:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dağları aşar yine girerim :roflol:kkızz abonolıklerime girmedim ansayfadan girdim geldim kaydirigubbakcemile3
bennnnnnnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
bende busecanda kist yoksa busecan ebrar nihal tahminim bu
ewtt heryerden gelirimm:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dağları aşar yine girerim :roflol:
İnşallah canlarım Allah yüzünüzü güldürsün inanın kendimden daha çok sevineceğim ,geçen gün Serpil ede söyledim.
Sizler çok hakettiniz,çok sabrettiniz,çok çaba sarfettiniz dualarım her daim sizinle
Busecim
nihal ve abrarr bana gööre kesin
İnşallah canlarım Allah yüzünüzü güldürsün inanın kendimden daha çok sevineceğim ,geçen gün Serpil ede söyledim.
Sizler çok hakettiniz,çok sabrettiniz,çok çaba sarfettiniz dyalarım her daim sizinle
kkızz abonolıklerime girmedim ansayfadan girdim geldim kaydirigubbakcemile3
kızlar ateş topiğinde yazdıklaerınızı okudum valla busecan bence yanlış tahmin de bulunuyolar çok anlamam ama testlerde çıktı sonuçta düşük ateşle hamile kalanda varmış dediğin gibi sabah serinliğide etkilemiş olabilir bencede hayırlısı canım inş hamilesindir içimden öle geçiyo valla ....
nihal ebrar serpil sizdende bekliyorum valla :)))))
bide btç için yazılanlar ben yemiyim ondan eni iyisi diyorum hayıt tohumu alıyım sadece ya napım kızlar ???????
kızlar ateş topiğinde yazdıklaerınızı okudum valla busecan bence yanlış tahmin de bulunuyolar çok anlamam ama testlerde çıktı sonuçta düşük ateşle hamile kalanda varmış dediğin gibi sabah serinliğide etkilemiş olabilir bencede hayırlısı canım inş hamilesindir içimden öle geçiyo valla ....
bide btç için yazılanlar ben yemiyim ondan eni iyisi diyorum hayıt tohumu alıyım sadece ya napım kızlar ???????
Allah ın bir bildiği var bunu hep söylüyorum ve tekrarlamaktan çekinmiyorum.
Biliyorsunuz bizim ki tamamen süpriz oldu hiç uğraşmadan,planlamadan ama şimdi çok daha iyi anlıyorum Tanrı bu zor günlerde eşimle benim bebişe tutanarak kafamızdaki olumsuzlukları atmamıza yardımcı oldu.
Allah ın bir bildiği var bunu hep söylüyorum ve tekrarlamaktan çekinmiyorum.
Biliyorsunuz bizim ki tamamen süpriz oldu hiç uğraşmadan,planlamadan ama şimdi çok daha iyi anlıyorum Tanrı bu zor günlerde eşimle benim bebişe tutanarak kafamızdaki olumsuzlukları atmamıza yardımcı oldu.
Busecim sen klomen falan mı kullandın cnm neden kist diyorlar?
yoo klomen hayatta kullanmadım btç için diyoralr serpilcim çatlamazsa yumurta sanırım kıste mi çeviriyo porflarya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?