Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

[
kızlar benimm kocacaımm yemek yapma dedii :))) rahatımm galiba akşam yine çıkıcaz çoştuu benim kocaaaaa

ohh ver bçoşkuyu kaydirigubbakcemile3

yavyummmmm yerim seniii

:1ninca: ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

hangi gün bildinki ??? delikafadulden

googleden ne msn anlat bakim denerim

aşkolsun kızzz hep bildim ben taze günlük yapıyorum o an ne yaparsam markette ne alırsam hemen hazırlıyorum :dilcikar:

yeter tabi canım afiyet olsun canımmmm

kızlar ya dun akşam hazır pasta keki aldım canım çekti markette dlanırken nasıl yapsam acaba var mı tarifiniz acabaaa ????

valla canım pasta kreması varsa ondan yapı aralarına sür yada puding yap meyve döşe iki tane milföyü pişir ufala pastanın kenarlarına yapıştır çıtır çıtır çok hoş oluyo krem şantiylede süsleyebilirsin yada meyvelerin üstünü meyve jölesiyle kapla ...

krem şanti var evde şu yeni çıkan soslar var onları deniyim diyorum franboğaz sosu falan gordun mu minik pateklerde

hoşmuş canımm ağzımın suyu aktı bir anda bu ara tatlıya ihtiyacım var

kızlar benimm kocacaımm yemek yapma dedii :))) rahatımm galiba akşam yine çıkıcaz çoştuu benim kocaaaaa

BENİM BÖCÜĞÜM BUGÜNDEN İTİBAREN ARTIK 6 DA GELECEK UZUN ZAMANDIR HEP GECE 11 DE GELİYORDU AZ ÖNCE MÜJDEYİ VERDİ SÜPER OLDU BENİ HİÇBİRŞEY BU KADAR MUTLU EDEMEZDİ BUGÜN OHHHHH OOOHHHH HERŞEYİN TADINI DAHA ÇOK ÇIKARACAM İFTARA ONA DIŞARDA YEMEK ISMARLAYAYIM :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

krem şanti var evde şu yeni çıkan soslar var onları deniyim diyorum franboğaz sosu falan gordun mu minik pateklerde

evet canım bende onun ahududulusunu tartta kullanmıştım hoş oluyo hatta tavuk göğsünde bile kullandım çok hoş oldu ..

hoşmuş canımm ağzımın suyu aktı bir anda bu ara tatlıya ihtiyacım var

hafif ve güzel oluyo serpilcim :))))

yeter tabi canım afiyet olsun canımmmm

kızlar ya dun akşam hazır pasta keki aldım canım çekti markette dlanırken nasıl yapsam acaba var mı tarifiniz acabaaa ????

bendede var ben genelde muzlu yaparım eşim onu çok seviyor ... kekleri stle ıslat arasına muzları döşle muzlu pusşigle arasını üstünü kapat sonrada kakaolu krem şantiyle süsleme yapabilirsin soslarlada güzel olur cokacimcoook

bendemi yapsamki :uhm: canım çekti

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vallahii ben de bayarmdan sonra onu dışarıya çıkartayım hiç şimdiye kadar ona bişi ısmarlamdım bu değişk fikir iyi olur ama ben tatailden sonra yapıcam

ohh ne güzel işte bol bol çalışırsınız :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…