tamam çorba ve pilavi nasıl yaptın anlat bakim :))))
ne kadar tahmını pişiyo süre yani canım ?
gerdan alcaksın 3-4 parça isteeğe bağlı
düdüklüye koydum 1 saat 1,30 saat benim ayarım yoktur kafama göre yapğarım yemeklerimi
çıkardım gerdanlardan kemıkleri etleri ayırdım
suyunu bol koydum pilavada kullandım çünki sonra çorba suyunu kaynattım içine etleri attım bi yerde un ve tereyağını kavurdum çorbanın içine karıştırdım baya bi karıiştırdım sonra biraz limon sıktım içine 3 avuç arpa şehriye attım kaynattım arpalar pişinceye kadar
sos servis liklerime limon suyu sıktım içine sarımsak
bi başka sos servisime sirke ve sarımsak yaptım
pul biber
süper oldu aynı işkembe vs. gibi herkes 2 kase içti kaydirigubbakcemile3
niahlll acıktın yineeeeeeee
gerdan alcaksın 3-4 parça isteeğe bağlı
düdüklüye koydum 1 saat 1,30 saat benim ayarım yoktur kafama göre yapğarım yemeklerimi
çıkardım gerdanlardan kemıkleri etleri ayırdım
suyunu bol koydum pilavada kullandım çünki sonra çorba suyunu kaynattım içine etleri attım bi yerde un ve tereyağını kavurdum çorbanın içine karıştırdım baya bi karıiştırdım sonra biraz limon sıktım içine 3 avuç arpa şehriye attım kaynattım arpalar pişinceye kadar
sos servis liklerime limon suyu sıktım içine sarımsak
bi başka sos servisime sirke ve sarımsak yaptım
pul biber
süper oldu aynı işkembe vs. gibi herkes 2 kase içti kaydirigubbakcemile3
valla 1 saat buluyo ama sen kontol et nar gibi kızarcak lar zemuszemus
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: aman çok küçükmüş daha :))) allah bağişlasın inşallah canımbenim böcüğüm 1 hafta 5 günlük çıktı tahmini doğum tarihi 25 05 2011 diyo oyyyyy anneşi onu yer yer yer
yok canım corba ile doyuyorum ama gün içinde herşeyi yemek istiyorum :))))pekii nihalim klo alabiliyormuusn canım barii iştahın iyi yani en çok sen acıkıyorsun :))
cimcimee busecan fatooo süper oldu ya ahhh nihalim ahh mısra giremiyorr sen acıktınn diğer kzılar tatiildee
canım benbim ya bende acıktım bende bu ara çok acıkır oldum nihalim
canım benbim ya bende acıktım bende bu ara çok acıkır oldum nihalim
iştah surubu içiyosun ya canım ondan olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?