Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Adaçayı: Hormon eksikliğini giderip hamile kalmayı sağlar. Bir bardak sıcak suya üç yaprak adaçayı beş dakika demlendirilip içilir. Kalbe de iyi gelir. Sıkça içildiğinde tüm bedeni güçlendirir. Dölyatağı hastalığı olan hanımların arasıra adaçayı oturma banyosu yapmaları iyi olur. Oturma banyosu için; iki avuç dolusu yaprak adaçayı soğuk suda gece boyunca bekletilir. Ertesi gün kaynama noktasına kadar ısıtılıp banyo suyuna eklenir. Banyo suyu böbreklerin üstüne kadar çıkmalıdır

eğer regli olursam bu ayki kürlerim bunlar günde iki fincan ada çayı bal tarçın çörek karışımı ateş ölçme ovilasyon kiti gun içinde karanfil çiğneyeceğim eşime güç küvvet verici besinler keçi bonuzu falan sonraki ay olmazsa yine dr ye gitmeye karar verdim artık aşılama mı drek tüp mu ne gerekiyosa yapsınlar :)

adaçayı duydum evet adet içinde ii düzenliyomuşş ama hamıleyken içmek ii değil diye duydum düşüğe sebep olabilirmiş

bende hormon testleri ve yine o çanakkaleden gelen limonata :))) tüpe hazırlık

aynı fikirdeyiz hayatım bende bakalım bi ay daha sıkcam dişimi sonra dr takıbı
iznimde dr gitcem bakalım inşş rahat rahat diyorum

slm kızlar
nhlkpr, serpil02507+, yavuzguray0757
nasılsınız serpoş akşama ovduracam kocama
kabadayı gibi dolaşıyorum valla

bende bal tarçın çörek otu karışımını deneyeceğim eğer ağustos geçti yumurtlama dönemindeyim şimdi zaten ama bu ay olmazsa eylül ayı bende bitkilere devredecem görevi kuru incir yememi söylemişti doktorum ama ben yaş daha çok seviyorum nasip inşallah

adaçayı duydum evet adet içinde ii düzenliyomuşş ama hamıleyken içmek ii değil diye duydum düşüğe sebep olabilirmiş

cimcimes53+, ebrar42, nhlkpr+, yavuzguray0757+ inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hepiniz bu ayy hamile kalırsınızda gerek kalmaz kürlere inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…