Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hımm tamam canım bu ay deneyecm inş bakalım hayıt tohumu da alacam onu nasıl hazırlayıp ne kadar sıklıkla içecem ???

ahsen bende çok sıkıldım bu yaz sıkıcıydı harbiden

cimcime sabah akşam aç karnına bir su bardağı kaynamış klorsuz suya 1 tatlı kaşığı ekleyip üzreini kapatım 10 dk bekle ve iç yani ben öyle uyguladım mısra farklı uyguladı canım

çok sıcaktı bu yaz.burada cayır cayır yandık antalyayı düşünemiyorum bile.birde ben sıcağı hiç sevmem vucut ısım yüksek hemencecik terlerim onun için fazlada üşümem.kış herzaman tercihimdir valla ben kışı özledim ya karı özelliklea.sa.s

sağol cnm inşşş bakalım neler olcak ebrar nihal öncelikli inş süpriz olurda topcte hareketlenişrizz inşş opuyorumnanaktan

akannehir kızlar benim belim ciddi ağrıyor o yüzden kapattım kk yı birazcık uzandım burası müsait olunca şimdi namaz kılıcam yine uzanacam otutunca ciddi sıkıntı yapıyor mafoldumben

gelen giden bişey yok bakalım hayırlısı

ebrar balım sen dinlen bebeğim namazını rabbim kabul etsin

ahsenim antlayda resmen öldükk tarifi imkansız bir nem vardı biz sıcağa alışığız ama boğucu nem mahvettii uykuya hasret kaldık

ya şşaırdınmı demeyin ama benim sağ kasığım çok fena ağrıyor dersemm innaırmmıısnız

sağol cnm inşşş bakalım neler olcak ebrar nihal öncelikli inş süpriz olurda topcte hareketlenişrizz inşş opuyorumnanaktan
inşallah canım sen bu ay sıkı çalıştın yakaladında inşallah tutmuştur bu ay.ramazan bereketi olur topikte

geçmiş olsun canım ya ciddi birşey yoktur umarım doktora gitseydin.

hımm tamam canım bu ay deneyecm inş bakalım hayıt tohumu da alacam onu nasıl hazırlayıp ne kadar sıklıkla içecem ???

canım hayıtı adetli veya adetsiz önemli değil istdeğin zaman başla sabah akşam iç 3 ay denemeliisn arkadşlar kullanların çoğu hamile kaldı mısrada dahil hpt_honeyde mesala

serpil döllenme gerçekleştikten sonra kasıklarda ağrı ciddi ciddi hamilelik belirtisidir canım ben bizzat yaşadım yaniiiiiii:))))

ebrar biz dün sana ve tualinaya pozitif enerjii göndermiştik demekki işe yarammaışkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

serpil döllenme gerçekleştikten sonra kasıklarda ağrı ciddi ciddi hamilelik belirtisidir canım ben bizzat yaşadım yaniiiiiii:))))

ahsen benim hep solum ağrırduıı bu ay ilk defa sağdan ağrı var valhii vücudumu dinlemiyorum batmalar karmplar bugün fazal adetime 5 gün var yaklaşıkk birde ben sivilcelendim yıllar önce adet belirtimi böyle bilirdim geçen haftadan sivilcelendimm

inşallah canım sen bu ay sıkı çalıştın yakaladında inşallah tutmuştur bu ay.ramazan bereketi olur topikte
geçmiş olsun canım ya ciddi birşey yoktur umarım doktora gitseydin.

inş ahsencim ya çalıştık ama allahımızın takdiri inş zamanımız bu aydır inş ama ateşim düşük işte akannehir

ay cnm ya dr gitsene sen bi allahım yaaa kaydirigubbakcemile

kötükedihüso kötükedihüso hemen doktora git canım ara senın kralı vereliniortak

ahsen buldukya hamile hatunu artık soosr dururuz haa bu ay testlerde çift çizgide çalıştıkkk ovolosyon testlerr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: idare et bizi anacım hepim,iz bekleme modundayız ya

inş ahsencim ya çalıştık ama allahımızın takdiri inş zamanımız bu aydır inş ama ateşim düşük işte akannehir

ay cnm ya dr gitsene sen bi allahım yaaa kaydirigubbakcemile

yarına gidicem canım bugün izin almma mümkün değil yarın sabahtan giderim bide yakı var bende şimdi oda iyce bunalttı sıcakta siz iyi durmuşsunuz yakıyla iki gün ben daraldım bunaldım resmen

kötükedihüso kötükedihüso hemen doktora git canım ara senın kralı vereliniortak

o beni aradı sabahten beri 2-3 oldu ama dediğim gibi bugün çıkamam yarına artık :çok üzgünüm:

ay evet yakı resmen ii gelmişti bana ohh sıcacıkk valla 2 gün 3. gün çıkardım ama hamıleysen zararı olmaz dimi bilmiyorumkismile

hemen bende sorayımm bişeycik :roflol:

ahsencim senin göğüslerin normalmiydi çok ağrılı sancılımıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…