arkadaşlar ben epey zamandır giremiyorum siteye bugünde heyecanla bi göz atayım dedim ama artık sohbet bölümü yok mu sadece bu şekilde mesaj yazıp mı gönderiyoruz yani
evettt :roflol: :roflol:böyle adamlar uzuyo değişiyo filan
yaa bu bilim kurgu filmleri bana nedense hep komik geliyor yok eşim böyle merakla izler hani bişey olur değişirler filan bende gülerim ya o sahneye çok bozulur sanki yönetmen bu :roflol: :roflol: :roflol:niye bozulursaa
ama avatarı sevmiştim alkisalkisalkis güzel filmdi bence
wenhar bende tatailden sonra terapi düşünüyorum canım bu ara çok iniş çıkışlarım var eşimde evliye sabrı var galiba bilmiyorumkismile
bende antalyada iyi bir bayan kadın doğumcu arıyorum şimdiye kadar manavgatta tedavi oldum ama aşılama için antalya düşünüyorum varmı tavsiyesi olan
işte benimkin de o sabır pek yok.beni anlamıyo bazen ama nese napalım
canım alifuat şengör vardı bucakta biliyorsun değilmi ?? o anatlayda şuan birde benşm dr var şabana adakanmıydı soyadaı bakammalazım ifretile konuusnda ihtisas yapıyor yani oldukça iyi bir dr şaban beyyy aynı zamanda ssk dr u
kızlar ben çıkıyorum
pzt görüşrüzzz
ebrar seni merak etcem sonucun inş güzel olurda süpriz yaparsın bize
nihal kız nerdesinnnnnkaydirigubbakcemile3
hepinizi çok öpüyporum
serpilcim sende düşünme yeter artık bırak bakalım ne olcak sonuççç olumunekankayizsmile
cimcime sende yavaş yavaş alıştırma yap adamcağız şaşırmasın kaydirigubbakcemile3
aman olacağı varsa olur herşey bahane bebeğim .)) iyi bak kendine karal faruğa selamlaelaelaelaelae
CANIM BİLGİLER İÇN TEŞEKKÜRLER AMA BEN BAYAN ARIYORUM ÖZEL SSK ANLAŞÖALI DOKTOR OLURSA SÜPER OLUR:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
tmm canım yaparız artık napalım dermişim :))))))) sende çalışmaları aksatma kral faruğa slm :))))))))kızlar ben çıkıyorum
pzt görüşrüzzz
ebrar seni merak etcem sonucun inş güzel olurda süpriz yaparsın bize
nihal kız nerdesinnnnnkaydirigubbakcemile3
hepinizi çok öpüyporum
serpilcim sende düşünme yeter artık bırak bakalım ne olcak sonuççç olumunekankayizsmile
cimcime sende yavaş yavaş alıştırma yap adamcağız şaşırmasın kaydirigubbakcemile3
kızlar antalyadaki yangın içler acısı halendaha uçaklar su taşıyor hiç durmadan(((( gelecek nesilin geleceği çalınıyor ((
vallhii benimki beni nasıl çekiyor anlamış değilim bütün hırsımı ondan alıyorum ve bıkmadan usanmadan çekiyor sağolsun ne yapayım bakalım tatailde iyi olacakmıyım ben uzun zamandır tatail yapmayınca fena gerildim birde bu bebbek takıntısı galiba zarar verdi banasositososito
kızlar antalyadaki yangın içler acısı halendaha uçaklar su taşıyor hiç durmadan(((( gelecek nesilin geleceği çalınıyor ((
o kadar çok doğayla oynadılark,i havalar saçam sapan oldu( bir yanden depremler bir yandan sell biryandan cehhenem sıcakları biz insanoğlu çok vahşii yaratıklarız elbirliğiyle dünyanın düzenini bozduk işte canımm ben bir aşağı mahllee yukarı mahllee yapayımm :)))) bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?