Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Eşimle küstük hem ondan hem bebek sizlikten hem bulunduğum çevremden hem iş yerimin geri alınmamasından sıkılıyom işte be nihalim ruh halim çoküntüde

ne blim serpilim anestezi etkisi yeni geçti kenndime geliyom canım acıyo işte ((((((((((((((((herşey kötü gibi geliyo bana mutsuzum

honeyy bebeğim sadce sen değlsin bugün hepimiz bir gartiptik bebeğim gececk ablacım bu stresli günlerde yani gerginliğimizden halay çektik ramazanı bekleyemedikk

honeyyy bende çok sıkıldımm ama sabırsorumluluklarım yüüznden yaşamktan bile bıktım inan bana burda arada geyik yaparak mutlu oluyorum sabır ablacım sadce sabır

Eşimle küstük hem ondan hem bebek sizlikten hem bulunduğum çevremden hem iş yerimin geri alınmamasından sıkılıyom işte be nihalim ruh halim çoküntüde

üzülme cnm ya inş düzelir herşey

hepsi deil canım çok azı hepsini izlemek istiyom herifle tam iyi olim indirdim varsa ne de olsa bilgisayarcı :)

evet facede var valla açtım şimdi hd kalıtesinden hemde hepsi

honayimmm bazan of çekmekte ağlamakta iyiidr atamayalım içimize kim ne derse desin payalaşlım kim ne düşünürse düşünsün önmeli olan biizm rahatlam şeklimiz olsun hepimiz burda birşeylerin peşindeyiz hepimizn ortak davası belli sıkıntıları bellii biz bunları aşacağız ya aşağız yada buralrdan uzaklaşacağız ama yalnızlıklata aşılmıyor ne bileyimm

kocamannnnnnnn bi offffffffffffff çekiyorum öleyse of ooffffffffffff

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff bugün bir bitse de geride kalsa aklıma bile getirmesem ne güzel olacakÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

mesai bitince gidersin canımakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…