nihall bendee tık yok belirti :))) bekleyeceğiz 5 günü
bu gun işte sağ kasığımda oldu pıtpıtlamalar canım :)))Kız bilmiyon mu Serpil göğüslerde öncesinde hiçbişey yoktu,hamiş olduğumu öğrendiğim günden 1 gün önce falan başladı.
Ben deki en büyük belirti devasal bir karın şişliği,göbek deliğimin iki parmak yanında pıt pıt atmalardı canlarım
bu gun sanki göguslerimde hafif dolgunluk başladı bıraz gaz sansıcı öğlen ne biliyim serpil ya kendimi dinlemek istemıyorum 5 eylül sabahı idarar denerim herhalde oruçluyken kan verilmıyo demi ?
Nihalcim sendekiler en önemli belirtilerden cnm inşallah hamilesindir
naihall ebrar çıktı canım sabah yapıcak testii inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kız bilmiyon mu Serpil göğüslerde öncesinde hiçbişey yoktu,hamiş olduğumu öğrendiğim günden 1 gün önce falan başladı.
Ben deki en büyük belirti devasal bir karın şişliği,göbek deliğimin iki parmak yanında pıt pıt atmalardı canlarım
Ayy yerim o pıt pıtları :ecrin_bebek:
evet senin karnın çok şişti doğru canım seninde nihalinde pıt ppıtlarını yesinler:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
allah allah buseyi engelledimi acaba k.k delikafadulden delikafaduldenbusecan giremiyor ya siistem arıza diyormuş
bu gun sanki göguslerimde hafif dolgunluk başladı bıraz gaz sansıcı öğlen ne biliyim serpil ya kendimi dinlemek istemıyorum 5 eylül sabahı idarar denerim herhalde oruçluyken kan verilmıyo demi ?
bu gun işte sağ kasığımda oldu pıtpıtlamalar canım :)))
Nihal cim ben bu ay senden,ebrardan,Serpil den çok umutluyum
allah allah buseyi engelledimi acaba k.k delikafadulden delikafadulden
busecan giremiyor ya siistem arıza diyormuş
Nihal cim ben bu ay senden,ebrardan,Serpil den çok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?