serpil nerden düştün ayolll sen
canım ebar42 henüz adet olmadı umarım olmazda eğer olmassa çok büyük bir sürpriz olucak ben ofisteyim pzt hazırlanması gereken dosylar mevsut o yüzden akşma kadar buradyım canım tabi kimsecikler olmaz ama olsunaklinialirimsmile
ya bazan küsmek iyi oluyor birde benimki bana küsse anam hiç küsmüyor anlamış değilim vallhiii o kadar şey söylüyorum sakince dinliyor susyor ama yine yapacağını yapıyor hiç küsmüyor hani istiyorum bazan yesek birbirimizi tek taraflı yiyorumm ben :)))))))))))))))))))))))))))))))))
honeyy babzann bu çocuk sevdasından vazgeçmek geliyor içimden eşim zor bela ikna etti ocakta denemedim dedmemek için deneyeceğim canım bu arada bayaram tatilind eyokum 15 gün olmayacağım 4 yıldır tatail yapmadım evlendiğimdede balyı yapmadık
inş olmaz.bugün temizlik yaptım camları sildim tülleri yıkadım yarın da storları ya yıkıycam ya silcem karar veremedim.çıkarınca takması zor oluyo.çıkarmadan silebilirsem silcem yerinde.cam silerken bile aklımdaydı acaba ebrar regl oldumu die
bugün haberini alıcaz inşallh özel sektörler genelde çalışır ebrar umarım bugün çalışıyordur
canım ellerine sağlık bende temizliği çok severim ama bu ara elim gitmiyor biraz işe ağırlık veriyorum nedense arabayı satınca hırsmı yaptım bilmem sadce aklkımda iş var rüyamda bile işle uğraşıyordum
sen bence kaşınıyosun.bizde bir birimizi yedik bugün.o bana ben ona.anlatırım bi ara
kaydirigubbakcemile5
15 gün çok değil mi ya.hiç mi girmiycen nete 15 gün:gitme:
günaydın kızlarr
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma( kız) eşimin (kız)
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı ( kız) eşimin (kız)
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma (kız) eşimin (erkek)
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma (kız) eşimin (erkek)
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma (kız) eşimin (erkek)
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma (nötr) eşimin (erkek)
27 ağustos 18. Gün 36,5
28 ağustos 19. Gün 36,3
29 ağustos 20. Gün 36,3 çalışma
30 ağustos 21. Gün 36,3
:sm_confused::sm_confused:
düşük seyrediyor nedenkii demekki bu ay vucut ısın düşük
valla anlamadım bilmiyorumkismile
naber cnmm
lovelinin kafası bile karıştı kaydirigubbakcemile3
geceleri serin sabah karşı anlamadımki ateşli hatun gitti eyvahedigeldismile
ama şu an cayır cayır yanıyorum ben anlamadım bu işi
az işim var gelicem öptüm
busecan35, cimcimes53, serpil02507
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim
boynum tutulmuş
çok ağrıyo yaaaaa
eğer müdürüm gelmezse öğleden
sonra izin alacam
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim hepinizi çok özledim. geçmişi okumaya çalışıcam inşallah gerçi serpilcimden aldım haberleri
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim hepinizi çok özledim. geçmişi okumaya çalışıcam inşallah gerçi serpilcimden aldım haberleri
hoşgeldinnn :)))))))))
valla dikkat et geçmişe dalınca çıkmak zor oluyo :)))))))))))
hihoyyytlülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatailciii özledikk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?