Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Ben çok çok iyiyim Buse cim sanırım üşütmedendi o ağrılar.Çorap giydim olay çözüldü.
Sen nasılsun cnm?

Ben çok çok iyiyim Buse cim sanırım üşütmedendi o ağrılar.Çorap giydim olay çözüldü.
Sen nasılsun cnm?
sevindim cnm iyi,leşmeinize :ecrin_bebekpuyorumnanaktan
evet ayaktan alıyoruz hep üşütmeyi zaten çorap giymen ii olmuş serinledi zaten havalar
bende iyiyim nasıl olsun pzt sendromu

Ben de sabah erkenden hastaneye gittim tiroid hormonlarımı ölçtürmeye rendevu almamıştım,sırada kalmamış neyseki dr beni tanıyor hemen giriş yapın dedi saolsun.Gitmişken bir de tam kan tahlili rica ettim yarın kadın doğuma gitcem lazım olur.

Dün gece komik bişey oldu.Eşim atkadaşlarıyla buluşup gece 2 ye kadar camilerde gezmiş,dua etmiş,eve geldi her zaman ki gibi camide lokum bisküvi dağıtıyorlardı almadım,pişi yedim dedi.Ben de neeeeeeeee bisküvi arasında lokummu güllü mü çok canımçekti dedim,resmen memelerimin ucu acıdı.Adamcağız yarın sabah alırım dedi tamam dedim ama aklımdan çıkmıyor 10 dk sonra hadi gidelim dedim.Gittik ne görsek tezgahı toplamışlar ben de in rica et eşim hamile de dedim,söylemiş onlarda ne demek arkadaki kutulardan istediğin kadar lokum al demişler 4 parça getirdi 1 ni daha eve gelmeden hopp götürdüm,diğerlerinide eve gelince jet hızıyla bisküvi bularak arasına koyup yedim:roflol:

Günaydın hanımlar geçmişi okuyordum o yüzden geç yazdım allahım dün gece edilen tüm duaları kabul eder inşallah bende yasin ve bir çok sure okudum eşimle gece 2 de kalkıp sahura kadar namaz kıldık hep dua ettim eşim hepimizin adına dua ettiğini söyledi allahım şu günlerde gönlümüzden geçen tüm herşeyi kabul eder

kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm bu gun yoğun bir gün işlerim çokk ( buarada hala regli olmadım serpilcim benden önce olmuş (

ebrarcım bana bir meryem süresi birde fetih eklermisin :))

kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm bu gun yoğun bir gün işlerim çokk ( buarada hala regli olmadım serpilcim benden önce olmuş (

ebrarcım bana bir meryem süresi birde fetih eklermisin :))

cnm hadi bakalım inş kaçıncı gündesin ateş tablon nerde ölçmüyomusun???

ateş ölçmüyorum canım ateşlere küstümmmm 37.gündeyim (

kızım ölçsene merak etmiyomusun derecen kaçç benim küsmm lazım ateşim düşük kaydirigubbakcemile3 ama bugün yanıyorum ya ölçüyorum demşmden beri 36,8 sabah niye öyle değil

cimcicemmm slm cnm günaydınn

günaydın canımmm geçmişe daldım ondan geç yazdım..

geç oldu ama hepimizin kadir gecesi mübarek olsun edilen dualar kabul olsun inş rabbim ona açılan avuçları boş bırakmasın hepimiz için dua ettim inş en kısa zamanda hepimizin hayırlı bebişleri olsun göbişimizde :))))))

busecan bi senmi kaldın regl bekleyen bide nihal sanırım nihalcim vardır bir hayır belki tets yanlış çıkmıştır ümitlendirmek te istemem tabi ama rabbim büyük onun bileceği bişey herşeyin hayırlısı olsun.....

seninde kandılın mübarek olsun cnm..
evt ben kaldım sanırım sonra sen
ya dün hep dua ettim allahıma regl gecikmesi yaşamıyım bebeişim varsa tutunsun annesine değilse de regl gecikmesi olmasın bunun acısını yaşadığım için günler sapıtıyo düzensizlik zor inş hayırlısı neyse o olsaun
uzarsa sarkacak öteki aya ay kafam karışık ya cnm

bişey dikkatımı çekti hep benim bekleyişlerimde kımse olmuyo burda mafoldumbenmafoldumben

mısracımmm demek canımm çektii aş ermelerin başladıı:)))

fatocum canım eşine çok üzldüm 8 çok geçmiş olsun ya

nihal regl olmadın hımmm buseyle seni bekliyoruz rabbim hayırlsıını versin inşallhhh

canlarım benim biraz işlerim yoğun belirtmiştim bugün pek aranızda olamayacğım diye busecimm aklım sende hormonal kankimm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…