Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sagolasın kız ne cabuk okudun abla:)
hem bızeyazıosun hem okuyomusun :))))))))))

sabh sabh ıyıkı gordum sızı

Serpıl ablacıgım tupe gıdıcem dıe 41 yasını serıf topluyorum
bugun muabrek gun eger musaıtsen bebegımın olması ıcın bana 1 tancık okrmusun?

günaydın sayfaya tesadüfen girdim seni hiç tanımıyorum ama bir tanede ben okuyacagım senin için Yasin-i Şerif ..şimdi çıkıp hemen okuyorum Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını hayra çevirsin, hayırlı dualarımızı kabul etsin.. esra-8 için diye niyetleniyorum

sagolasın kız ne cabuk okudun abla:)
hem bızeyazıosun hem okuyomusun :))))))))))

sabh sabh ıyıkı gordum sızı

canım ben biraz seri okurum şimdi yazamayacağım artık çünkü 41 yasine başlıyorum bitince 1 yasin daha okuyucam mısranın yerine sen 2 yazmış ol ekisk kaırsa burdan yazarsınn öptümm kırmıılzara yakalnmadan bitireyimmm

allh razı olsun rabbım ne muradınız varsa versın
hakkınızı hlal edın

hosgeldın tatlım ne oldu tek basınamı yapıosun 41 yasını
mısranınknıde yazdım lısteye okundu dıe

hosgeldın tatlım ne oldu tek basınamı yapıosun 41 yasını
mısranınknıde yazdım lısteye okundu dıe

esracım mısranınkine yaz evet 18 yasin okudum biraz mola veryim ddimm wc gitmek zorundaydım tek başıma okuyorum bebeğim 41 tamamlayınca mısranın kini okuyucam tatalım iiçin rahat olsun bebeişş

evet okurumm canım tlf durursa zaten hemen okumamam lazım adet bekliyorum yakalanmadan okumalyım hahahhahahahahhahahaaa

valla hepsi okuyacam dedi okudum dıe cevp gelmedı hafta sonu dolayısıylan galıba sımdı tek tek atmaya basladılar okudum dıe

36 okuyacam dıyen oldu
27 okudum dıe cevp attı

1 kısının 1 tane okuması lazım yha o yuzden yoksa sımdıye coktan bıterdı

serpilim merhaba acil yardım istiyorum.benim kanamam hala devam ediyor çok değil az ara sıra geliyor.bugunde kadir gecesi dua etmek istiyordum ama malesef lekeler yüzünden edemiyorum.hala normalmi acaba bu lekeler bir yerde okumuştum 2-3 gün az miktarda olur diye..rahim filmi çektiren arkadaşlar lütfen acil cevap yazarmısınız?tedirgin olmaya başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…