n ormalde benim 30 ile 32 gün en fazla oda sürer ama ateşime göre lovelinin söylediği 22. gün yumurtlma olmuş yani 36 gun regli gunun dedi pazar gununu o yuzden bekliyorumpeki neden bir kaç gün daha beklemeyi tercih ediyorsun neye göre 1 eylül belirledin
:Saruboceq: :Saruboceq: ramazan olmasa gidip kan testi yaptıracam ama sositososito
:lepi: olmazsın inşallah canımmmbenimde adet yakın vivkvikler hareketlenir azıcık benim yarın hesaplayıcılar göre
bozmaz mı ?? akşam klinikler yapmıyo canım bir kaç yeri arayıp sordumkan vermek orucu bozmaz ki canım iftardan sonra yaptırabilrsin özel bir klinikte
:lepi: olmazsın inşallah canımmm
yok canımmm şişlik yok henüz normal gözukuyo bıde açım zaten nasıl şişsin :))))aminnnnnnnnnnnnn peki karın şişliği varmı mısranın çok şişmiştib yada karnında dolgunluk hissi varmı
yok canımmm şişlik yok henüz normal gözukuyo bıde açım zaten nasıl şişsin :))))
anladım canım ama şuanda değişik bir şişlik yokevet haklsın ama o şişlk yemeyele alaklı değil o anlamda söyledim canım :)))))))))))))))))))))))))
n ormalde benim 30 ile 32 gün en fazla oda sürer ama ateşime göre lovelinin söylediği 22. gün yumurtlma olmuş yani 36 gun regli gunun dedi pazar gununu o yuzden bekliyorum
okyyy fatoşcum bekliyorum a.s.bekle bencede sonra hayal kırıklığı olmasın balım
şimdi ben pazar olmazsam pazartesi kan testi yaptırırım o zamanevet kan vermek orucu bozmuyo canım ... ben araştırmıştım bende kan testi yaptırdım ramazanın başında...
hoşgeldin canımmmmmselam ben yeni sayılırım sitede üyeliğim eski olmasına rağmen ancak katılıyorum nedense aranızabu konu sanki tam ben anlatıyor benim içinmi açılmış ne
selam ben yeni sayılırım sitede üyeliğim eski olmasına rağmen ancak katılıyorum nedense aranızabu konu sanki tam ben anlatıyor benim içinmi açılmış ne
selam ben yeni sayılırım sitede üyeliğim eski olmasına rağmen ancak katılıyorum nedense aranızabu konu sanki tam ben anlatıyor benim içinmi açılmış ne
yerimmmmmmmmmmmmm ben o ptıtırcığııı geziyo annesi :ecrin_bebek:Canlarım bugün çok ağrım olduğunu söylemiştim ya o yüzden öğletin bişeyler yiyip uzandım,sırtımda çok ağrıyor eşim azcık masaj yaptı iyi geldi.
Şimdi eşim annesine gitti gelince pazara gideceğiz.
Merak etmeyin diye haber vermek istedim.
Bu arada benim tüm ağrılarım sol tarafımdaydı.Şimdi karışık bebiş bir bakıyoruz ultrasonda sağda,sonraki hafta solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?