Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra alınan bir karanfil hem ağzınızın hoş kokmasına hem de hormonlarınızın çalışmasına yarar. Hamilelikte rahimi kuvvetlendirir. Normal doğum yapacak olanlar, doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur.
Adaçayı: Hormon eksikliğini giderip hamile kalmayı sağlar. Bir bardak sıcak suya üç yaprak adaçayı beş dakika demlendirilip içilir. Kalbe de iyi gelir. Sıkça içildiğinde tüm bedeni güçlendirir. Dölyatağı hastalığı olan hanımların arasıra adaçayı oturma banyosu yapmaları iyi olur. Oturma banyosu için; iki avuç dolusu yaprak adaçayı soğuk suda gece boyunca bekletilir. Ertesi gün kaynama noktasına kadar ısıtılıp banyo suyuna eklenir. Banyo suyu böbreklerin üstüne kadar çıkmalıdır
eğer regli olursam bu ayki kürlerim bunlar günde iki fincan ada çayı bal tarçın çörek karışımı ateş ölçme ovilasyon kiti gun içinde karanfil çiğneyeceğim eşime güç küvvet verici besinler keçi bonuzu falan sonraki ay olmazsa yine dr ye gitmeye karar verdim artık aşılama mı drek tüp mu ne gerekiyosa yapsınlar :)
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
eğer regli olursam bu ayki kürlerim bunlar günde iki fincan ada çayı bal tarçın çörek karışımı ateş ölçme ovilasyon kiti gun içinde karanfil çiğneyeceğim eşime güç küvvet verici besinler keçi bonuzu falan sonraki ay olmazsa yine dr ye gitmeye karar verdim artık aşılama mı drek tüp mu ne gerekiyosa yapsınlar :)
TEK BİR KONUDA BECERİKSİZİZ ANNE OLMAK AMA ALLAH BÜYÜK BİRGÜN MUTLAKA
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
nihal evet karanfil annamein evinde hiç eksik olmazdı alaım canım iyi olur[/QUOT
kesinlikle ya alıcam masamda dursun aklıma geldikçe çiğnerim :)
adaçayı duydum evet adet içinde ii düzenliyomuşş ama hamıleyken içmek ii değil diye duydum düşüğe sebep olabilirmiş
onuda bal gibi canım 12.güne kadar kullanacağım sonrası tahlikeli olabilir
aynı fikirdeyiz hayatım bende bakalım bi ay daha sıkcam dişimi sonra dr takıbı
iznimde dr gitcem bakalım inşş rahat rahat diyorum
bu kış bu işi çözmem lazım canım biraz birikim yaptım kredide çekicem
slm kızlar
nhlkpr, serpil02507+, yavuzguray0757
nasılsınız serpoş akşama ovduracam kocama
kabadayı gibi dolaşıyorum valla
canımmmm çok geçmiş olsun izin alsanda canım evde bonuna sıcak banyo ve masaj iyi gelir şakkıdı
slm kızlar
nhlkpr, serpil02507+, yavuzguray0757
nasılsınız serpoş akşama ovduracam kocama
kabadayı gibi dolaşıyorum valla
adaçayı duydum evet adet içinde ii düzenliyomuşş ama hamıleyken içmek ii değil diye duydum düşüğe sebep olabilirmiş
nihal evet karanfil annamein evinde hiç eksik olmazdı alaım canım iyi olur[/QUOT
kesinlikle ya alıcam masamda dursun aklıma geldikçe çiğnerim :)
onuda bal gibi canım 12.güne kadar kullanacağım sonrası tahlikeli olabilir
bu kış bu işi çözmem lazım canım biraz birikim yaptım kredide çekicem
canımmmm çok geçmiş olsun izin alsanda canım evde bonuna sıcak banyo ve masaj iyi gelir şakkıdı
evet kızlar bende demin o bal tarçın çörek otu karışımı topiğine bakarken orda okumuştum düşük tehlikesini ama dediğin gibi onuda karışım gibi 12. gün bırakmak lazım evet hazır adaçayları var ondan içsek ne olurki ?
inşallah gerek kalmaz canım a.s.bende bal tarçın çörek otu karışımını deneyeceğim eğer ağustos geçti yumurtlama dönemindeyim şimdi zaten ama bu ay olmazsa eylül ayı bende bitkilere devredecem görevi kuru incir yememi söylemişti doktorum ama ben yaş daha çok seviyorum nasip inşallah
bende işte hazır olanlarından içerim dedim öğlen arası falan akşamada evde çayını yaparım :))evet kızlar bende demin o bal tarçın çörek otu karışımı topiğine bakarken orda okumuştum düşük tehlikesini ama dediğin gibi onuda karışım gibi 12. gün bırakmak lazım evet hazır adaçayları var ondan içsek ne olurki ?
bende işte hazır olanlarından içerim dedim öğlen arası falan akşamada evde çayını yaparım :))
bende hazırlardan içerim zaten tadıda güzel değilmiş galiba hiç içmedim ama :))))
cimcimes53+, ebrar42, nhlkpr+, yavuzguray0757+ inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hepiniz bu ayy hamile kalırsınızda gerek kalmaz kürlere inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benim bu ay imkansız hiç bir çalışma yok oruç açlık sususzluk uykusuzluk misafir ağırla misafirliğe git geç gel falan yorgunluk da cabası :)))))) ancak uyumak için yatağa uzanıyorum valla :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?