Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

konumuz ekonomi benim param olursa başkalarına harcamak hoşuma giidyor nedense böyle zevk alıyorum onun için benim param hiç olmaz (((

hpt honey busecan anlamış aklımda ne geçirdiğimii :)))) evet buse harcadığım paralar b bir şeklde dönüyor ve ben yine harcıyorum böyle döngü dönüp duruyor canımm

bişi yazacaktım da yazamamdım bizi atarlar diye sen anladın onu .))))):roflol::roflol::roflol:

anlamadım valla olsun anlamış gibi yapim:1rolleyes: lingir lingi götler oysana dolanayım of of lingirim nedr bu güzellikler :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

alsanaalsanasmileeyvahedigeldismile

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hoş kadınnnnnnnnnnnnnnn

:1shok::1shok::1shok::1shok:naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik kendime olan güsellik anlayışımda kalmadı yaf bi akadaşım va oda esimci ama abiye mağzası açtı 23 yaşlaında ekekj kardeşi var çocuk beni göünce helecanlıyo:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:he gittiğimde akadaşım olmadığında ablasına beni tarif ediyo hani şu çok güzel varya vss akadaşımda diyoki ay senmi aamıştın beni delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

çıtır hayranlarımız var yanii benim kocamda çıtırdırr :))))))lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…