çatlamasa akıntı olmazdı kızım bencdeeeeeyoo klomen hayatta kullanmadım btç için diyoralr serpilcim çatlamazsa yumurta sanırım kıste mi çeviriyo porflarya kaydirigubbakcemile3
çatlamasa akıntı olmazdı kızım bencdeeeee[/QUOTE
akıntı yaşadım zaten bide kramplar oldu bu ay değişik btç belkide yaptı :sm_confused:
bal tarçın çörekotubtç nedir kuzum Türkçe konuş anlamıyom çok gücüme gidiyoooo?
btç nedir kuzum Türkçe konuş anlamıyom çok gücüme gidiyoooo?
moralımı altüst ettiler kist vs. yaşamayayımda inş cnm içine doğan gibidir
yanı regl olursamda geçicek yenişden sil baştan
inş canım hepimize vesile olur ...mısraya hayıt vesile oldu hayıt kullan önce canım
tamam önce onu deniyim bari....İnşallah busecim saolun.
Cimcime hayıt kullan cnm.
canım kişiden kişiye değişir bence yani herkezde kıst mı olucak sanmam mesela incir kürü serpile yaramadı hastanelik oldu ben 21 artı 21 şapur şupur içtim :))
busecim ovilasyon yapmasaydın aklıma şüphe düşerdi ama benim içim rahat arkadaşım yarından sonra ateşinde yoluna girecek bu ay bende düşük ateşle gittim hep sonra duzeldi :)))çatlamasa akıntı olmazdı kızım bencdeeeee[/QUOTE
akıntı yaşadım zaten bide kramplar oldu bu ay değişik btç belkide yaptı :sm_confused:
herşeyin hayırlısı canım rabbim büyük ... inş hamilesindir...
inş canım hepimize vesile olur ...
tamam önce onu deniyim bari....
tabi muhakkak öle bünyeler farklı sonuçta haklısın yani bakalım kısmet artık regl olıyımda artık ondan sonra testler ateş ölçme hayıt deneyecez bakalım rabbim hpimize versin isteyen herkese versin inş...
delikafadulden:roflol:bal tarçın çörekotu
busecim ovilasyon yapmasaydın aklıma şüphe düşerdi ama benim içim rahat arkadaşım yarından sonra ateşinde yoluna girecek bu ay bende düşük ateşle gittim hep sonra duzeldi :)))
inş öyledir nihalcim belkide 36,3 devam edecek kaydirigubbakcemile3
nihalim ne tatil modu kurban olayım buraya geldiğim günden beri tatilde dinlendiğim burnumdan geldi nefes bile alamıyorum işler öyle birikmiş yığılmış. allahın cezaları bir evrakı bile kaldırmamışlar. 15 günlük tüm evraklar işlenip kaldırılacak ve birde bizim burada genel muhasebe var sadece ön muhasebe değil anla artık halimdenkızlar fatoşşş nirdeeee o hala tatil modundan çıkamadı galiba eyyy fatoş hayata k.k geri dön
inşallah gerek kalmazda tüp sırasına giricez napalım serpil .:))))evet ya nihal incir kürü bana yaramadı bçt de midemi bulandırdı uygulayamadım hayıt bana yaradı sakinleştirici ve proklatin hormonum için süperdi galiba bu çanakkelden gelen içecek işe yarıyor hiçç ummadığımkadar yğun adet yaşadım zaten bu son uygulamam ondan sonra bırakıyorum kür işini
nihalim ne tatil modu kurban olayım buraya geldiğim günden beri tatilde dinlendiğim burnumdan geldi nefes bile alamıyorum işler öyle birikmiş yığılmış. allahın cezaları bir evrakı bile kaldırmamışlar. 15 günlük tüm evraklar işlenip kaldırılacak ve birde bizim burada genel muhasebe var sadece ön muhasebe değil anla artık halimden
nihalim ne tatil modu kurban olayım buraya geldiğim günden beri tatilde dinlendiğim burnumdan geldi nefes bile alamıyorum işler öyle birikmiş yığılmış. allahın cezaları bir evrakı bile kaldırmamışlar. 15 günlük tüm evraklar işlenip kaldırılacak ve birde bizim burada genel muhasebe var sadece ön muhasebe değil anla artık halimden
hainler ya valla insan yardım eder kıyamam m tatil dönüşleri hep böyle zaten fatoşcum alsanaalsanasmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sinirlenince ne güzel oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?