ayyy kuzum yazmadımmı benn pardonn :kedi:
yok olmadım henüzzz ....
ayy canım telefonlar susmadıkii yazmadım kusura bakmayın teste erken gibi sanki zaten canıımın ağrısı herşeyi unutturdu daahhhhhhhhhhhhhhhhh ebrarrar zor oldu resmen öldürdün biziiz olmadın haaaaaaaaa bu süperrr ya eee ne yapıcaz şimdii merak ettimm yanii test falan ne dersinnn
eee hadi hayrlısı bakalım inş müjdeli haber verirsin bize önümüzdeki günlerde .....
ayy canım telefonlar susmadıkii yazmadım kusura bakmayın teste erken gibi sanki zaten canıımın ağrısı herşeyi unutturdu da
belli olurmuki ?
ayy canım telefonlar susmadıkii yazmadım kusura bakmayın teste erken gibi sanki zaten canıımın ağrısı herşeyi unutturdu da
belli olurmuki şimdi yapsamda ? ama ara ara karnımda ağrıyor ...
inş. canımmm :Saruboceq:
serpilllben tahmin olayını anlamadımmm canımmm:uhm:
:roflol::roflol:cimcimee busecan fatoo kızlar görüyorsunzu değilmmi orta yerimden çatlayacağım benn
belli olurmuki şimdi yapsamda ? ama ara ara karnımda ağrıyor ...
canım senin ilk defa bu kadar gecikti adetinden yaklaşık 4 günü geçtii öyleydii bakayım listeyede yani belli olur şu ucuzx idarra testleri varya onlarda belli olur canım inşallhhh hamilesindir yarabiimm busecanla tahminimiz tutar inşallhh yani vucudunda hiçç bir değişklik varmıı mesala benim vikviklerim fossss buda demek oluyorki bende bişi yok sende belirti farklılık varmı ?
öyle canım hayırlısı olsun normalde 28 günde olurum ozman 26 sı eğer 2 gün gecikirse 28i olacaktı.bende umutlanıp hayal kırıklığına uuğramayı istemiyorum26-28 i demişsin tabloda biraz daha bekle derim ben sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için canım hayırlısı olsun inş...
inş. canım ben olmazsam nihal var ondanda umutluyum ben busecan çiftyumurtalı arkadaşım ondanda umutluyum belkş onlardan biriside olabilir hayırlısı olsun :Saruboceq:2000 li sayfada hamile var dedim tahminim buydu 2400 gelmeden umarım tutarkaydirigubbakcemile3
inş. canın ama erken sanırım heleki karın ağrılarım varken geeek yok sanırım:roflol::roflol:
ay ebrar inş hamilesindir test yapsana yarın sabah hihoyyythihoyyyt
mısracım lovelinin doğumu malum yaklaştı seni sordu sağlığını ve minik mısranı selamı var canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?