Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kız bilmiyon mu Serpil göğüslerde öncesinde hiçbişey yoktu,hamiş olduğumu öğrendiğim günden 1 gün önce falan başladı.
Ben deki en büyük belirti devasal bir karın şişliği,göbek deliğimin iki parmak yanında pıt pıt atmalardı canlarım

bu gun işte sağ kasığımda oldu pıtpıtlamalar canım :)))

bu gun sanki göguslerimde hafif dolgunluk başladı bıraz gaz sansıcı öğlen ne biliyim serpil ya kendimi dinlemek istemıyorum 5 eylül sabahı idarar denerim herhalde oruçluyken kan verilmıyo demi ?

benimde dünz bir sııs girdi
o kadar bende 5 ine kadar bekleyecğim bu ayki adet erken olunc a şaşırdım ne zaman olacağımı

Nihalcim sendekiler en önemli belirtilerden cnm inşallah hamilesindir

inşallah mısracım yaa içine ne doğuyo senın senın hıslerine guvenıyorum biliyon

naihall ebrar çıktı canım sabah yapıcak testii inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aaaaaaaaaaaaaa neden yazmadan çıktı klava: sizin msn lerinizi kapattıracam en sonunda klava:klava:

evet senin karnın çok şişti doğru canım seninde nihalinde pıt ppıtlarını yesinler:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu gun sanki göguslerimde hafif dolgunluk başladı bıraz gaz sansıcı öğlen ne biliyim serpil ya kendimi dinlemek istemıyorum 5 eylül sabahı idarar denerim herhalde oruçluyken kan verilmıyo demi ?

ay inş nihall sevindir bizi opuyorumnanaktan

bu gun işte sağ kasığımda oldu pıtpıtlamalar canım :)))

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Nihal cim ben bu ay senden,ebrardan,Serpil den çok umutluyum

bennnnnnnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

bende busecanda kist yoksa busecan ebrar nihal tahminim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…