Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

AYYYY SÜPERSİNİZ YA GÜLDÜRDÜNÜZ BENİ SABAH SABAH YAT AŞAĞI FALAN AYYYY BU AKŞAMDA BEN DİYEYİM DÜN SENİN İÇİNDİ BUGÜN BENİM İÇİN DİYE OHHHH SEFAMIZ OLSUN

ewt bugün benim şerefime emmoğluuu hahahahaha:roflol::roflol:

aynen ya havalar serinleyince daha sık olur çalışmalar :)))))))))))))))

ii de banyoda sık sık yapcaz üşürüz valla :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: eniştem faruk sen çoşkun :roflol: :roflol:
ewt :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::1ninca::1ninca: yat ulennnn kızdırma kafamııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

YOK ORAM AĞRIYO YOK BURAM AĞRIYO HEYYYYT DELİRTMR BENİ YAT DİYORSAM YAT KALK DİYORSAM KALKklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

yok ben bayo yu pek severim hergün yaparımda kışın üşüycez ya o bakımdan yazın ohh sabahta yapsan işe gel sorun yok kaydirigubbakcemile3

bekarken banyo yapmayı hiç sevmezdim annem hep kızardı evlenince ne yapacan :umursamaz::umursamaz::umursamaz:diye bende yine yapmam derdim ama şimdi bazen 2 de oluyor 3de ahhhh annem ahhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen canım bende sevmiyorum valla kocamda diyo zaten banyo yapmamak için bişey yapmıyoruz dimi diyo :)))))))

kız banyo yapmadan pasaklımı geziyodun ayyyy:roflol::roflol::roflol:
ben hep yaparım pek severim yıkanmayı hihoyyythihoyyyt rahatlıyo vücut
hatta kokmam mis gibiyimdir ama gnede yaparım azıcık terlemiyim tamam ayy deliririrmm kaydirigubbakcemile3

aynennnnn bende banyosuz hayatt mı olarr bir gün yıkanmasam kaşıntı tutar beni saatlerce banyoda kalabilirim vaktım olsa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…