Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam kızlar herkese hayırlı dogumlar bebişi olmayanlarada allah hayırlısıyla nasip etsin öncelikle
sabaha karşı gördügüm rüyayı paylaşmak istedim serpi,l arkadaşımla sürekli konuşuyoz msnden bilgi alıyom adet günleri hakkında ve sabaha karşı rüymda hamiş gördüm yüzünü ama net hatırlayamıyom rüyamdada bulanıktı sadece serpil oldugunu tahmin ediyorum çünkü diyomki bak hamile kaldın sonunda amanın kız okarın ne öyle diyom nesi var yasemin diyo baksana kız diyom bebişin nasıl oynuyo ben göremiyom diyo karnı kocaman olmuş ve karnının şeffaf renkte içini görüyom bebegin ayaklarını kollarını görüyom allahım sen nelere kadirsin bebegini resmen görüyom ya diyom evet yasemi,n bende şoktayım diyo bebiş okadar güzel bişidi tontiş ayakları var bezelye gibi parmakları kumral tenli bir bebekti dömnüyodu fıldır fıldır okşadım karnını bana tekme attı gülüyoduk rüyada beraber ki taki benim cimcime zeyneb ada saçlarımı çekip anni kal diene kadar allah hayırlara çıkarsın tek hamile kalmak istiyen arkadaşım serpil ve sürekli görüştügüm ses tonundanda ona benzettim inşallah hamile kalırsın ve dünya güzeli bebegini görmek bizlere nasip olur mubarek ayda

canımmm o ne tatalı rüya ya musyasım pek umutlu değilim ama hayat bu hiç belli olmaz o ne tatalı bir anlatım bende leylek gördüm rüyamda bebek diye heveslendim baktım kii goggol amacama seyahatiş musyasım ruyan hayırolsun inşallhhh öncelklee evlat hasretiyle yanan arkadşlarıma sonrasıda banada nasip olsun inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne güzel bi rüya rabbim hayırlara getirsin, bu mübarek günler hürmetine serpilim meleğine kavuşur inş...

rabbim tüm rüyalarımıza hayra çevirsin ..... bende çıkıyorum canlar nette sorn var

hepinizi kocaman öptüm allah aemanet olun dualarınızda unutmayasınız

ayy çok güzel bir rüyaymış serpilim..inşallah bu ay geliyor bebeğin..bu arada ben çok iyiyim.:))kaç gündrü evde temizlenmedik yer kalmadı kendime geldim ama..

Son düzenleme:
bu arada canlarım sizden çok acil yardım bekliyorum..lütfen bilen arkadaşlar heme cevap yazarsa çok sevineceğim..kürtajdan sonraki tüm adet düzenim bozuldu..önceden 6-7 gün olurdum ve kırmızıydı..kürtajdan sonra 1 .gün kırmızı oluyor 2 ve 3.günler kahverengi ve sonrada bitiyor ara ara birer damla kahvrengi geliyor..bu ay 1.gün kırmızı 2.gün kahvrengi ve 3.gün bitti hiç gelmedi..lütfen bana yardım edin..daha öncekilerde doktora gittiğimde söyledim kahverengi geliyor diye olur dedi bişey yok ara sıra olur dedi ama 9 aydır aynı geliyor..
internetten araştırdım hiç iç açıcı değildi yazılanlar..Ama biliyorsunuz internette bütün ihtimallaer yaızyor..

Son düzenleme:
cnm kürtajdan sonra rahim temizl,iy okendini pis kan geldiginde kahverengili temiz kanda kırmızımsı gelir ondandır o ben kürtajlarımdan sonra ikisindede 60gün kanamam olmuştu ancak böyle uzun sürerse dogum kontrol hapıyla kesilip düzene sokuluyo çok rahatsız lursan doktoruna git dogum kontrol hapıyla düzene sokar günlerinide geçmiş olsunn

canım gün olarak problemim yok..zamanınsda geliyor..sadece kısa sürüyor ve kahverengi diye korkuyordum..bir sorun yok diyorsun yani..9 aydır kahverengi geliyor oyuzden korktum..birde bebek deniyoruz oyuzden hap kullanarak vakit geçirmek istemiyorum

gizemm bende bu acı gerçekle dün karşı karşıya geldim bende kürtajdan sonra kanamalarım azalmıştı 3 gün oluyordum ve dedğin gibi doğrudürüsy kırmıızı yaşamıyordum meğerse çok kötü bir durummuş e2 hormonum yüksekmiş ben birtek bu ay bol kırmızılı adet gördüm oda bir karışım içiyorum galiba ondan ban a 8 ayrı dr e2 hakkında birşey söylemdiler bence arkadşın hormon testlerini yaptırsın ( benim bu işe canım sıkıldı tatlım ofis dışındaydım biraz kafamı dağıtayım dedim

gizem benim e2 sorun varmış kk da arakadşlar söyledi yüksekmiş benimde öyle az ve kahaverngi geliyordu ((( moralim bozuldu dr bir dünya para bayılmalarım boşunaymış (((((((((((((((( hemen adetliyeken testelerini yaptır ama adetin 2ci günü gizemm bende adet olunca hemen yaptıracağım benim hamile kalamam şuan hayal anacak musyascığın rüyalarında ve benim ruyalarımda olur bende yaptırcağım bakalım ne olacak e2 yumurta kalitesiyle alakalıymış yanii bzim yumurtalarımız kalitesiz ben bu anlamı çıkarttım

gizemm bende bu adeti dr görüşmüştüm onlarda sorun değil demişlerdii anamm ne sorun anlmadım tüp bebek bölümünde arakadşlar iyi olmadığını anlatıılar ben belkide ocak ayından önce tüpe geçerim bilmiyorum kafam birmilyon olduu ((

ya gizem e2 hormonum yüksekmiş benim deneyim kızlar var onlar söyledi tuhafıma giden 8 ayrı dr gezdeim ben neden bir tanesi bunu söylemdi aşımam negatif oldu ya insan söylemzmi adetlerimde söylüyordum az oluyorum diye ayyy inanmıyorum vallhii sanal kocamın çanakkelden getirttiği içecek sayesinde bu ay bol kırmızlı bir adet gördüm şuan bütün umutlarım yerle bir oldu tüp için araştırma yapıyordum şokee oldum zaten ben şokları sonra yaşayan biriyim

yaaa...bak şimdi birde bumu çıktı...bende rahimde yapışıklık var diye düşündüm .kürtajdan sonra oluyormuş..kanamanın süresini azaltıyormuş..rahim filmi çektireceğim orda belli olur diye düşünmüştüm..

ne içeceği canım??

ya vallhii deli oldum inan adet olur olmaz testlerimi yenileyecğim nasıl moralim bozuldu anlatamam sana ben hiç e2 dikkate almamıştım benim deli olduğum 8 ayrı dr hormon değerlerin çok iyi demesi kzıgınlığım buklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…