canım sen bir türlü eşini yakalayamıyordun ki:))bu ay yakaladın dimi birde testle falan çalıştınızya buseyle ikiniz inşallah tutmuştur.ahsen bende galiba döllenme oluyor ama herhalde tutunma başaısız ben öyle düşünüyorum :)))))))o
ateş işini ben bilmiyorum canım ama inşallah yakalamışsınızdırinş ahsencim ya çalıştık ama allahımızın takdiri inş zamanımız bu aydır inş ama ateşim düşük işte akannehir
ay cnm ya dr gitsene sen bi allahım yaaa kaydirigubbakcemile
ahsen buldukya hamile hatunu artık soosr dururuz haa bu ay testlerde çift çizgide çalıştıkkk ovolosyon testlerr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: idare et bizi anacım hepim,iz bekleme modundayız ya
:sm_confused: :sm_confused: bilmem bişey oılmayacaktır inş.ay evet yakı resmen ii gelmişti bana ohh sıcacıkk valla 2 gün 3. gün çıkardım ama hamıleysen zararı olmaz dimi bilmiyorumkismile
canım sen bir türlü eşini yakalayamıyordun ki:))bu ay yakaladın dimi birde testle falan çalıştınızya buseyle ikiniz inşallah tutmuştur.
ateş işini ben bilmiyorum canım ama inşallah yakalamışsınızdır
evet birde tarihleriniz birbirine çok yakın heyecan dorukta olacak eylülde :)))eyvahedigeldismile
ebrarcım geçmiş olsun cnm
aman dikkat et kendine
ebrarcım sen çarşı içinde misin yoksa sanayide falan mı
işyerin nerde
hemen bende sorayımm bişeycik :roflol:
ahsencim senin göğüslerin normalmiydi çok ağrılı sancılımıydı ?
4 haftadan sonra belirtiler kiminde başlıyor kiminde olmuyor kızlar ya
hele serpil sen daha olsa bile 4. haftada değilsin o yüzdne belirti arayıp durma
:sm_confused: :sm_confused: bilmem bişey oılmayacaktır inş.
gerçi ben hamile olmadan bana olanlar oldu fenalıklar geldi içime kaydirigubbakcemile3
benim göğüsterse hiç bir şey yoktu canım gerçi hala yokta beş aylık olduk hala foosssssss.o her kadında aynı olmuyor canım bende kasıklarda sancı vardı birde gaz vardı.
benim göğüsterse hiç bir şey yoktu canım gerçi hala yokta beş aylık olduk hala foosssssss.o her kadında aynı olmuyor canım bende kasıklarda sancı vardı birde gaz vardı.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kız bırakta azıcık avunayımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uykummmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrr a akannehir akannehir
uykummmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrr a akannehir akannehir
yanii tıs pıs toıs pıss elmur diye arkadşım var ondadda tospıs çok olmuş abla korkuyordum birilerinn yanında kaçaçack diye der:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
bi tek nihal 4 haftada ve ebrar sanırım ikiniz nasılsınız anlatın bakalım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?