serpilin bebeği ahsen kendi gibi kıvrak dansözzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
ahada honeyy sana bunlarrrrrrrrrr
kızımın zengin teyzesi nerdee
YA NERDEN KOYULUYO BENDE KOYCAM BİLMİYOM ÇOK DATLULAR:icecream::icecream:
ebrarra teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla bizde yapmıyoruz ebrar koyma işlemi müdürü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok gülmek istiyorummmmmm kızlar ay lav yu filmini izledinizmi ben fragmanını gördüm faceden öldüm çok komikmiş yaaaa
::1shok::1shok::1shok::1shok:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bensiz halaymı çekiyorsunuz aşk olsun çekilin çekilin koca popom koca göbüşüm ve ben geliyoruz üç kişilik yer ayırın ahanda gellldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Temem katılıyurum yafrım size benide eylendirin mutlu edin hadi kıvırrrrrrrrr
çok gülmek istiyorummmmmm kızlar ay lav yu filmini izledinizmi ben fragmanını gördüm faceden öldüm çok komikmiş yaaaa
honeyy canımı sıkkın balımm
benim face yok ama elamnlrın kinden bakarımm malum immagilerden olan kocam karşıı fece
nihalllll bak samana göre oldu:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
bu kızlar tıpkı nihal gibiii kızlar nihalii yine uzaylılarmı kaçırdııı
ÇOK SEVİMLİ BEBEK HALAYCI BAŞI OLSUN KIZLAR
KAFAM BOZUK EYLENİM BARİ TEY TEYYYYY
valla bizde yapmıyoruz ebrar koyma işlemi müdürü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?