Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

alalh alalhh ucann senin nikimni şğıda göremiyorumm
nihal nereye gitiii

geldim geldim yemek için benimle ilgilenmediniz bende başka topikleri gezdim :)))

cimcimee
nihalll
sustunuzzzz
kız nihal halleyli pasta görüntüsü kötü kaydirigubbakcemile3

ben burdayım nihal halleyli pasta tarıfınde kaydirigubbakcemile3

şakkıdı yakalandım desene :1ninca: :1ninca: :1ninca: dikkatimi çekti normaldede halleyi çok severim kolayda birşey

geldim geldim yemek için benimle ilgilenmediniz bende başka topikleri gezdim :)))

şakkıdı yakalandım desene :1ninca: :1ninca: :1ninca: dikkatimi çekti normaldede halleyi çok severim kolayda birşey

kızzz kötü sevmedim ben kaydirigubbakcemile3 yakalarım ben de böyle :1ninca:

busecim aklıma gelmişken sorayım şu kuşbaşı eti fırın foşetinde nasıl yapıyodun yazsana

kuşbaşı kuzu alcaksın ama
yıkıyorum
fırın poşetine aç içine doldur poşeti biliyosun üç dört yerine iğne del
fırına koy bu kadar çok basıt 180 drece dahada artır ben arada kontrol ede ede bakıyorum
aynı bildiğin kavurma ama süper kendi yağı buharı ile

bide ben pilav yapıyorum
büyük tas içine porseln dibine kavurma bu yaptığımı koyuyorum üstüne plav sıkıçştır düz servis tabağına ters çevir süper bir görünüm ve harika lezzet cokacimcoook

biz kuzu etini sevmiyoruz ama ( dana eti olmazmı acaba ?

lmaz: sen bu gun foatoraf getirecektin onuttum sanma lmaz:

çekmedim ki foto zaten 7 de hazırladım masamı balkonda yicez diye ama süperdi valla
çorbama herkes bayıldı hele pilavım dehşetti

çorbanın tarifini vereyim ben akıldan karışık yaptım bişeyler ama süper oldu nihal sende yap

tamam çorba ve pilavi nasıl yaptın anlat bakim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…