yap tabi kolay hemen olur biter :))) herkez bu akşam pasta yaparmışşşş guclubacismilebendede var ben genelde muzlu yaparım eşim onu çok seviyor ... kekleri stle ıslat arasına muzları döşle muzlu pusşigle arasını üstünü kapat sonrada kakaolu krem şantiyle süsleme yapabilirsin soslarlada güzel olur cokacimcoook
bendemi yapsamki :uhm: canım çekti
BENİM BÖCÜĞÜM BUGÜNDEN İTİBAREN ARTIK 6 DA GELECEK UZUN ZAMANDIR HEP GECE 11 DE GELİYORDU AZ ÖNCE MÜJDEYİ VERDİ SÜPER OLDU BENİ HİÇBİRŞEY BU KADAR MUTLU EDEMEZDİ BUGÜN OHHHHH OOOHHHH HERŞEYİN TADINI DAHA ÇOK ÇIKARACAM İFTARA ONA DIŞARDA YEMEK ISMARLAYAYIM :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
BENİM BÖCÜĞÜM BUGÜNDEN İTİBAREN ARTIK 6 DA GELECEK UZUN ZAMANDIR HEP GECE 11 DE GELİYORDU AZ ÖNCE MÜJDEYİ VERDİ SÜPER OLDU BENİ HİÇBİRŞEY BU KADAR MUTLU EDEMEZDİ BUGÜN OHHHHH OOOHHHH HERŞEYİN TADINI DAHA ÇOK ÇIKARACAM İFTARA ONA DIŞARDA YEMEK ISMARLAYAYIM :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
bence sende yanına hafifi bi tatlı yap canım hoş olur ....
tutmayınnnn nihaliiiii :lepi:
biz yemeğe gidince hiç fark etmiyo birbirime ısmarlamış oluyoruz herhalde bizim ortak hesamız var maaşlarımızda o hesaba aktarılıyo faturalar v.s ordan ödeniyo yedek kart var ikimizdede önce kim çekerse o uzatıyo kartı nasıl ama kaydirigubbakcemile5
biz yemeğe gidince hiç fark etmiyo birbirime ısmarlamış oluyoruz herhalde bizim ortak hesamız var maaşlarımızda o hesaba aktarılıyo faturalar v.s ordan ödeniyo yedek kart var ikimizdede önce kim çekerse o uzatıyo kartı nasıl ama kaydirigubbakcemile5
bence harika birşey bu canım en doğrusu ve en güzeli bu metdot harika amöa benim eşim maaşlı ben serbest çalışıyorum bizde biraz farklı[/QUO
evet sizinki farklı ama olsun göüller bir olsun dime vereliniortak
güzell canımm bizimde aylıklarımız aynı tarihtede benimki araba senetlerine ufak tefek harcamalara gidiyo eşiminkinden harcıyoruz biz kira fatura vs. onun maaşından ödeniyor ...
iş bölümü gibi olmuş süperrrrrr hihoyyyt
guclubacismile eferim bize kızlar ne güzel dayanışma içinde geçinip gidiyoruz bağzı arkadaşlarım var herkezin kesesi ayrı saçma bir düzenleri var arkadaşım banane ya benim param benim onun parası bizim der hep mecburmuş adam bakamaya oda kendi parasıyla sefa surmeliymış işte kuaför alışveriş annesine veriyo arda sırada içinden gelirse eve ekmek alıyo şok olmuştum anlatıncabende kira öderim eşimde masrafları karşılar guclubacismile
guclubacismile eferim bize kızlar ne güzel dayanışma içinde geçinip gidiyoruz bağzı arkadaşlarım var herkezin kesesi ayrı saçma bir düzenleri var arkadaşım banane ya benim param benim onun parası bizim der hep mecburmuş adam bakamaya oda kendi parasıyla sefa surmeliymış işte kuaför alışveriş annesine veriyo arda sırada içinden gelirse eve ekmek alıyo şok olmuştum anlatınca
guclubacismile eferim bize kızlar ne güzel dayanışma içinde geçinip gidiyoruz bağzı arkadaşlarım var herkezin kesesi ayrı saçma bir düzenleri var arkadaşım banane ya benim param benim onun parası bizim der hep mecburmuş adam bakamaya oda kendi parasıyla sefa surmeliymış işte kuaför alışveriş annesine veriyo arda sırada içinden gelirse eve ekmek alıyo şok olmuştum anlatınca
valla ben daha dükkanı yeni açtığım için anca kendini döndürüyo oyuzden herşeyi eşim öder hatta ben bile yerim cebinden :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?