busecamnnnn alkışa gerek yok çiçekleri gönderbilrsin canımbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:
:CüvCüv: nihalle ben tatilde böyle dönüyormuşuz
ya aslında tuttuysa bu ay :CüvCüv: :CüvCüv: 3 kişi gidecez tatile tabi dr izin verirse vereliniortak
kızlarrr biraz işim var çıkıyorum ben g.mudur ile görüşmem var kötükedihüso geç oolmazsa dönerim dönemezsem iyi akşamlarrrrr
kızlarrr biraz işim var çıkıyorum ben g.mudur ile görüşmem var kötükedihüso geç oolmazsa dönerim dönemezsem iyi akşamlarrrrr
ya aslında tuttuysa bu ay :CüvCüv: :CüvCüv: 3 kişi gidecez tatile tabi dr izin verirse vereliniortak
nihaaaaaaaaaaaaaaaaal varmı böyle bir şey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ayyyyyy canım hadi inşallah 3 kişi olunda tatilede gitmeyiverirsinya aslında tuttuysa bu ay :CüvCüv: :CüvCüv: 3 kişi gidecez tatile tabi dr izin verirse vereliniortak
evet 3 kiş olursak benim sanal kocam tataili iptal eder canım emin ol buna vereliniortakvereliniortak
kız seninde öyle 3 kişi olunda tatilin canı cehennemeevet 3 kiş olursak benim sanal kocam tataili iptal eder canım emin ol buna vereliniortakvereliniortak
ay çok teşekkür ederim tatlım ya walla süper özet geçmişsin o halde pozitif enerjilerimizi tualina nihal ve ebrara yolluyoruzfatoya özelll.......................
kumsal düştü poposunu acıttı morardı ona nzr duası okumalyız
gizem79 kırmıılzar büründü babanesi hasta kanser teşhisi konulduu
masal histerokopi olucakk
şekerleblebbii kırmılı
cimcime yakında çalışmlara başlayacak
tualina zayıfladı 7 klo kaybettii
honeyy toparlandı şükür tedavide
busecan çift yumurtladı bu ay pek verimliydii kral farukta performans iyiydii
niahlim hiç istemdiği kadar bu aya annne olmak istiyor
ebrarın adeti geçti ondan haber bekliyoruz
sezen10 iyii heycanlı
zeytin boynunu incitmiş oda tetanoz iğnesini yaptırdı
wenhar temizlk yapıyor terapilerine devam ediyor
esmeralda girmedi bayağıdırr
belanıyım ara ara misafir olark takipte misafir olarak masalımda takipte
ahsen gaziantepe giitii bebeşi iyi maşallhh
mısra gayet iyi canımm minik mısraya sabahları yüzme terapisi uyguluyor
ay çok teşekkür ederim tatlım ya walla süper özet geçmişsin o halde pozitif enerjilerimizi tualina nihal ve ebrara yolluyoruz
evettttttttttttttttt yupyyyyyyyyyyyyyyyy ( bu ay tatili tercih ederim) şimdii pozitiff yolayaylımmmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiii lellelellelellellelelle yar hadiii lellelelelellellel yarrrrrrrrrrrr hadii lellelelellelellellellelel yar hadii lelellellelelellelell yaraaaaaaaaaaaaaaa:roflol::dance::teytey:delikafaduldenkaydirigubbakcemile5delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?