Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahhhhhhhhhhhhhhhhh ebrarrar zor oldu resmen öldürdün biziiz olmadın haaaaaaaaa bu süperrr ya eee ne yapıcaz şimdii merak ettimm yanii test falan ne dersinnn
ayy canım telefonlar susmadıkii yazmadım kusura bakmayın teste erken gibi sanki zaten canıımın ağrısı herşeyi unutturdu da

belli olurmuki şimdi yapsamda ? ama ara ara karnımda ağrıyor ...

ayy canım telefonlar susmadıkii yazmadım kusura bakmayın teste erken gibi sanki zaten canıımın ağrısı herşeyi unutturdu da

belli olurmuki ?

canım senin ilk defa bu kadar gecikti adetinden yaklaşık 4 günü geçtii öyleydii bakayım listeyede yani belli olur şu ucuzx idarra testleri varya onlarda belli olur canım inşallhhh hamilesindir yarabiimm busecanla tahminimiz tutar inşallhh yani vucudunda hiçç bir değişklik varmıı mesala benim vikviklerim fossss buda demek oluyorki bende bişi yok sende belirti farklılık varmı ?

26-28 i demişsin tabloda biraz daha bekle derim ben sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için canım hayırlısı olsun inş...

cimcimee busecan fatoo kızlar görüyorsunzu değilmmi orta yerimden çatlayacağım benn
:roflol::roflol:

ay ebrar inş hamilesindir test yapsana yarın sabah hihoyyythihoyyyt

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, ebrar42, Mısra+, sezen10+

sezenimmmmmmmmmmm bbeşimiizie iyi bak uğurlu hamişş dua et ebarraın günü geçti hayırlı sonuç gelsin inşalalhh

evet öyle 4-5 gün gecikmez en son 30 günde olsam cumartesi olmam lazımdı ....

vücudumda bi değişiklik yok ama ben regl olmadan önce göğs.acır ve büyürdü şimdi bişey yok bendede bişey yok ozmöan kaydirigubbakcemile3 farklılık yok gibi ama dinlemeye kalksam her yerim farklı aklinialirimsmile ama karnımın ağrısı devam ediyor ara ara olurum belkide sıcaklardan filan gecikmiştir....mevsimsel bişeydir..

26-28 i demişsin tabloda biraz daha bekle derim ben sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için canım hayırlısı olsun inş...
öyle canım hayırlısı olsun normalde 28 günde olurum ozman 26 sı eğer 2 gün gecikirse 28i olacaktı.bende umutlanıp hayal kırıklığına uuğramayı istemiyorum

2000 li sayfada hamile var dedim tahminim buydu 2400 gelmeden umarım tutarkaydirigubbakcemile3
inş. canım ben olmazsam nihal var ondanda umutluyum ben busecan çiftyumurtalı arkadaşım ondanda umutluyum belkş onlardan biriside olabilir hayırlısı olsun :Saruboceq:
:roflol::roflol:

ay ebrar inş hamilesindir test yapsana yarın sabah hihoyyythihoyyyt
inş. canın ama erken sanırım heleki karın ağrılarım varken geeek yok sanırım
bide testlerle ilgili anımı anlatmıştım kaydirigubbakcemile3 haftasonuna kadar bekleyelim tabi dayanabilirsem eğer olmazsa

Ayyy ebrarcım test yapsana çokkkkkkkkkkkkkk merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Loveli saolsun,bebişide sağlıcakla dünyaya gelsin Serpilcim

Geçmişi okumaya daldığım için geç cvp verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…