Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

[
arkadaşlar ben epey zamandır giremiyorum siteye bugünde heyecanla bi göz atayım dedim ama artık sohbet bölümü yok mu sadece bu şekilde mesaj yazıp mı gönderiyoruz yani

hoşgeldin cnm a.s.

yanı niye bozuluyo komık gerçekten kaydirigubbakcemile3

bende antalyada iyi bir bayan kadın doğumcu arıyorum şimdiye kadar manavgatta tedavi oldum ama aşılama için antalya düşünüyorum varmı tavsiyesi olan

canım alifuat şengör vardı bucakta biliyorsun değilmi ?? o anatlayda şuan birde benşm dr var şabana adakanmıydı soyadaı bakammalazım ifretile konuusnda ihtisas yapıyor yani oldukça iyi bir dr şaban beyyy aynı zamanda ssk dr u

kızlar ben çıkıyorum
pzt görüşrüzzz
ebrar seni merak etcem sonucun inş güzel olurda süpriz yaparsın bize
nihal kız nerdesinnnnnkaydirigubbakcemile3
hepinizi çok öpüyporum
serpilcim sende düşünme yeter artık bırak bakalım ne olcak sonuççç olumunekankayizsmile
cimcime sende yavaş yavaş alıştırma yap adamcağız şaşırmasın kaydirigubbakcemile3

işte benimkin de o sabır pek yok.beni anlamıyo bazen ama nese napalım

vallhii benimki beni nasıl çekiyor anlamış değilim bütün hırsımı ondan alıyorum ve bıkmadan usanmadan çekiyor sağolsun ne yapayım bakalım tatailde iyi olacakmıyım ben uzun zamandır tatail yapmayınca fena gerildim birde bu bebbek takıntısı galiba zarar verdi banasositososito

CANIM BİLGİLER İÇN TEŞEKKÜRLER AMA BEN BAYAN ARIYORUM ÖZEL SSK ANLAŞÖALI DOKTOR OLURSA SÜPER OLUR:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

aman olacağı varsa olur herşey bahane bebeğim .)) iyi bak kendine karal faruğa selamlaelaelaelaelae

kızlar antalyadaki yangın içler acısı halendaha uçaklar su taşıyor hiç durmadan (((( gelecek nesilin geleceği çalınıyor ((

tmm canım yaparız artık napalım dermişim :))))))) sende çalışmaları aksatma kral faruğa slm :))))))))

kızlar antalyadaki yangın içler acısı halendaha uçaklar su taşıyor hiç durmadan (((( gelecek nesilin geleceği çalınıyor ((

sorma serpilcim o devam edyo diğer yandan memleketimi sel almış gidiyo 12 ölü ((((((((((((

o kadar çok doğayla oynadılark,i havalar saçam sapan oldu ( bir yanden depremler bir yandan sell biryandan cehhenem sıcakları biz insanoğlu çok vahşii yaratıklarız elbirliğiyle dünyanın düzenini bozduk işte canımm ben bir aşağı mahllee yukarı mahllee yapayımm :)))) bariii

ne güzel anlayışlı işte eşin.aman maşallah

yeni duydum hiç bi şeyden haberim yok.inş söner daha fazla uzamadan.
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere a.s.

yap bakalım canım bizede haberler getir yeni yöntemler varmı bak bakalım :))))))))

cincime ölelnlerre rabbim merhamet eylesin makamları cennet olsun çok zor bir durum (

vehanar en güzel mahallee bizim mahallee bende birazadn çöıcamda şu işleri toaprlayayımm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…