Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım meleğin gelecekk bende gramm değişklk yok

kızlar şimdi giyineyim anneme gidecem akşama misafiri var aradı şimdi hala uyuyomusun yaa bana yardıma gelmen gerek sen hala uyu falan birr fırça attı annecim iş getirdim gece çalıştım falan dedim aa tamam annem yat biraz daha o zaman diyo :))) offf evdede bir ton iş var çamaşır yıkanacak ev temizlenecek ütü yapılacak şimdi bu gunde geç döneriz yarında iftara gidicez kaldı işler ((

bende sahura uynamadım komşum uyandırdı az biraz bişeyler yiyip yattık suda az içtim susadımm akşama misafirlerim var evde bi srürü işim var akannehir

yardıma geelyimm canım iyi temzilk yaparıum para falan istemem canım ütüuü sen yap:roflol::roflol::roflol:

neyse yapılırı işler yavaş yavaş annene yardıma git sen :1hug:

yardıma geelyimm canım iyi temzilk yaparıum para falan istemem canım ütüuü sen yap:roflol::roflol::roflol:

ne güzel olurduuuu hemen kabul ettim gellll ayyyyy

bende sahura uynamadım komşum uyandırdı az biraz bişeyler yiyip yattık suda az içtim susadımm akşama misafirlerim var evde bi srürü işim var akannehir

aaaaaaaa canım bu gun zor geçicek senın için allah yardımcın olsun a.s.

ne güzel olurduuuu hemen kabul ettim gellll ayyyyy

aaaaaaaa canım bu gun zor geçicek senın için allah yardımcın olsun a.s.

öyle ama allahtan mikemmel bi kayınvaldem var dün bizdeydi beraber sara sardık ben Konya usulü su böreği yapmayı hala öğrenemediğimden çıkışta onuda alıcam beraber bize gidicez o böreği yaparken bende diğer yemeklerimi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…