Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyiyim canım dun akşam sağ kasığımda agrılar vardı yine ama şimdi hiç bir şey yok

ebrar gelmedi hala merak ettim

sen nasılsın ?

inş nihalcim senden çokkkkkkkkkkkkkkk umutluyumm opuyorumnanaktan

hayırlısı o zamn canım haftaya belli olur herşey güzel şeyler olur inş...

bakalım ebrar ne yaptı girmediğine göre dr a gitti sanırım fatos sana haber verecekti galiba ebrar verdimi ??????

valla eğer geç olursa geç döllenme olursa baya bi gecikir baksana 42. gün belli olmuş kızın CADIARZU

eyvahedigeldismile çok heyecanlıyım bende :)))))) inşallah sürekli dua ediyorum

senın ateşin yine düşmüş ?? boş geçmesin bencede arada çalış canımm

evet inş bu akşam çalışırım valla kafam allak bullak oldu belim ağrıyo dün gece kasık ağrım oldu gene

olsunda geç olsun canım biraz stresli olur ama napalım :))))

evet zaten bi tuhaf oldum ya bi yanım üzülüyo bi yanım çok mutlu bilmiyorum hiç sevmiyorum şu dönemi yanı karmakarışık bide a ama dün gece acayip hava soğudu ve bizde hala cam açık yatıyoruzz onun da etkisi oluyo bence

dün gece çok soğuktu istanbulda cam falan kapadık biz hatta bantanye ile yattım resmen üşüdüm dikkat et valla üşütürsun hasta olma bide

dün gece çok soğuktu istanbulda cam falan kapadık biz hatta bantanye ile yattım resmen üşüdüm dikkat et valla üşütürsun hasta olma bide

valla bi pikeyle yatıyoruz hayatım serinledi güzel oldu bence onun da etkisi var diyorum fisfisfis

kral faruk hastaydı dün inş bu akşam çalışmaya bişey demez sinirlerimi tepe toplmazz

24. günden beri çalışma yokmu neden ??????

Kızlar günaydın herkese;iyidir inşallahbenim çıtır topic arkadaşlarım ben hiç iyi değilim kasıklarım ağrıyor çatladıysa bitsin inşallah canım çok acıyor çalışmalar bile çok zor oluyor adet sancısı bile çekmeyen bana bu yapılırmı benim gibi olan varmı

busecim kral faruğa selamımızı söle önemli işey bu biraz sıksın dişini :)))))))

evet kızlar havalar soğudu biz dün ilk defa vantialtörü aömadan yattık ve elyaf yorganla yattım ince :))))))

yavuzgüray valla ben çok anlamamda ağrılıda olsa çatlasın bebiş tutunsun gerisi önemli değil hepimiz o ağrıya razıyız valla hayırlısı inş....

bende çok üşüdüm dün gece
kılzarrrr gunaydınnnnnn

günaydın birtanem walla seni ümitlendirmek gibi olmasın ama ateşin mükemmel gidiyor umut vaadediyorsun bu ay alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet canım yumurta çatlama zamanında ağrı sancı yapar bendede oluyor ama çok uzun sürmüyor 1-2 gün o kadar

aa geçmiş olsun faruk enişteme umarım bu gun itiraz etmez

24. günden beri çalışma yokmu neden ??????

:))) resmen bekleme moduna geçtik canım bide ramazan olunca çok zor oldu saldık yani önümüzdeki maçlara bakarız artık :))))))))))))))))

aa geçmiş olsun faruk enişteme umarım bu gun itiraz etmez

:))) resmen bekleme moduna geçtik canım bide ramazan olunca çok zor oldu saldık yani önümüzdeki maçlara bakarız artık :))))))))))))))))

ewt söylüycem akşama itiraz yok yat bakayım aşağı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

DÜN GECE UZUN ARADAN SONRA MANAVGATA DA YAĞMUR YAĞDI NİHAYET HAVALAR SERİNLEDİ ARTIK KAPI CAM AÇIP ÜZERİMİZİ ÖRTEREK YATIRIYORUZ SERİN OLUNCA ÇALIŞMALAR BİLE DAHA ZEVKLİ OLUYOhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aynen ya havalar serinleyince daha sık olur çalışmalar :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…