öyle canım hayırlısı olsun normalde 28 günde olurum ozman 26 sı eğer 2 gün gecikirse 28i olacaktı.bende umutlanıp hayal kırıklığına uuğramayı istemiyorum
inş. canım ben olmazsam nihal var ondanda umutluyum ben busecan çiftyumurtalı arkadaşım ondanda umutluyum belkş onlardan biriside olabilir hayırlısı olsun :Saruboceq:
inş. canın ama erken sanırım heleki karın ağrılarım varken geeek yok sanırım
bide testlerle ilgili anımı anlatmıştım kaydirigubbakcemile3 haftasonuna kadar bekleyelim tabi dayanabilirsem eğer olmazsa
Ayyy ebrarcım test yapsana çokkkkkkkkkkkkkk merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Loveli saolsun,bebişide sağlıcakla dünyaya gelsin Serpilcim
Geçmişi okumaya daldığım için geç cvp verdim
Ayyy ebrarcım test yapsana çokkkkkkkkkkkkkk merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Loveli saolsun,bebişide sağlıcakla dünyaya gelsin Serpilcim
Geçmişi okumaya daldığım için geç cvp verdim
ay cnm inş güzel haber verirsin ama çatlatma ne olur bizi burda öldük resmen yawwwwwwwwwwwwwwwwwwweyvahedigeldismile
ben mi çift yumurtalı ay bilmiyorum ki baksana ateşime inş öyledir cnm kaç kere düştü ateş boshayallersmile
nihal evet oda inşşşşşşşşşşşşşş
allahım herkes inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mısracım merak nasıl bişiymiş sende bizi çatlatmıştın hatırlarsankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile neyse bugün saç çekme modundayım:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Ama ama benim gerekçem vardı doğru dürüst çalışma yoktu,yumurta takibi yoktu,tsh ım yüksekti ama yine de olanlar oldu :))))))))))))))))))))))
Bu ne demek oluyor kuzular zamanını tanrı biliyor umudumuzu yitirmeyelim
:roflol::roflol::roflol:
Ama ama benim gerekçem vardı doğru dürüst çalışma yoktu,yumurta takibi yoktu,tsh ım yüksekti ama yine de olanlar oldu :))))))))))))))))))))))
Bu ne demek oluyor kuzular zamanını tanrı biliyor umudumuzu yitirmeyelim
mısracım merak nasıl bişiymiş sende bizi çatlatmıştın hatırlarsankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile neyse bugün saç çekme modundayım:roflol::roflol:
Ebrarcım ben hamile olduğumuda hissetmemiştim Serpil hissetmişti :))))
ayyyyy uyuz bir arsa sahibini kovaldım işini yaptığım firmanın arsa sahibi embesill ikide bir zırt bırt geliyor bu hhiiise niye böyle o hiise niye böyle aaaaaaaaaaaa bende yeter be işim yok habre sana hiisse hesabımı yapıcam git başımdan dedimklava: klava: klava: adamın bir giidşi var sormayın kızlar:roflol::roflol::roflol:
ayyyyy uyuz bir arsa sahibini kovaldım işini yaptığım firmanın arsa sahibi embesill ikide bir zırt bırt geliyor bu hhiiise niye böyle o hiise niye böyle aaaaaaaaaaaa bende yeter be işim yok habre sana hiisse hesabımı yapıcam git başımdan dedimklava: klava: klava: adamın bir giidşi var sormayın kızlar:roflol::roflol::roflol:
mısrayıı hiissetmiştinmm ona sen hamileisn demiştimmm :))
busecan adamı bir görsen bir kaçışı var bunlara sebep hep ebrara oldu sabah sabah gerdii:roflol::roflol::roflol::roflol:a.s
:))))))))))9999
hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?