Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu rada serpilim kırmızılar gelmemiş.inşallahda gelmez bugunde gelmezse inşallah bu mübarek gecede hamile olduğunu öğrenirsin..bu araa benim bu lekeler yüzünden bu ayki verimli günlerde gidiyor.çalışma yapamıyoruz..bu ay benden umut yok yani.hiç bir şey yapamadık..

serpilim dualarında benide unutmaolurmu bugun kendim kuran okuyamayacağım için okuyan herkesten benim için de dua etmesini rica ediyorum..

korkma canım benim pek olmamıştı 1 ilk gün sonra 2 ci minik leke sonra oolmadıı niye böyle oldukii bir dr arasannn

zaten bu verimli günleri boşver önümüzdeki verimli günlere bakarsın vucudun radyasyon aldı salal gitsin radysayon zararlı zaten benim kızkardeş beğinin kulağında ve gözünde mimnik sorun oluştuu
onun için
olmasın bu ay
bende bebek sevdamı kapatımm gizemm

kızlar ben oruç tutamıyorum bunu belirteyim sağ böbreğimde 3 taşım var o yüzden sakın hem oruç tutmuyor hem 41 yasin okuyor demeyin belirtmek istedimm ( sağlığım buna müsait değil

Canım kımsenın kımsey karısma hakkı yok öle yorum yapmayada hakkı yok
sonucta her ıbadetın yerı farklı
belkıde tutmayanın kıdemı tutandan daha yusektır
onu rabbım bılır bızler deıl
saglık sorunun varsa zaten tutman ımkansızzzz
gecmıs olsun afıyet seker olsun

canımm mısranın yerinede okdum rabbim kabul etsin canım inşallhh tüp tedavin hayırlı pozitif sonuçlanır aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allh razı olsun serpılcgım
rabbm hayırlısını versın
hepımızın dularını bos cevrmesın
hakkını helal et

canlarım hepimize 41 yasini şerif 41 ayetel kürsü 41 felak 41 nas 1 kenzülarş 100 salatı tefrice okudum şükür yarbiim namzımıda kıldım cemaatle gçen yıl kadir gecesinde adetliydim hiçbirşey yapamamıştım bugünde kritik gündü bunların hepsini yaptım ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bunlardan sonra şiddetli bir sancı evet bekelenmeyen ama ısrala geln kırmızılar geldi oğlum olsaydı kadir kzım olsaydı kadriye koyacaktım hayali bile güzeldi canım hepinize rabbim hayırlısı ise bebek nasip etsin hayırsızsa etmesin ben yarın nette olamayacağım onun için size yazıyorum bu saate şimdii artık güzellk uykuma dalayım bu arada bu serpoşun bebek macerası noktalandı öptümm hepinizi yarın fırsatını bulunca sizleri okurum çıtırlarrr

regl oldunmu serpoşş cnm yaaa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…