Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsen bende galiba döllenme oluyor ama herhalde tutunma başaısız ben öyle düşünüyorum :)))))))o
canım sen bir türlü eşini yakalayamıyordun ki:))bu ay yakaladın dimi birde testle falan çalıştınızya buseyle ikiniz inşallah tutmuştur.

inş ahsencim ya çalıştık ama allahımızın takdiri inş zamanımız bu aydır inş ama ateşim düşük işte akannehir

ay cnm ya dr gitsene sen bi allahım yaaa kaydirigubbakcemile
ateş işini ben bilmiyorum canım ama inşallah yakalamışsınızdır

evet birde tarihleriniz birbirine çok yakın heyecan dorukta olacak eylülde :)))eyvahedigeldismile

ebrarcım geçmiş olsun cnm
aman dikkat et kendine

ebrarcım sen çarşı içinde misin yoksa sanayide falan mı
işyerin nerde

4 haftadan sonra belirtiler kiminde başlıyor kiminde olmuyor kızlar ya
hele serpil sen daha olsa bile 4. haftada değilsin o yüzdne belirti arayıp durma

ay evet yakı resmen ii gelmişti bana ohh sıcacıkk valla 2 gün 3. gün çıkardım ama hamıleysen zararı olmaz dimi bilmiyorumkismile
:sm_confused: :sm_confused: bilmem bişey oılmayacaktır inş.

gerçi ben hamile olmadan bana olanlar oldu fenalıklar geldi içime kaydirigubbakcemile3

hasenn sanal kocamı yakadım testlerde çiftçizgiyde boş geçmedikk ratık iş rabbime kaldı hahhahhahahahhahahahahahhha bu aya verimli bir aydaydık :1closedeyes:

ewt eylül ayı bomba ayı olabilir diyosunuz yanı kaydirigubbakcemile3

hemen bende sorayımm bişeycik :roflol:

ahsencim senin göğüslerin normalmiydi çok ağrılı sancılımıydı ?

benim göğüsterse hiç bir şey yoktu canım gerçi hala yokta beş aylık olduk hala foosssssss.o her kadında aynı olmuyor canım bende kasıklarda sancı vardı birde gaz vardı.

4 haftadan sonra belirtiler kiminde başlıyor kiminde olmuyor kızlar ya
hele serpil sen daha olsa bile 4. haftada değilsin o yüzdne belirti arayıp durma

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kız bırakta azıcık avunayımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:sm_confused: :sm_confused: bilmem bişey oılmayacaktır inş.

gerçi ben hamile olmadan bana olanlar oldu fenalıklar geldi içime kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
bi tek nihal 4 haftada ve ebrar sanırım ikiniz nasılsınız anlatın bakalım zemuszemus

benim göğüsterse hiç bir şey yoktu canım gerçi hala yokta beş aylık olduk hala foosssssss.o her kadında aynı olmuyor canım bende kasıklarda sancı vardı birde gaz vardı.

yanii tıs pıs toıs pıss elmur diye arkadşım var ondadda tospıs çok olmuş abla korkuyordum birilerinn yanında kaçaçack diye der:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak ahsende fos muş vikikler :roflol:
her kadın bir değil ki hamıle olduğunu anlamayan çokkk
belirtiler belli olmayabilir yanı kiminde gaz kiminde vikvik kiminde akıntı
bizim gelinde hiç biri olmamış takı 6 haftadan sonra düşün başlamış belirtiler hihoyyyt

bendede tek farklılık o diyebilirim canım normalde ben adet olucam zamanlarda çok acırlardı biraz büyürdü ama şimdi ne acı ne sancı hiç bişey yok :sm_confused:

gaz olayımız geçen haftalarda biraz vardı ama şimdi bişey yok onun bahanesini de bulmuştum geceler serin olunca üşüttüm diyorum kaydirigubbakcemile3

neyse dinleyip oturmayım kendimi hayırlısı olsun ben kaçtım öpüldünüz şekerler

Son düzenleme:
uykummmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrr a akannehir akannehir

uyku belirti kaydirigubbakcemile3

yanii tıs pıs toıs pıss elmur diye arkadşım var ondadda tospıs çok olmuş abla korkuyordum birilerinn yanında kaçaçack diye der:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy allahım ya gaz çok fena boşa harcamasaymış arabaya felan kullansaymış :roflol::roflol::roflol:

valla serpil ben hep üşüttüm ondan gaz var sanıyordum birde kasıklarda batma ağrı vardı adet tarihinden bir ongün önce falan başlamıştı.ama benim göğüslerde hiç bir değişiklik yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…