bende canımmmm nefret ediyorumm ama yaşıyoruz mecbur guclubacismileneyin var gülüm ya. üzme kendini streslisin biliyorum ama ne olur moralini yüksek tutmaya çalış. bu adet zamanlarından nefret ediyorum
kumsal galiba biraz bu gebelşk modundan uzak kalmak istiyor ama kalbi bizde bunu hiisediyoruz
mısra nerde(( kim var kim yok bilmiyoruz ya deli oldum
sempatiksalakcinnikötükedihüsoklava::1ninca:
nihalcim burdaymış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
serpilcim sağ kasıma sık aralıklarla ağrı giriyo hala bide göğuslerim dünden şişmeye başladı bide şimdi ateşimi ölçtüm 37.1 çıktınihal belirtii varmı hiç yani
serpilcim sağ kasıma sık aralıklarla ağrı giriyo hala bide göğuslerim dünden şişmeye başladı bide şimdi ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı
serpilcim sağ kasıma sık aralıklarla ağrı giriyo hala bide göğuslerim dünden şişmeye başladı bide şimdi ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı
:Saruboceq: :Saruboceq: ramazan olmasa gidip kan testi yaptıracam ama sositosositoateşi sabah ölçtüğünü baz alacaksın canım sağ kasıkta batamalar olumlu bebek sağdan başlarmış sola doğru kayarmış yani gebelik sağ taraftan başlarmış canım dualarımız seninle rabbim utandırmasın isteyen herkezide anne etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?