yine ne oldu bu kıza honeeeeeeeeeeey sen bizim neşe kaynağımızsın yapma lütfenevet honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geldi ama canı sıkkın(((
kızlar ben kaçıyorum.
serpil akşam kocanın peşine takılıyorsun veyemeğe gidiyorsun lmaz:. enişte bir şey istemiş yap sende bak yumurtlama zamanıda senin ona işin düşecek kaydirigubbakcemile5
ebrarım yarın inşallah güzel haberler vericeksin bize.
buseeeeeeeee iyi akşamlar tatlım
nihal senle benim bu yoğunluğumuz ne olacak bilemiyorum. ya bizi işten atacaklar çok çalışıyor bunlar diye. yada ödüllendirecekler hadi bakalım hangisi olacak.
cimcime sende çok çalışıyorsun tatlım ama kendi işin. allah işini gücünü rast getirsin
mısraaaaaaaa minik mısramıza iyi bak. uyuyorlar galiba analı kızlı
kumsal, tualina sizi çok özledim ben yaaaaaaaaaa nerdesiniz
ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar
kızlar ben kaçıyorum.
serpil akşam kocanın peşine takılıyorsun veyemeğe gidiyorsun lmaz:. enişte bir şey istemiş yap sende bak yumurtlama zamanıda senin ona işin düşecek kaydirigubbakcemile5
ebrarım yarın inşallah güzel haberler vericeksin bize.
buseeeeeeeee iyi akşamlar tatlım
nihal senle benim bu yoğunluğumuz ne olacak bilemiyorum. ya bizi işten atacaklar çok çalışıyor bunlar diye. yada ödüllendirecekler hadi bakalım hangisi olacak.
cimcime sende çok çalışıyorsun tatlım ama kendi işin. allah işini gücünü rast getirsin
mısraaaaaaaa minik mısramıza iyi bak. uyuyorlar galiba analı kızlı
kumsal, tualina sizi çok özledim ben yaaaaaaaaaa nerdesiniz
ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar
serpilioşum teyze dün yine beni güldürdü torunları vardı yaramaz oğlu gelini gittiler kafası şişmiiş torununu birinden bahsederken o az sinek cüken deil dedi koptum o sivrisineği bile cüker diyo yani türkçe meaaaaali ne olabilir sizce
sesizce işini haleden muhahahaaaaaaaaa çocuğun tipide gözümün önüne geldide tutamadım kendimi sen benim sözleri yabana atma yaz bi yere bunlar orjinal diyo
kızlarr dün eşimle siizn ısrarınızla yemeğe çıktık hoş bir akşamdı zaten malum imammagillerden olan kocam pek romantiktir sonra sahile indik saatlrec denizi izledik kokusunu içimize çektik çok hoştu iyiki sizi dinlemişim hiç bebek konusunu açmadık ilk defa kk dan bahsettik uuznun uzun yaptığımız geyik muhabetlerine güldük çocukluk anılarımızdan bir kaç anı anlatık güzeldi galiba bu tatil bize yarayacak yanii bana pskytrsi gitmeme gerek kalmayacak herhalde çünkü bebek konusnu dün hiç konuşmadığımız farkettim demkki tatilde ye iç gez muhabetti olacak benimde buna ihtiyacım var eşim öyle dedi :))) iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?