Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalim bugün hiç havamda değilim nedense adet sendurumu benimki adete yakın böyle agresif oluyorum tatalım birde malum ramazan oruçta tutmuyorum ama

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan annne adyaları hasas olurmuş buda bir belirtiihihoyyythihoyyyt
serpil hakkaten gözlerim dolu dolu bu gun kırpsam akıcak yaşlar yada biri dokunsa ağlıyacam

serpil hakkaten gözlerim dolu dolu bu gun kırpsam akıcak yaşlar yada biri dokunsa ağlıyacam

ay bebeğimmm ağlama sen :teselli:

:teytey: hoşgeldinizzzzzz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşbulduk :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:sm_cool: :sm_cool: geldin demek :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

geldim yahuu burdayım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey: hoşgeldinizzzzzz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

oooooooooooy kıyamam bizi görünce sevinirmiş canımın içi. kızlar ebrardan haber var. kan tahlili sonuçlarını ancak yarın öğrenebilicez. hastanenin geri zekalı sistemlerinde problem varmış

lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: k.k ya mitink yapalım en iisiii yürüyüş falan akşama taksim meydanına gelin lkızlar :enbuyukkk:

basalım kk yı ama nereyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:enbuyukkk::enbuyukkk:
böyle kk istemiyoruzzzz :enbuyukkk:

evet tatalım anne adayları öyle olurmuş balım ama sen hamilesin yaz bunu bir kenara haaaa aksi olursada amannnnnnnnnn ne yapalım avazamıızn çıktığı kadarıyla ağlarız:gitme::gitme::gitme: rahatlarız gerçi ben her ay kırmıızya alıştıum da

oooooooooooy kıyamam bizi görünce sevinirmiş canımın içi. kızlar ebrardan haber var. kan tahlili sonuçlarını ancak yarın öğrenebilicez. hastanenin geri zekalı sistemlerinde problem varmış

(((( olmadı bu ya neyse hayırlısı pozitif çıksında inş yarın belli olsun farketmez.......

offffffffffffffffff -tatlicadiarzu-
neyse artık yarını beklerizz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…