36 okuyacam dıyen oldu
27 okudum dıe cevp attı
1 kısının 1 tane okuması lazım yha o yuzden yoksa sımdıye coktan bıterdı
serpilim dualarında benide unutmaolurmu bugun kendim kuran okuyamayacağım için okuyan herkesten benim için de dua etmesini rica ediyorum..
serpilim merhaba acil yardım istiyorum.benim kanamam hala devam ediyor çok değil az ara sıra geliyor.bugunde kadir gecesi dua etmek istiyordum ama malesef lekeler yüzünden edemiyorum.hala normalmi acaba bu lekeler bir yerde okumuştum 2-3 gün az miktarda olur diye..rahim filmi çektiren arkadaşlar lütfen acil cevap yazarmısınız?tedirgin olmaya başladımm
gizemm sakin ol fazla kanama gelmiyorsa sorun değil ama böyle adet gibiysee dr ara
bu rada serpilim kırmızılar gelmemiş.inşallahda gelmez bugunde gelmezse inşallah bu mübarek gecede hamile olduğunu öğrenirsin..bu araa benim bu lekeler yüzünden bu ayki verimli günlerde gidiyor.çalışma yapamıyoruz..bu ay benden umut yok yani.hiç bir şey yapamadık..
belki sende yapışıklık vardıı kanalrdaki pis kanı atıyor olabilrsin canım
Canım kımsenın kımsey karısma hakkı yok öle yorum yapmayada hakkı yok
sonucta her ıbadetın yerı farklı
belkıde tutmayanın kıdemı tutandan daha yusektır
onu rabbım bılır bızler deıl
saglık sorunun varsa zaten tutman ımkansızzzz
gecmıs olsun afıyet seker olsun
canlarım hepimize 41 yasini şerif 41 ayetel kürsü 41 felak 41 nas 1 kenzülarş 100 salatı tefrice okudum şükür yarbiim namzımıda kıldım cemaatle gçen yıl kadir gecesinde adetliydim hiçbirşey yapamamıştım bugünde kritik gündü bunların hepsini yaptım ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bunlardan sonra şiddetli bir sancı evet bekelenmeyen ama ısrala geln kırmızılar geldi oğlum olsaydı kadir kzım olsaydı kadriye koyacaktım hayali bile güzeldicanım hepinize rabbim hayırlısı ise bebek nasip etsin hayırsızsa etmesin ben yarın nette olamayacağım onun için size yazıyorum bu saate şimdii artık güzellk uykuma dalayım bu arada bu serpoşun bebek macerası noktalandı öptümm hepinizi yarın fırsatını bulunca sizleri okurum çıtırlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?