Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Hem kilolu baybi olurmu nihal kilo aldım ben ya canım iyi desemde pek inanma kuş eh işte sen nasılsın? Bekle beni beni yapcaz bebe

bu sabah işe gelmek istemedim bende ohhh yağmur yağıyo esiyo bide güneş gelmiyo yatağıma :)) ama mecbur geldim ((

beni bu havala mahvetmiyo aksine ben daha çok seviyorum dediğin gibi akşama kadr yatakta bi o yana bi bu yana döncen tembellik yapcan dimi loş bi hava tam bizlik

Yok nihalim sen önden buyur bizim daha var çocuk yapmaya dr tafsiyesine hafiyen uyyoz şu testlerim bi bitsinde ona göre yapcohh

Nihalim benim bünye çabul alıp veiyo şimdi alma safhasındayız malum ye yat biaz davulum 61.2 lerdeyim boy da 160 olmuyo böle tıfıl oldum yaff hamilelik öncesi 53 felandım spor yapmıştım eme

Nihalim benim bünye çabul alıp veiyo şimdi alma safhasındayız malum ye yat biaz davulum 61.2 lerdeyim boy da 160 olmuyo böle tıfıl oldum yaff hamilelik öncesi 53 felandım spor yapmıştım eme
ne guzel kolay veriyosan takma kafana ramazandan sonra sıkı spor yaparsın :))

hayır çalışamlara başla artık diyorum yahuuuu sahalara sende gelll zemuszemus

yok ben hazian 25 den beri hala kapalıyım atık kız olan kız olmusumdr benimkisininkide kurumuştr bakalım kısmet küstükya bugün azcık konuştuk ben ayrı yatıyodum zaten hastaydım kütajdı derken oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…