cimcime yumurta kalitesi açıısndan o karşım iyi ama dikkateli lullanılmalı bence dene zararı olmaz olursada 10 gün soğann kürüyle temizlenir minik kistler zaten adetle atılıyor ama sağlam olsun diye soğan kürü uygulanır
hayıt tohumu zararsız bence ve faydalı bir bitkii
ahsen bende çok sıkıldım bu yaz sıkıcıydı harbiden
cimcime sabah akşam aç karnına bir su bardağı kaynamış klorsuz suya 1 tatlı kaşığı ekleyip üzreini kapatım 10 dk bekle ve iç yani ben öyle uyguladım mısra farklı uyguladı canım
günaydın canlarım nasılsınız ayyyyyyyyyy geçmişe bir daldım iki saattir okuyorum sizdede çene var maşallah.
serpilim antepe perşembe sabahı gideceğiz önce adanaya uğrayacağız ordaki akrabalarla görüşüp antepe geçeceğiz.bizim içinde tatil olacak gerçi deniz yok ama olsun adanadaki baraj gölüyle idare ederiz.
nihalim ben senden çok umutluyum bu ay sende var birşerler gerçi ben hepinizden umutluyum bu ay nedense hamile patlaması yaşanacak sanki.serpil ebrar busecan nihal bu ay dört adayımız var hadi inşallah bakalım.
ebrar canım inşallah gecikmen bebektendir allahtan umut kesilmez biliyorsun ol der oluverir...
inşallah canım sen bu ay sıkı çalıştın yakaladında inşallah tutmuştur bu ay.ramazan bereketi olur topiktesağol cnm inşşş bakalım neler olcak ebrar nihal öncelikli inş süpriz olurda topcte hareketlenişrizz inşş opuyorumnanaktan
akannehir kızlar benim belim ciddi ağrıyor o yüzden kapattım kk yı birazcık uzandım burası müsait olunca şimdi namaz kılıcam yine uzanacam otutunca ciddi sıkıntı yapıyor mafoldumben
gelen giden bişey yok bakalım hayırlısı
hımm tamam canım bu ay deneyecm inş bakalım hayıt tohumu da alacam onu nasıl hazırlayıp ne kadar sıklıkla içecem ???
ebrar balım sen dinlen bebeğim namazını rabbim kabul etsin
ahsenim antlayda resmen öldükk tarifi imkansız bir nem vardı biz sıcağa alışığız ama boğucu nem mahvettii uykuya hasret kaldık
ya şşaırdınmı demeyin ama benim sağ kasığım çok fena ağrıyor dersemm innaırmmıısnız
serpil döllenme gerçekleştikten sonra kasıklarda ağrı ciddi ciddi hamilelik belirtisidir canım ben bizzat yaşadım yaniiiiiii:))))
inşallah canım sen bu ay sıkı çalıştın yakaladında inşallah tutmuştur bu ay.ramazan bereketi olur topikte
geçmiş olsun canım ya ciddi birşey yoktur umarım doktora gitseydin.
akannehir kızlar benim belim ciddi ağrıyor o yüzden kapattım kk yı birazcık uzandım burası müsait olunca şimdi namaz kılıcam yine uzanacam otutunca ciddi sıkıntı yapıyor mafoldumben
ahsen bende çok sıkıldım bu yaz sıkıcıydı harbiden
cimcime sabah akşam aç karnına bir su bardağı kaynamış klorsuz suya 1 tatlı kaşığı ekleyip üzreini kapatım 10 dk bekle ve iç yani ben öyle uyguladım mısra farklı uyguladı canım
inş ahsencim ya çalıştık ama allahımızın takdiri inş zamanımız bu aydır inş ama ateşim düşük işte akannehir
ay cnm ya dr gitsene sen bi allahım yaaa kaydirigubbakcemile
kötükedihüso kötükedihüso hemen doktora git canım ara senın kralı vereliniortak
ebrar biz dün sana ve tualinaya pozitif enerjii göndermiştik demekki işe yarammaışkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yarına gidicem canım bugün izin almma mümkün değil yarın sabahtan giderim bide yakı var bende şimdi oda iyce bunalttı sıcakta siz iyi durmuşsunuz yakıyla iki gün ben daraldım bunaldım resmen
o beni aradı sabahten beri 2-3 oldu ama dediğim gibi bugün çıkamam yarına artık :çok üzgünüm:
ahsen buldukya hamile hatunu artık soosr dururuz haa bu ay testlerde çift çizgide çalıştıkkk ovolosyon testlerr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: idare et bizi anacım hepim,iz bekleme modundayız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?