canım hoşgeldin eğer bugünde adet olmassa 2 gün olacak inşallhh olmaz sen nasılsın canım
serpilciğim bulantılaım devam ediyor canım ...bol bol dinleniyorum...bebeğimin pıt pıtlarını tekrar görünce dahiyi olacağım canım sıkıntılı hatalarımız çünkü, haftaya tekrar gideceğim dr a dualarınızı esirgemeyin bizden sizlerden naber gelime var mı...
serpilciğim bulantılaım devam ediyor canım ...bol bol dinleniyorum...bebeğimin pıt pıtlarını tekrar görünce dahiyi olacağım canım sıkıntılı hatalarımız çünkü, haftaya tekrar gideceğim dr a dualarınızı esirgemeyin bizden sizlerden naber gelime var mı...
iyi düşün cnm inş güzel haberler verirsin bize
sorunmu vardı sende bilmiyorumkismile ben hatırlamıyorum ama inş allahım yardım edecek geçecek bu günlerin opuyorumnanaktan
Allahın izniyle o pıt pıtları duyacaksın canım bizde hiç haber yok herkesler kırmızılı oldu ebarraı bekliyuz şimdilk günü geçti onun haricinde yok aynı tas aynı hamamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sen iyi olda sağlıklı olda canım dua ediyoruz sana ve tüm hamilleere canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ebarra adet olmadı inşallh olmaz biliyorsunzu umutlu değil eşinden dolayı ama mübarek aylardayız bellimi olur değilmi inşallhh hamile çıkar inşallhh işin gerçeği aklım ve yüreğim onda
allah hakkında hayırlısını versin ve inş.meleği içinde an ve an büyüyordur şimdi :Saruboceq:
İNŞALLAHHHHHHHH opuyorumnanaktan
inş olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ebarar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım son durum ne ?
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, tualina+, yavuzguray0757, şeker-leblebia.s.a.s.Şeniz niyeyyse içimden geldi herkese çiçek vermek istiyorum ben ya
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, tualina+, yavuzguray0757, şeker-leblebia.s.a.s.Şeniz niyeyyse içimden geldi herkese çiçek vermek istiyorum ben ya
ebrara uyku bir belirtidir canım bunu geyiğine yazmıyorum hani pomuz kaşındı burnumuz kaşındı kolumuz kaşındı değil uyku ve sancı en büyük belirti birde göğüslerin Alalh yukarda şahtya ben pek umutluyum nedense garip bir his var içimde:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: umarım hislerimde yanılmam yanılgıya uğramma uğrarsakta ağlamak yokkk
ebrara uyku bir belirtidir canım bunu geyiğine yazmıyorum hani pomuz kaşındı burnumuz kaşındı kolumuz kaşındı değil uyku ve sancı en büyük belirti birde göğüslerin Alalh yukarda şahtya ben pek umutluyum nedense garip bir his var içimde:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: umarım hislerimde yanılmam yanılgıya uğramma uğrarsakta ağlamak yokkk
inş. canım hislerin doğrudur :Saruboceq: ..yok ağlamam a.s
durmak yok daha karpuz kesicez tüp kuyruğuna giricezsırnaşık şey
güzel yürekli arkadaşlarımmmm sağolunn dualarınız için allah razı olsunnn rabbim misliyle size mukabele etsin inş. :Saruboceq:
herhangi bişey yok canım :sm_confused:
sadece uykummmm varrr benimmm mirmirmirmir
inş. canım hislerin doğrudur :Saruboceq: Ama yinede hayırlısı olsun ..yok ağlamam a.s
durmak yok daha karpuz kesicez tüp kuyruğuna giricezsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?