selam kızlar herkese hayırlı dogumlar bebişi olmayanlarada allah hayırlısıyla nasip etsin öncelikle
sabaha karşı gördügüm rüyayı paylaşmak istedim serpi,l arkadaşımla sürekli konuşuyoz msnden bilgi alıyom adet günleri hakkında ve sabaha karşı rüymda hamiş gördüm yüzünü ama net hatırlayamıyom rüyamdada bulanıktı sadece serpil oldugunu tahmin ediyorum çünkü diyomki bak hamile kaldın sonunda amanın kız okarın ne öyle diyom nesi var yasemin diyo baksana kız diyom bebişin nasıl oynuyo ben göremiyom diyo karnı kocaman olmuş ve karnının şeffaf renkte içini görüyom bebegin ayaklarını kollarını görüyom allahım sen nelere kadirsin bebegini resmen görüyom ya diyom evet yasemi,n bende şoktayım diyo bebiş okadar güzel bişidi tontiş ayakları var bezelye gibi parmakları kumral tenli bir bebekti dömnüyodu fıldır fıldır okşadım karnını bana tekme attı gülüyoduk rüyada beraber ki taki benim cimcime zeyneb ada saçlarımı çekip anni kal diene kadar allah hayırlara çıkarsın tek hamile kalmak istiyen arkadaşım serpil ve sürekli görüştügüm ses tonundanda ona benzettim inşallah hamile kalırsın ve dünya güzeli bebegini görmek bizlere nasip olur mubarek ayda
cnm kürtajdan sonra rahim temizl,iy okendini pis kan geldiginde kahverengili temiz kanda kırmızımsı gelir ondandır o ben kürtajlarımdan sonra ikisindede 60gün kanamam olmuştu ancak böyle uzun sürerse dogum kontrol hapıyla kesilip düzene sokuluyo çok rahatsız lursan doktoruna git dogum kontrol hapıyla düzene sokar günlerinide geçmiş olsunn
bu arada canlarım sizden çok acil yardım bekliyorum..lütfen bilen arkadaşlar heme cevap yazarsa çok sevineceğim..kürtajdan sonraki tüm adet düzenim bozuldu..önceden 6-7 gün olurdum ve kırmızıydı..kürtajdan sonra 1 .gün kırmızı oluyor 2 ve 3.günler kahverengi ve sonrada bitiyor ara ara birer damla kahvrengi geliyor..bu ay 1.gün kırmızı 2.gün kahvrengi ve 3.gün bitti hiç gelmedi..lütfen bana yardım edin..daha öncekilerde doktora gittiğimde söyledim kahverengi geliyor diye olur dedi bişey yok ara sıra olur dedi ama 9 aydır aynı geliyor..
internetten araştırdım hiç iç açıcı değildi yazılanlar..Ama biliyorsunuz internette bütün ihtimallaer yaızyor..
gizemm bende bu adeti dr görüşmüştüm onlarda sorun değil demişlerdii anamm ne sorun anlmadım tüp bebek bölümünde arakadşlar iyi olmadığını anlatıılar ben belkide ocak ayından önce tüpe geçerim bilmiyorum kafam birmilyon olduu((
ya gizem e2 hormonum yüksekmiş benim deneyim kızlar var onlar söyledi tuhafıma giden 8 ayrı dr gezdeim ben neden bir tanesi bunu söylemdi aşımam negatif oldu ya insan söylemzmi adetlerimde söylüyordum az oluyorum diye ayyy inanmıyorum vallhii sanal kocamın çanakkelden getirttiği içecek sayesinde bu ay bol kırmızlı bir adet gördüm şuan bütün umutlarım yerle bir oldu tüp için araştırma yapıyordum şokee oldum zaten ben şokları sonra yaşayan biriyim
yaaa...bak şimdi birde bumu çıktı...bende rahimde yapışıklık var diye düşündüm .kürtajdan sonra oluyormuş..kanamanın süresini azaltıyormuş..rahim filmi çektireceğim orda belli olur diye düşünmüştüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?