Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sen hadi kaç şeker kaydirigubbakcemile5

kızlar benim bankada biraz işim var dışarıdayım öpüyorum hepinizi

tmm cnm bizde seni öpüyoruzz

valla serpil ben hep üşüttüm ondan gaz var sanıyordum birde kasıklarda batma ağrı vardı adet tarihinden bir ongün önce falan başlamıştı.ama benim göğüslerde hiç bir değişiklik yoktu.

bak göğüslerde bişey yokmuş onda da benimde acıyo ama sert değil
kaydirigubbakcemile3
şu an hiç bir belirti yokkkkk busecim gece uyuyamamdığım için uykum var :sm_confused:

hadi inşşş opuyorumnanaktan

uyku belirti kaydirigubbakcemile3

ayy allahım ya gaz çok fena boşa harcamasaymış arabaya felan kullansaymış :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bu arada hayat pahalı gazlar boşa gitmesinnn

kızlar bugün hamiller,imiz biiz hiç yalnız bırakmadılar zeytinimmm sabah yazdınmmm ama yine yazıyorum bengayla biri boynuna masaj yapsın camım

kızlar benim bankada biraz işim var dışarıdayım öpüyorum hepinizi

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bybybyyyyyyyyyyy

valla canım bugün misafirim var diye geceden yaptım yemeklerimi geç yattım sahura kalk uykuda bölündü uykuyu tam alamadık bi türlü sabah zor kalktım yataktan valla :))))))))

hımmmm şimdi nihal olsa menuyü alalım derdi dime geçen senin garnitürlu tavuk vardı ya beşemal soslu olan onu yaptım çok lezzetli oldu sırası gelmişken teşekkür ederim arkadaşım opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, cimcimes53+, Mısra, nhlkpr+, serpil02507+, yavuzguray0757+, zeytin1007

ohh afiyet olsun canım ne demek hem kolay hemde lezzetli bi tarif beyendiğine sevindim ...

ne zengin bir topic ne arrasan var

gebelik belirtilereii

alataranatif tıp :))))

gebeliğe hazırlık :))

mutfakta birimi var programı :))

cinsiyet belirleyn proflar

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra alınan bir karanfil hem ağzınızın hoş kokmasına hem de hormonlarınızın çalışmasına yarar. Hamilelikte rahimi kuvvetlendirir. Normal doğum yapacak olanlar, doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…