Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sevgili topiğimizn cici bayanları ve kk nın çıtırları hepinizin mübarek kadir gecesini kutluyor huzur barış refah getirmesini ve hepiniizin kucaklarına bebbiş getirsin bu geceli dularınızi rabbim kabul etsin canlarımm öpüyorum hepnizi hepimiz için 41 yasin başlıyorum bugün için

Serpilcim günaydın.
Demek bugün kadir gecesi mi haberim yok
Allah tüm dualarımızı kabul etsin

bu arada kızlar ben adet olamdım geçen yıl adetliydim bari bu sene adetli olmayayım diye herhalde rabbim bana sürpriz yaptı şimidi rahatım ama yarın muhakak adet olurum

Hosbulduk mısracıgım :)
bır turlu topıgınıze gıremedım sımdı gırım dedim
sen ne yaptın baslamıcakmısın tupe?
Evet bende bu ay sonu semınere katılacam
bakalım kısmet ne zamnsa o zamn olucak
duanda eksık etme benıde

esra neden bu kadar hasaasım bugün sen yazarken ben ağlıyordum hahahhahahahh yani bir tek ağlayan sen değilsin bebeğim

canım benim biz her cuma burda dua ediyoruz sana ve tünnmm evrendeki hatunlara dualarımız sadce kk üyeleri değil vallhii esracım ocakta tüp düşünnüyorduk nasip ama şimdii biraz karmaşığım mm bilmiyorum bakalım bugün adeti bekliyoruz ama olmadım yarın olurum artıkk

Bazen oluor be abla yasanılanların bırıkımı dıe
dusunuyorum
bazen herseye aglanılıor
rabbım bu ozel mubarek gunde bundan sonrakı gunlerımızı sevncten aglaytmayı nasp etsın

Serpıl ablacıgım tupe gıdıcem dıe 41 yasını serıf topluyorum
bugun muabrek gun eger musaıtsen bebegımın olması ıcın bana 1 tancık okrmusun?

Ayyy kıyamam Serpil cim.
Ofistesin değil mi?
Sabatan orada olacağını söyleseydin direkt yanına gelirdim

ınş adet olmazsın evlendıkten sonra kırmızı renkten bıle nefret eder oldum :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sorma hele ben 40 ma kadar adet günümü bilmezdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: şimdi saatini biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…