mısracım olmadım ama test neden negatif çıktı CADIARZUNihallllllllll adet olmamışsın çokkkkkk sevindim
öyle canım ama malum yşanılan tecrübelerden sonra umutlanmak ii gelmiyor bize
ama senden güzel haber alırız :Saruboceq:
nihalimm hoşgeldin canımm nasılsın ?? nerelerdesin? opuyorumnanaktan
busecimmm stres yapma stresten gecikiyo regli sempatiksalakcinni
ebrar burdayım canemmmmm yoğun yaa uğraşıyorum bana bir meryem bırde fetih eklermisin kaydirigubbakcemile2
cimcime 37 gündeyim ama regli olmadım bır haftadır kasık ağrısı çekiyorum olsada rahatlasam diyorum artık
serpilcimmmm kırmızıların hayılı olsun((((( işlerin çokmuş bekliyoruz seni
fatoşşşummm çokk geçmiş olsun canımm enişteme
yavuzcum nasılsın canım
kumsallllllll nerelerdesin özletti dimee
mısracımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm kzılar sadce okuyabiliyorumm sizii
buusecan sıkma canını adetin uzamaz merak etme balımm
nnihall sen nasılsın
cimcime ne yazaıkkii burası türkiye hiç birşeyi oturtamıyorlar
mısra biraz gerginim sekreterim tataile çıktı hahhahahhahahah bir sekreter olamdım ya yanırım ben ona yanarımm
kızlar fatonun eşine üzldüm msn yoktuu tlf açarım müsait olunca
ebararım nasılsınn bebeğim akiam ney programı vardı trt 1 de izlerken uyumuşum aklıma sen geldin
oyoyyyyyyy senın naz yapmanı sevsinlerr opuyorumnanaktaninş cnm umutlanmak çok güzel ama hayırlısı artık hep duam allahım gecikme olmasın bebekse tutunsun du dün Allahın takdiri inşş
stres yapmıyorumda nihalcim naz yaptım size azıcık kimse yoktu :umursamaz:
sağoll bitanemm hallettinmi işlerini evet ya fatoşu arasana serpil ne olmuşş merak ediyoruzzeyvahedigeldismile
slm kzılar sadce okuyabiliyorumm sizii
buusecan sıkma canını adetin uzamaz merak etme balımm
nnihall sen nasılsın
cimcime ne yazaıkkii burası türkiye hiç birşeyi oturtamıyorlar
mısra biraz gerginim sekreterim tataile çıktı hahhahahhahahah bir sekreter olamdım ya yanırım ben ona yanarımm
kızlar fatonun eşine üzldüm msn yoktuu tlf açarım müsait olunca
ebararım nasılsınn bebeğim akiam ney programı vardı trt 1 de izlerken uyumuşum aklıma sen geldin
ebrar burdayım canemmmmm yoğun yaa uğraşıyorum bana bir meryem bırde fetih eklermisin kaydirigubbakcemile2
cimcime 37 gündeyim ama regli olmadım bır haftadır kasık ağrısı çekiyorum olsada rahatlasam diyorum artık
yavuzcum nasılsın canım
oyoyyyyyyy senın naz yapmanı sevsinlerr opuyorumnanaktan
fatoşş şimdii geliyorrr
iyiyim fatoşcum seni merak ettim eşin nerde hastanede mi ?tatlım daha sonuç belli olmadı. öğleden sonra beyinden tomografi çekilecek bekliyorum bende
serpilim sağol birtanem
nihalim sağol sen nasıl oldun toparladınmı kendini
geldim canım. dahiliye doktoru bir yığın tahlil vermiş noroloji beyin tomografisi istemiş öğleden sonra çekilecek ama sonuçlar muhtemelen yarın çıkar canlarımfatoşş şimdii geliyorrr
tatlım daha sonuç belli olmadı. öğleden sonra beyinden tomografi çekilecek bekliyorum bende
serpilim sağol birtanem
nihalim sağol sen nasıl oldun toparladınmı kendini
Alalh önce can sağlığı versin inşalhh kzılar fatocumm inşallhh bir problem çıkmaz acil şifalar diliyorumm
yavuzcum nasılsın canım
geldim canım. Dahiliye doktoru bir yığın tahlil vermiş noroloji beyin tomografisi istemiş öğleden sonra çekilecek ama sonuçlar muhtemelen yarın çıkar canlarım
SAĞOL ARKADAŞIM İŞLER YOĞUN MALUM PAZARTESİ YA BUGÜN BİRDE BAYRAM HAFTASI MERAKLA GÜN SAYIYORUM ADETİMİN GELMESİNE TABİ KALBİM GELMEMESİNE DİYO TAM 9 GÜN KALDI a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım yaa keşke önceden gidip bulsaydın ......son ana bırakmak hep risklidir bence ...hayırlısı olsun artık . açıköğretim sınavı demi
aaaa nasıll bulaamazsın yaa netten baksaydın ya cnm girmeden önceeeeebilmiyorumkismile
Bugün herkesin çok işi var sanırım senanur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?