Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben kaçıyorum.

serpil akşam kocanın peşine takılıyorsun ve yemeğe gidiyorsun lmaz:. enişte bir şey istemiş yap sende bak yumurtlama zamanıda senin ona işin düşecek kaydirigubbakcemile5

ebrarım yarın inşallah güzel haberler vericeksin bize.

buseeeeeeeee iyi akşamlar tatlım

nihal senle benim bu yoğunluğumuz ne olacak bilemiyorum. ya bizi işten atacaklar çok çalışıyor bunlar diye. yada ödüllendirecekler hadi bakalım hangisi olacak.

cimcime sende çok çalışıyorsun tatlım ama kendi işin. allah işini gücünü rast getirsin

mısraaaaaaaa minik mısramıza iyi bak. uyuyorlar galiba analı kızlı

kumsal, tualina sizi çok özledim ben yaaaaaaaaaa nerdesiniz

ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar

amin canım cümlemizin işini rast getirsin inş....

ya neden isimler yokkkkkkkk efet burdayım fatooooo filmi indrmeye çalışıyom sen nasılsın mercimeğin nasıl canımmmm sen benim mns vardın dimi

serpilioşum teyze dün yine beni güldürdü torunları vardı yaramaz oğlu gelini gittiler kafası şişmiiş torununu birinden bahsederken o az sinek cüken deil dedi koptum o sivrisineği bile cüker diyo yani türkçe meaaaaali ne olabilir sizce

canım tamam takılacağım sanal kocacaım gidecğimm

sesizce işini haleden muhahahaaaaaaaaa çocuğun tipide gözümün önüne geldide tutamadım kendimi sen benim sözleri yabana atma yaz bi yere bunlar orjinal diyo

HERKESE İYİ AKŞAMLAR İYİ İFTARLAR YARIN SABAH GÖRÜŞMEK ÜZERE opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarr dün eşimle siizn ısrarınızla yemeğe çıktık hoş bir akşamdı zaten malum imammagillerden olan kocam pek romantiktir sonra sahile indik saatlrec denizi izledik kokusunu içimize çektik çok hoştu iyiki sizi dinlemişim hiç bebek konusunu açmadık ilk defa kk dan bahsettik uuznun uzun yaptığımız geyik muhabetlerine güldük çocukluk anılarımızdan bir kaç anı anlatık güzeldi galiba bu tatil bize yarayacak yanii bana pskytrsi gitmeme gerek kalmayacak herhalde çünkü bebek konusnu dün hiç konuşmadığımız farkettim demkki tatilde ye iç gez muhabetti olacak benimde buna ihtiyacım var eşim öyle dedi :))) iyiki varsınız

haaa unutmadan rüyamda şakır şakır adet oluyordumm hahhahahhhaahaaa birde eski sattığım siyah jeep mi rüyamda gördüm devrini alın diye yırtınıyorum sattığım şahıslara hahhahhahahahhahahhahaha

çok sevindim canımcımmmm ii olmuşşş bak senin içinde bencede tatılde çok güzel geçicek inşşşopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma
27 ağustos 18. Gün 36,5
28 ağustos 19. Gün 36,3
29 ağustos 20. Gün 36,3 çalışma
30 ağustos 21. Gün 36,3
31 ağustos 22. Gün 36,3
1 Eylül 23. Gün 36,3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…