Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyi düşün cnm inş güzel haberler verirsin bize
sorunmu vardı sende bilmiyorumkismile ben hatırlamıyorum ama inş allahım yardım edecek geçecek bu günlerin opuyorumnanaktan

Allahın izniyle o pıt pıtları duyacaksın canım bizde hiç haber yok herkesler kırmızılı oldu ebarraı bekliyuz şimdilk günü geçti onun haricinde yok aynı tas aynı hamamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sen iyi olda sağlıklı olda canım dua ediyoruz sana ve tüm hamilleere canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah yardımcın olsun
inşallah bir an önce bu sıkıntılı dönemi atlatırsın :Saruboceq:

allah razı olsun canım dualarımdasınız, rabbim tez vakitte hepimizi yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

allah hakkında hayırlısını versin ve inş.meleği içinde an ve an büyüyordur şimdi :Saruboceq:

İNŞALLAHHHHHHHH opuyorumnanaktan

inş olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

güzel yürekli arkadaşlarımmmm sağolunn dualarınız için allah razı olsunnn rabbim misliyle size mukabele etsin inş. :Saruboceq:

ebarar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım son durum ne ?

herhangi bişey yok canım :sm_confused:

sadece uykummmm varrr benimmm mirmirmirmir

tualina canım sen kendine ne olur dikkate et ve meleğin sımsıkı tutanacak hep pozitif ol canım aklımız sende fazal pc de durma bu aralar malum risk senin için

hoşgeldin canım inş. daha iyi olacaksın rabbim seni ve meleğini korusun :Saruboceq:

ebrara uyku bir belirtidir canım bunu geyiğine yazmıyorum hani pomuz kaşındı burnumuz kaşındı kolumuz kaşındı değil uyku ve sancı en büyük belirti birde göğüslerin Alalh yukarda şahtya ben pek umutluyum nedense garip bir his var içimde:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: umarım hislerimde yanılmam yanılgıya uğramma uğrarsakta ağlamak yokkk

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnn inşşş...

inş. canım hislerin doğrudur :Saruboceq: Ama yinede hayırlısı olsun ..yok ağlamam a.s

durmak yok daha karpuz kesicez tüp kuyruğuna giricezsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…