Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sendemi iki kere yumurtladın

yok ben hazian 25 den beri hala kapalıyım atık kız olan kız olmusumdr benimkisininkide kurumuştr bakalım kısmet küstükya bugün azcık konuştuk ben ayrı yatıyodum zaten hastaydım kütajdı derken oooo

düzelir cnmcımm allah herkesi mesut etsin inşş

daha ii sil baştan başlamak en güzeli başlarsın yakında kaydirigubbakcemile5

honeyimmmmmmmmm fazla klolarının alıcısıyımmm

fatooo vallhii halay çekemem bursaı cehhenem gibi sıcakk

yavuzfurayy evt o parayla krallar gibi tatil yapıcaz canımm

nihalim bir gelime varmı normalde bugün adet günün bekleyelim görelim

busecan hormonal aknkim bende karın ağrısı var sancı (((

başka kimler var göremiyorum

kumsalım yoğunsun biliyorumm

saatler olsun ohhhhhhh bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1shokpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1shokpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugün dedimki benle vakit geçir hep akadaşlaınlasın dedim oda napcaz diyo iki çok tatlı akadaşır va eşleiylede görüştüğümüz onlala görüş biaz dedim oda biri öle yatıyo diyeride sürekli temizlik yapıyo diyo bende dedimki ya benim eşim onlar gibi, deil tip olarak sen huy onlarkinden olsaydı keşke dedim ne derse beyenisin iyiben böleyim alıştınsa otu alışmadınsa çocukta yokken ayrılabilisin diyim lafı koyup gitti lafda kol gibi girdi sinir oluyoırum şu bebek olayına yaaaaaaaaa sanki heşey o

Nihalim benim bünye çabul alıp veiyo şimdi alma safhasındayız malum ye yat biaz davulum 61.2 lerdeyim boy da 160 olmuyo böle tıfıl oldum yaff hamilelik öncesi 53 felandım spor yapmıştım eme

ilaçların etkisinden sonra vereceksindir canım takma bence :1hug:
,,

sıhhatler olsun beybiiiiiii

şakkıdı muzlar güzel onlara bayıldım :)))

bende kaydirigubbakcemile3

yok ben hazian 25 den beri hala kapalıyım atık kız olan kız olmusumdr benimkisininkide kurumuştr bakalım kısmet küstükya bugün azcık konuştuk ben ayrı yatıyodum zaten hastaydım kütajdı derken oooo

yerim senini ben demekk kızoğlan kız oldun yani ben gibi meryem analığa transfer oluyorsun :)))))))

çok mutsuzum eve geliyo bilgisaya dısarda akadaş çok sıkılıyorum paylaşmak istiyorum naza deydi uzun zamndr böle deildik tatilimiz güzeldi

canım benim erkeleri ciddiye almayın patavtsız olurlar canım bizde dün dışardaydık ha bre bana gömleğinin yaksı açık şuraya bir düğme ekleylim demezmii bende kahkahayla güldüm inanmıyorum sana dedim oda inan bana demeznmii arabada cam açık saçlarım rüzgarda dağılınca toka yok elimle düzeltim süreklii yine demzmioynama şu saçlarınla aa ne alaka dikkate çekiyormuşş bende vallhii komkisin sana inannamıyorum dedim daha sonra sahildeyiz hayl kuruyor evimiz sahilde olsaydı bende ne işe yarayacaktıkii dedimm oda böyle baktı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

çok mutsuzum eve geliyo bilgisaya dısarda akadaş çok sıkılıyorum paylaşmak istiyorum naza deydi uzun zamndr böle deildik tatilimiz güzeldi

canım sende farklılık varmı peki ? sonuçta zor bi süreç geçirdin ve biraz da sıkıntılı zmanlar yani o ilgisizse sende durum ne ? bazen ortada buluşmak en kestirme çözüm oluyor her ne kadar biz kadınlar daha fazla ilgi istesekte maalesef erkekler bunu anlayamıyobiliyorlar a.s

Konuşcam bebnekmi bizi bağlayan dicem konuşmuştuk daha önce benim için olsada olur olmasada demişti hekes sorunca tabi ona onunda aklına yatıyo sanki kusu tek bende ben o kusuluyken bile bişe demedim

bilmiyoum ebar heşeyin nasıl olduğunu bilmiyorum sadece çok bunaldım ben yanına oturuyorum ilgi gösteiyorum beni fark etmiyo bile ben aada sadece benle ilgilensin heşeyi bıraksın isteim ben ayrı o ayrı takılıyo

anam ne sinir bozucu buuu site offf honeyy özelinden msn adresimi yazdım aldınmıı

ya sıkıcııııııııııııııııııııııııııııııııı

ay canım arada bende de oluyo ağrı vs. olsun inş güzel şeyler olur olmsasda satıcaz anasını

bak sen hayvana aaaaaaaa kusura bakmada ayı yogiyeeeeklava:
ok deseydin bu muş demekki karın ağrın
akşama gelir özür diler
guclubacismileguclubacismile
hadiyin kızlar honaylere ninjalar :1ninca::1ninca:
kıyamam yaa

ewt haklısın valla senin adamın bakmlarıda ölrüdcek beni gülmekten :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…