Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nolsun yafff herifle küstük
ama rahatım ya sanki üstümden yük kalkmış gibi:))))))))

ya bazan küsmek iyi oluyor birde benimki bana küsse anam hiç küsmüyor anlamış değilim vallhiii o kadar şey söylüyorum sakince dinliyor susyor ama yine yapacağını yapıyor hiç küsmüyor hani istiyorum bazan yesek birbirimizi tek taraflı yiyorumm ben :)))))))))))))))))))))))))))))))))

honeyy güya tüp için araştırma yapıyorum szöüm ona canım topiceri gezdeim moralim bozuldu oraki kızlar bana fsh düşük e2 yüksek dediler ayyy resmen koptum anam 8 ayrı dr gezmişim bana niye bunu söylemdiler kii

benimki bana konuşma dedi bi kaç kere konuştum tınlamadı ondan önce zaten sesizni yükseltip sözler sarf etti ondan kırıldım pislükkkk

şimdi adetimi iple çekiyorum adet oalyımda hemen tahlilerimi yaptırayımm ya birde doçent arkadşım var o bile tahlilerime bişi demedii anlamış değilim moralim sıfır oldu inan bana

neden iple çekiyosun inşşşlah olma da göben şişsin ayrıca ne tahlili neden şüpelendin herşeydüzgün deilmi hormonlarda canım

tamam da neden bebek olmuyo diyemi sen hiç yaptrmamışmıydın tahlil daha önce ben haytta başladım bu arada

arada tahliller yaptrmak gerekiyo tabi canım benimde kan vss bi sürü işlerim bitmedi bidaki aya sarktı bazıları böhüüüe

he iyii hadi hayırlısı canım bencede en iyisini yaparsın inşşlahhhh yaptr güzel olurr çok heyecanlı bi süreç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…