benimdeeeeeeeeeeeee mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
teşekkür ederim canım sağol
havalojmanalarını biliyosan orda işyerim emniyete yakın
gece sende mi uyumadın ?? guclubacismile
bendede tek farklılık o diyebilirim canım normalde ben adet olucam zamanlarda çok acırlardı biraz büyürdü ama şimdi ne acı ne sancı hiç bişey yok :sm_confused:
tek hissettiğim farklılık bu gaz olayımız geçen haftalarda biraz vardı ama şimdi bişey yok onun bahanesini de bulmuştum geceler serin olunca üşüttüm diyorum kaydirigubbakcemile3
neyse dinleyip oturmayım kendimi hayırlısı olsun ben kaçtım öpüldünüz şekerler
kızlar benim bankada biraz işim var dışarıdayım öpüyorum hepinizi
valla serpil ben hep üşüttüm ondan gaz var sanıyordum birde kasıklarda batma ağrı vardı adet tarihinden bir ongün önce falan başlamıştı.ama benim göğüslerde hiç bir değişiklik yoktu.
şu an hiç bir belirti yokkkkk busecim gece uyuyamamdığım için uykum var :sm_confused:
teşekkür ederim canım sağol
havalojmanalarını biliyosan orda işyerim emniyete yakın
hı hı biliyorum
benim işyerimde vergi dairesinin ordaki iş merkezlerinde
uyku belirti kaydirigubbakcemile3
ayy allahım ya gaz çok fena boşa harcamasaymış arabaya felan kullansaymış :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bu arada hayat pahalı gazlar boşa gitmesinnn
kızlar benim bankada biraz işim var dışarıdayım öpüyorum hepinizi
valla canım bugün misafirim var diye geceden yaptım yemeklerimi geç yattım sahura kalk uykuda bölündü uykuyu tam alamadık bi türlü sabah zor kalktım yataktan valla :))))))))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bybybyyyyyyyyyyy
hımmmm şimdi nihal olsa menuyü alalım derdi dimegeçen senin garnitürlu tavuk vardı ya beşemal soslu olan onu yaptım çok lezzetli oldu sırası gelmişken teşekkür ederim arkadaşım opuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:ne zengin bir topic ne arrasan var
gebelik belirtilereii
alataranatif tıp :))))
gebeliğe hazırlık :))
mutfakta birimi var programı :))
cinsiyet belirleyn proflar
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ne zengin bir topic ne arrasan var
gebelik belirtilereii
alataranatif tıp :))))
gebeliğe hazırlık :))
mutfakta birimi var programı :))
cinsiyet belirleyn proflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?