ay lav yu face de yayınlanıyo izlesene süper miş hahketten :roflol::roflol::roflol:
ne blim serpilim anestezi etkisi yeni geçti kenndime geliyom canım acıyo işte((((((((((((((((herşey kötü gibi geliyo bana mutsuzum
Eşimle küstük hem ondan hem bebek sizlikten hem bulunduğum çevremden hem iş yerimin geri alınmamasından sıkılıyom işte be nihalim ruh halim çoküntüde
hepsi deil canım çok azı hepsini izlemek istiyom herifle tam iyi olim indirdim varsa ne de olsa bilgisayarcı :)
honeyy bebeğim sadce sen değlsin bugün hepimiz bir gartiptik bebeğim gececk ablacım bu stresli günlerde yani gerginliğimizden halay çektik ramazanı bekleyemedikk
üzülme cnm ya inş düzelir herşey
evet facede var valla açtım şimdi hd kalıtesinden hemde hepsi
kocamannnnnnnn bi offffffffffffff çekiyorum öleyse of ooffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff bugün bir bitse de geride kalsa aklıma bile getirmesem ne güzel olacakÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamalr iyi iftarlar
canlarımmmmmmmmmm işlerim çokk yaaaa giremiyorummmm size iyi akşamlar muckssssssssss
mucukkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?