Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Selam kızlar,
Daha geçmişi oluyamadan yazayım önce dedim...
Öncelikle herkese diyorumki Allah'ın selamı üzerinize olsun ve rabbim mubarek ramazan ayının rahmetinden bereketinden tüm güzelliklerinden bizede bir pay almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bende bir değişiklik yok cuma günü tam zamanında geldi kırmızılar.. Eşimproxeed plus kullanmaya devam ediyor bende yeniden ovulasyon testi şiparişi verdim.. ylnız bişy dicem dün gece burda proxeed le ilgili foruma girmek tam google proxeed yazdım yanlışlıkla preesed kullanaanlar diye bir sayfa çıktı baktım okudum biraz sperm dostu bir kayganlaştırıcıymış hamiş olmayı kolaylaştırıyormuş bununla çok hamiş kalan varmış ama bilemedim çünkü neticede kimyasal bişey... bir özelliğide yumurtaya giden sperm sayısını servikal faktörü yani rahim azındaki elek görevi gören asidik salgıları yumuşatyarak yumurtaya daha çok sperm gitmesini sağluyormuş ama doğal yapımızda bu sıvının olmasının amacı zayıf spermlerin burada takılarak içeri sadece en iyilerinin en hızlılarının gitmesi eğer bunu kullanırsak kötü sperme bir nevi doping etkisi yapacak ve yumurtaya belkide bozuk sperm gidecek acaba bu bozuk sperm de sonradan düşüğe sebep olmaz mı.. yaa çok kafam karıştı bir tarafım al diyor bir tyarafım alma diyor çünkü bizde morfoloji bozzukluğuda çıktı biliyorsunuz tek derdimiz hız değil yani...Siz ne dersiniz ne yapayım??????

emeralad bende tüp bebekle alaklaı arştırma yaparken topicde bahsettiğin preeed kulananlarala tanıştım zaten kk da böyle bir topic var ben ara ara incelmiştim aslında iyi birşey hamile kalan çok ben denemeyi isterim ama eşim ne der onu bilmiyorum bence senin kullanmanda fayda var diğer kızlarımızda kullanırlarsa herhangi bir zararı yok öyle okudum sprem dostu diyorlar ben gibi ileri yaş çıtırlarından hamile kalan çok tavsiye ederim bu arad o güzel duaların için tşk canım seni merak ettik ve özledik hemde andık canımolumunekankayizsmile

hayatım hoşgeldin çok güzel dular etmnişsin sağolll
onu bende duydum fakat o bazı kadınlarda ovulasyon dönemlerinde sanırsam doğal kayganlık olmadığında kullanılan bişey yanı yazıyorda doğal gerçek kadınsal kayganlaştırıcı birebir diye
ben de böyle bir sorun yok allah bize zaten ovulasyon zaanlarında o ıslaklığı fazalsıyla vermiş ve zaten o kaygan sıvıyla spremler içeriye giriyor bunu biliyorsundur kuruluk sorunun varsa al derim bence kımya sal şeylere karşıyım
zaten bizim o ıslaklığımız kayganlaştırıcımız doğal olan spremlerin korunmasını ve hareketini öldürmeden hızla ilerlemsini sağlıyor anlatabildimmi

Neber güzellik nasılsın benimi andınız hımmmmm nasıl andınız bakayım çınladı kulaklarım bak dayanamadım geldim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmerlada seni beğinir ve severiz hem yüreği hem gözleri güzel kadın hepimizn zaman zaman morali diplerde oluyor anka kuşu gibi yeniden küllerimziden doğuyoruz canım dualarımızda varsın yüreğimizde varsın işte hep varsın masalım gibi belanay gibi uzak kalsanda buradaısn işte mucuxxx

canım benim onu bende araştırdım ama yurtdışından getirtenler memenun buradan alanalar pek memnun değil walla kimyasal oluncada ben vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…