Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrr biraz işim var çıkıyorum ben g.mudur ile görüşmem var kötükedihüso geç oolmazsa dönerim dönemezsem iyi akşamlarrrrr

kızlarrr biraz işim var çıkıyorum ben g.mudur ile görüşmem var kötükedihüso geç oolmazsa dönerim dönemezsem iyi akşamlarrrrr

ya aslında tuttuysa bu ay :CüvCüv: :CüvCüv: 3 kişi gidecez tatile tabi dr izin verirse vereliniortak

inşşş cnm :Saruboceq:
ii akşamlar öptümm opuyorumnanaktan

ay çok teşekkür ederim tatlım ya walla süper özet geçmişsin o halde pozitif enerjilerimizi tualina nihal ve ebrara yolluyoruz

ay çok teşekkür ederim tatlım ya walla süper özet geçmişsin o halde pozitif enerjilerimizi tualina nihal ve ebrara yolluyoruz

evettttttttttttttttt yupyyyyyyyyyyyyyyyy ( bu ay tatili tercih ederim) şimdii pozitiff yolayaylımmmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiii lellelellelellellelelle yar hadiii lellelelelellellel yarrrrrrrrrrrr hadii lellelelellelellellellelel yar hadii lelellellelelellelell yaraaaaaaaaaaaaaaa:roflol::dance::teytey:delikafaduldenkaydirigubbakcemile5delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teselli::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ohhh be rahatladıkk hem ebrarra hem n,ihalee hem tualinaya enerji gönderdikk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ohhh yarasın kızlar pozitif enerjiler sizin olsun ohhhh yandan :)))))))

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…