Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

moralımı altüst ettiler kist vs. yaşamayayımda inş cnm içine doğan gibidir
yanı regl olursamda geçicek yenişden sil baştan

herşeyin hayırlısı canım rabbim büyük ... inş hamilesindir...

mısraya hayıt vesile oldu hayıt kullan önce canım
inş canım hepimize vesile olur ...

İnşallah busecim saolun.

Cimcime hayıt kullan cnm.
tamam önce onu deniyim bari....

canım kişiden kişiye değişir bence yani herkezde kıst mı olucak sanmam mesela incir kürü serpile yaramadı hastanelik oldu ben 21 artı 21 şapur şupur içtim :))

tabi muhakkak öle bünyeler farklı sonuçta haklısın yani bakalım kısmet artık regl olıyımda artık ondan sonra testler ateş ölçme hayıt deneyecez bakalım rabbim hpimize versin isteyen herkese versin inş...

ewt hayatım herkese göre değişiyo hayırlısı allahtan hep onun için dua ediyorum hepimiz için

evet ya nihal incir kürü bana yaramadı bçt de midemi bulandırdı uygulayamadım hayıt bana yaradı sakinleştirici ve proklatin hormonum için süperdi galiba bu çanakkelden gelen içecek işe yarıyor hiçç ummadığımkadar yğun adet yaşadım zaten bu son uygulamam ondan sonra bırakıyorum kür işini

kızlar fatoşşş nirdeeee o hala tatil modundan çıkamadı galiba eyyy fatoş hayata k.k geri dön
nihalim ne tatil modu kurban olayım buraya geldiğim günden beri tatilde dinlendiğim burnumdan geldi nefes bile alamıyorum işler öyle birikmiş yığılmış. allahın cezaları bir evrakı bile kaldırmamışlar. 15 günlük tüm evraklar işlenip kaldırılacak ve birde bizim burada genel muhasebe var sadece ön muhasebe değil anla artık halimden

inşallah gerek kalmazda tüp sırasına giricez napalım serpil .:))))

:teselli: :teselli: canımmmmmmm tatil sonrası hep aynı banada öyle yapmışlardı kötükedihüso

hainler ya valla insan yardım eder kıyamam m tatil dönüşleri hep böyle zaten fatoşcum alsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sinirlenince ne güzel oluyorsun

Bu arada aklınızda yer etmiş,bulsam tekrar izlerim dediğiniz bir macera filmi var mı?
Tv dende sıkıldım film izleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…