ewt oylede olmuş
lovelide gelmiyo galiba inş iiidiropuyorumnanaktan
6 sını bekle bende 9 una kadar bekliycem 6 sıydı ama kaydı sanırım
nihalin bugün galiba adet günü ???
bekliycez canım napalım zor olucak ama :kedi: ulan bir yumurtayı yakalayamadık önümüzdeki ay 29 tane test alıcam her gun yapıcam delikafadulden
listeye öyle yazdık ne olacağı nasıl devam edeceğini çözemedik henüz
başka bir topikten alıntı yaptım sizeeee
benimde adteim gecikmişti Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar...
benimde 1 hafta adetim gecikmişti.hastaneye gittim idrar testi,kan testi...muayene sonuç negatif çıktı...29.08 de çok rahatsızlandım ve tekrar gittim.muayenede sonuç ''hamileyim'' yani demek istediğim kan testi yaptırdığım ve negatif sonuç aldığım zaman hamileymişim doktorum hamileliğin adetin geciktiği gün bile kan testinde kesin sonuç vericeğini söylemişti,bana regl olmam için ilaçlar vermişti. hamile olduğumu hissediyodum ve bunun için ilaçları kullanmadım...hemde 5 haftalık hamileymişim,ilaçları kullansaydım bebeğimi kaybedecektim...ümitsizliğe kapılmayın...belkide hamile olmadığınızı düşündüğünüz an bile hamilesinizdir...tıpkı benim gibi...tüm bebek isteyenlerin dilekleri gerçek olur inşallah.
günaydın çıtırlaaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın canımmmm a.s.GÜNAYDIN HERKESE OYNAYARAK BİTİRDİĞİMİZ DÜNÜN YARININI OYNAYARAK BAŞLATALIM :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
başka bir topikten alıntı yaptım sizeeee
benimde adteim gecikmişti Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar...
benimde 1 hafta adetim gecikmişti.hastaneye gittim idrar testi,kan testi...muayene sonuç negatif çıktı...29.08 de çok rahatsızlandım ve tekrar gittim.muayenede sonuç ''hamileyim'' yani demek istediğim kan testi yaptırdığım ve negatif sonuç aldığım zaman hamileymişim doktorum hamileliğin adetin geciktiği gün bile kan testinde kesin sonuç vericeğini söylemişti,bana regl olmam için ilaçlar vermişti. hamile olduğumu hissediyodum ve bunun için ilaçları kullanmadım...hemde 5 haftalık hamileymişim,ilaçları kullansaydım bebeğimi kaybedecektim...ümitsizliğe kapılmayın...belkide hamile olmadığınızı düşündüğünüz an bile hamilesinizdir...tıpkı benim gibi...tüm bebek isteyenlerin dilekleri gerçek olur inşallah.
off sıkıcı ya kim nerde nasıl altta isim yok sinir bencee
ben burdayım serpil saç sakal traşına gitti :)))))) diğerlerini bilmiyorum :)))))
forum yöneticilerinden birine sordum
aşırı yüklenmeden oluyomuş düzelir dedi bizlik bişey değil dedi
Günaydın herkese:)
Günaydın herkese:)
Günaydın buse cimcime nolsun afra tafra öf pöfffffff
naperrrr beybiii ŞenizGünaydın herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?