Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

İnşallah canlarım Allah yüzünüzü güldürsün inanın kendimden daha çok sevineceğim ,geçen gün Serpil ede söyledim.
Sizler çok hakettiniz,çok sabrettiniz,çok çaba sarfettiniz dualarım her daim sizinle

Busecim

valla bende bilemiycem ne güzel düşünüyordum moralımı bozdular akıntılarım olmasa diycem kist oldu eyvahedigeldismile töbe töbe hayatımda kist olmadı inş değildirrr

bencede nihal , ebrar, serpil

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dağları aşar yine girerim :roflol:
ewtt heryerden gelirimm:roflol::roflol:

ewt mısracım ne oldu :1hug:

nihal ve abrarr bana gööre kesin

seninle buse de arkamızdan geliceksiniz guclubacismile

canımmm benimmmm sende öyle hakkettin canım allah razı olsun bizimde dualarımız küçük mısra ve senınle opuyorumnanaktan

kızlar ateş topiğinde yazdıklaerınızı okudum valla busecan bence yanlış tahmin de bulunuyolar çok anlamam ama testlerde çıktı sonuçta düşük ateşle hamile kalanda varmış dediğin gibi sabah serinliğide etkilemiş olabilir bencede hayırlısı canım inş hamilesindir içimden öle geçiyo valla ....

nihal ebrar serpil sizdende bekliyorum valla :)))))

bide btç için yazılanlar ben yemiyim ondan eni iyisi diyorum hayıt tohumu alıyım sadece ya napım kızlar ???????

Allah ın bir bildiği var bunu hep söylüyorum ve tekrarlamaktan çekinmiyorum.
Biliyorsunuz bizim ki tamamen süpriz oldu hiç uğraşmadan,planlamadan ama şimdi çok daha iyi anlıyorum Tanrı bu zor günlerde eşimle benim bebişe tutanarak kafamızdaki olumsuzlukları atmamıza yardımcı oldu.

moralımı altüst ettiler kist vs. yaşamayayımda inş cnm içine doğan gibidir
yanı regl olursamda geçicek yenişden sil baştan

mısraya hayıt vesile oldu hayıt kullan önce canım

Serpilcim akıntı az vardı ama yine son günlerde artmıştı hamile olduğumu öğrendikten sonra tavan yaptı halen de devam ediyor

ewt cnm allahın bildiği var inş herkse yaşatır bu güzel duyguyu inşşş seninde sağlıkla kucağına aldığını duyarız inşşş burdan opuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Rabbim ne büyük

canım kişiden kişiye değişir bence yani herkezde kıst mı olucak sanmam mesela incir kürü serpile yaramadı hastanelik oldu ben 21 artı 21 şapur şupur içtim :))

yoo klomen hayatta kullanmadım btç için diyoralr serpilcim çatlamazsa yumurta sanırım kıste mi çeviriyo porflarya kaydirigubbakcemile3

mısrayı da serpil görüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fena oldum ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…