Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kıyamam sanaaaaaaaaaaaaa bende yoruldum popom ağrıdı oturmaktannaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol:
acıktım bideeeeeecokacimcoook
evet ya otur otur yapışıyom koltuğa arada kalkıyorum ben havalandırma operasyonu :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
acıktım bideeeeeecokacimcoook
evet ya otur otur yapışıyom koltuğa arada kalkıyorum ben havalandırma operasyonu :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende arada wc giidp suslnıyorumm klma aç kapa aç kapa çarpıyor fatura olarkda çarpıyor 200 ytl gelmiş fatura:1closedeyes:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: böylemiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::1ninca: o böyle dururdu:1ninca::1ninca::1ninca:

ewtt böyle duruyo bu sefer :1shok:

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, fatosozel, nhlkpr+ bayılıyorum size yaaaaaaaguclubacismile

bizde sana bayılıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

nihal çorba nasıl beğendimi yorum yapmamışsın

nihallllllllllllllllllllllllll nerelrdesinnnnnnnnnnnnnnn

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal sarı çiçeğim nasılsın tatlım

vallhii belim koptu oturmaktan ayy nihalim nerelrdesin balım mankenimz,

nihal ana sayfada öyle duruyoo :1shok:
kaydirigubbakcemile3

işte geldim burdayımmmmmmmmmmm

buse yorum yapmıştım görmedin mi ? çok güzel denerim mutlaka

fatoşşşşş işlerini bitirde kaynatalım azcıkk

serpilcimmmmmmm burnum kaşınmaya başladı :kedi:

canım benim inşallhh karın kasların nasıl şişlk varmı yoksa dümdüzmüü buda bir belirtiidr mısrada karnı şiştii mesala ama benim harbiden yumurtlamdan sonra kaşınmaya başladı şu ara pek yok ama önceki zamanlarda çok kaşındı bunda ciiidiyim

nerdesin kızzz görmedim yorumunu lülülülülülü

burnunmu kaşındı ana ana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…