ohhhhhh sefanız olsun canımkızlar benimm kocacaımm yemek yapma dedii :))) rahatımm galiba akşam yine çıkıcaz çoştuu benim kocaaaaa
az kaldı ramazan 8 gün sonra soemıycam sözzzzznihall acıktı yineeeeeeeeesengözlerimebaksanab
yeter tabi canım afiyet olsun canımmmm
kızlar ya dun akşam hazır pasta keki aldım canım çekti markette dlanırken nasıl yapsam acaba var mı tarifiniz acabaaa ????
az kaldı ramazan 8 gün sonra soemıycam sözzzzz
busecim eboody de engelli açmadı yine :)))) ama siz mail adreslerini bana verin :))) maillerişiriz belki bazenWeb and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy burda webmessenger var bi densene nihal
ohhhhhh sefanız olsun canım
kızlar benimm kocacaımm yemek yapma dedii :))) rahatımm galiba akşam yine çıkıcaz çoştuu benim kocaaaaa
yavyummmmm yerim seniii
:1ninca: ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
hangi gün bildinki ??? delikafadulden
googleden ne msn anlat bakim denerim
kızlar ya dun akşam hazır pasta keki aldım canım çekti markette dlanırken nasıl yapsam acaba var mı tarifiniz acabaaa ????
ohaoldumsmile hamarat seniiiii sempatiksalakcinni[
ohh ver bçoşkuyu kaydirigubbakcemile3
aşkolsun kızzz hep bildim ben taze günlük yapıyorum o an ne yaparsam markette ne alırsam hemen hazırlıyorum :dilcikar:
krem şanti var evde şu yeni çıkan soslar var onları deniyim diyorum franboğaz sosu falan gordun mu minik pateklerdevalla canım pasta kreması varsa ondan yapı aralarına sür yada puding yap meyve döşe iki tane milföyü pişir ufala pastanın kenarlarına yapıştır çıtır çıtır çok hoş oluyo krem şantiylede süsleyebilirsin yada meyvelerin üstünü meyve jölesiyle kapla ...
valla canım pasta kreması varsa ondan yapı aralarına sür yada puding yap meyve döşe iki tane milföyü pişir ufala pastanın kenarlarına yapıştır çıtır çıtır çok hoş oluyo krem şantiylede süsleyebilirsin yada meyvelerin üstünü meyve jölesiyle kapla ...
kızlar benimm kocacaımm yemek yapma dedii :))) rahatımm galiba akşam yine çıkıcaz çoştuu benim kocaaaaa
krem şanti var evde şu yeni çıkan soslar var onları deniyim diyorum franboğaz sosu falan gordun mu minik pateklerde
hoşmuş canımm ağzımın suyu aktı bir anda bu ara tatlıya ihtiyacım var
hoşmuş canımm ağzımın suyu aktı bir anda bu ara tatlıya ihtiyacım var
krem şanti var evde şu yeni çıkan soslar var onları deniyim diyorum franboğaz sosu falan gordun mu minik pateklerde
hımmmm tart mı dedin bayılırımmmmmm bir ara tarifini verirsin dime ?evet canım bende onun ahududulusunu tartta kullanmıştım hoş oluyo hatta tavuk göğsünde bile kullandım çok hoş oldu ..
hafif ve güzel oluyo serpilcim :))))
BENİM BÖCÜĞÜM BUGÜNDEN İTİBAREN ARTIK 6 DA GELECEK UZUN ZAMANDIR HEP GECE 11 DE GELİYORDU AZ ÖNCE MÜJDEYİ VERDİ SÜPER OLDU BENİ HİÇBİRŞEY BU KADAR MUTLU EDEMEZDİ BUGÜN OHHHHH OOOHHHH HERŞEYİN TADINI DAHA ÇOK ÇIKARACAM İFTARA ONA DIŞARDA YEMEK ISMARLAYAYIM :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
BENİM BÖCÜĞÜM BUGÜNDEN İTİBAREN ARTIK 6 DA GELECEK UZUN ZAMANDIR HEP GECE 11 DE GELİYORDU AZ ÖNCE MÜJDEYİ VERDİ SÜPER OLDU BENİ HİÇBİRŞEY BU KADAR MUTLU EDEMEZDİ BUGÜN OHHHHH OOOHHHH HERŞEYİN TADINI DAHA ÇOK ÇIKARACAM İFTARA ONA DIŞARDA YEMEK ISMARLAYAYIM :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?