bu sabah işe gelmek istemedim bende ohhh yağmur yağıyo esiyo bide güneş gelmiyo yatağıma :)) ama mecbur geldimHeheeeeeyeni uyanıdım sayılır bi kışa gieyim geçe kalkınca uykum geliyo gündüz oruç bi bitsin benim tünaydın demem lazım hehe
bu sabah işe gelmek istemedim bende ohhh yağmur yağıyo esiyo bide güneş gelmiyo yatağıma :)) ama mecbur geldim((
çok mu kilon canım ? tamam beklerim ama çok bekletme sempatiksalakcinniHem kilolu baybi olurmu nihal kilo aldım ben ya canım iyi desemde pek inanma kuş eh işte sen nasılsın? Bekle beni beni yapcaz bebe
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir ewttttbeni bu havala mahvetmiyo aksine ben daha çok seviyorum dediğin gibi akşama kadr yatakta bi o yana bi bu yana döncen tembellik yapcan dimi loş bi hava tam bizlik
ebrarrrr özledim seniii naniknanikben geldimmm şekerler yine ajan modundayız
ben geldimmm şekerler yine ajan modundayız
Diyorumya benim bi ay önceki anestezim yeni geçiyo yeni kendime geliyorum çok canım yanıyo
Yok nihalim sen önden buyur bizim daha var çocuk yapmaya dr tafsiyesine hafiyen uyyoz şu testlerim bi bitsinde ona göre yapcohh
hayır çalışamlara başla artık diyorum yahuuuu sahalara sende gelll zemuszemus
bende özledim canım dün görüşemedik pek :1hug:nasılsın canım ?ebrarrrr özledim seniii naniknanik
,,kızlar ben geldim saç sakal traşım tamam .)))))))
bende özledim canım dün görüşemedik pek :1hug:nasılsın canım ?
senin resimlere bakıyorddum bende :roflol:
ne guzel kolay veriyosan takma kafana ramazandan sonra sıkı spor yaparsın :))Nihalim benim bünye çabul alıp veiyo şimdi alma safhasındayız malum ye yat biaz davulum 61.2 lerdeyim boy da 160 olmuyo böle tıfıl oldum yaff hamilelik öncesi 53 felandım spor yapmıştım eme
hayır çalışamlara başla artık diyorum yahuuuu sahalara sende gelll zemuszemus
ewt canm yazdım modoretörelrre aşırı yüklemeden miş yapcak bişey yok düzelir dediler boshayallersmile:1ninca::1ninca::1ninca: herkesler böyle olmuş,
i
kızlar ben geldim saç sakal traşım tamam .)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?