ebrar geldi :1hug:
evet gelmiş ebrar hepimiz seni bekliyoduk nasılsın canım ...
hoşbulduk bir tanem çok geçmiş olsun doktora gittinmi. bu arada adet oldunmu:1hug:
hoşbulduk canım
günaydın arkadaşlar iyi diyelim iyi olalım :çok üzgünüm: pazar günü eşimle bi yere gidiyorduk ben motordan hafif kayar gibi oldum zaten korkarak binerim bide böyle olunca iyce sıktım kendimi sanırım sonrada bel ağrısından duramıyorum dün sürekli yattım işe gelemedim şimdide yakı var belimde zor oturuyorum :çok üzgünüm:
siz nasılsınız ?
fatoşum gelmiş hoş gelmiş :1hug:
:1hug:
hoşbulduk canım
günaydın arkadaşlar iyi diyelim iyi olalım :çok üzgünüm: pazar günü eşimle bi yere gidiyorduk ben motordan hafif kayar gibi oldum zaten korkarak binerim bide böyle olunca iyce sıktım kendimi sanırım sonrada bel ağrısından duramıyorum dün sürekli yattım işe gelemedim şimdide yakı var belimde zor oturuyorum :çok üzgünüm:
siz nasılsınız ?
hoşbulduk canım
siz nasılsınız ?
hoşbulduk canım
siz nasılsınız ?
canımmm çok geçmiş olsun bende yıllar önce bodrumda ttailde eğilip havluyu yerden aldım güya ve iki büklüm kaldım ben spor yapan ve beli çok esnek olan şahıs bel fıtığı oldum ağlayarak anatlyya arabanın arkasında yatarak geldim 12 yıldır bel fitığıyım inşallhh sende sadce kas ağrısıı olsun ben gibi olma:1shok: geçmiş olsun
dualar sonradan arttı kızlra ben eskiden buldum bunu :)))))))
ebrar gelsinde hem müjde versin hem listeyi yollasın bize sıradaki fatos sen kırmızıyı gördünmü nihal sende sıra ..... sonrada serpilde.........
fatooo antalyada cehennem gibi nem oranı çok fazla bu yaz iğrençti öldük resmen biz daha çok yaşarız bu sıcaklrı bugün bendede aynı stresli bir gün mesai bizde yeni başladıı elamanlar dışarda ben yine ofiste kaldımofistede sıkılıyorum işte neyse bebeğim senin için daha zor tabbiki tattil dönüşü işlerle boğuşman aklımm ebarrada ama kumsalda girmedi merak ettim
sağol canım evet dikkat etmek lzım :1hug:geçmiş olsun canım aman dikkat et helede böle tehlikeli bişeyin üstündeyken(((
canımmm çok geçmiş olsun bende yıllar önce bodrumda ttailde eğilip havluyu yerden aldım güya ve iki büklüm kaldım ben spor yapan ve beli çok esnek olan şahıs bel fıtığı oldum ağlayarak anatlyya arabanın arkasında yatarak geldim 12 yıldır bel fitığıyım inşallhh sende sadce kas ağrısıı olsun ben gibi olma:1shok: geçmiş olsun
ebarar yani eşin o motoru aldıklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
ebrarra bize çin işkencesimi çektiriyorsun adet oldunmu omadınmı çatladık burada yakaydirigubbakcemile
gördüm tatlım benim tarihimi 25 eylül olarak düzeltirmisin lütfen
walla haklısın tatil dönüşü zormuş. kumsal nasıl bu arada
cimcimee busecan fatoo kızlar görüyorsunzu değilmmi orta yerimden çatlayacağım benn
cimcimee busecan fatoo kızlar görüyorsunzu değilmmi orta yerimden çatlayacağım benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?