Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

öyle canım ama malum yşanılan tecrübelerden sonra umutlanmak ii gelmiyor bize

ama senden güzel haber alırız :Saruboceq:

nihalimm hoşgeldin canımm nasılsın ?? nerelerdesin? opuyorumnanaktan

inş cnm umutlanmak çok güzel ama hayırlısı artık hep duam allahım gecikme olmasın bebekse tutunsun du dün Allahın takdiri inşş

stres yapmıyorumda nihalcim naz yaptım size azıcık kimse yoktu :umursamaz:

slm kzılar sadce okuyabiliyorumm sizii
buusecan sıkma canını adetin uzamaz merak etme balımm
nnihall sen nasılsın

cimcime ne yazaıkkii burası türkiye hiç birşeyi oturtamıyorlar

mısra biraz gerginim sekreterim tataile çıktı hahhahahhahahah bir sekreter olamdım ya yanırım ben ona yanarımm

kızlar fatonun eşine üzldüm msn yoktuu tlf açarım müsait olunca

ebararım nasılsınn bebeğim akiam ney programı vardı trt 1 de izlerken uyumuşum aklıma sen geldin

sağoll bitanemm hallettinmi işlerini evet ya fatoşu arasana serpil ne olmuşş merak ediyoruzzeyvahedigeldismile

sağoll bitanemm hallettinmi işlerini evet ya fatoşu arasana serpil ne olmuşş merak ediyoruzzeyvahedigeldismile

tatlım daha sonuç belli olmadı. öğleden sonra beyinden tomografi çekilecek bekliyorum bende

serpilim sağol birtanem

nihalim sağol sen nasıl oldun toparladınmı kendini

tatlım daha sonuç belli olmadı. öğleden sonra beyinden tomografi çekilecek bekliyorum bende

serpilim sağol birtanem

nihalim sağol sen nasıl oldun toparladınmı kendini

ay cnm benim inş hayırlı haberler alırsın bizede iletirsin inş geçmiş olsunnn tekrar havalardandır inş cnm

SAĞOL ARKADAŞIM İŞLER YOĞUN MALUM PAZARTESİ YA BUGÜN BİRDE BAYRAM HAFTASI MERAKLA GÜN SAYIYORUM ADETİMİN GELMESİNE TABİ KALBİM GELMEMESİNE DİYO TAM 9 GÜN KALDI a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım yaa keşke önceden gidip bulsaydın ......son ana bırakmak hep risklidir bence ...hayırlısı olsun artık . açıköğretim sınavı demi

evet canım açık öğretimdi aslında yetişecektim ama yolları öle bi yapmışlarki sola dönüş yok dönmeye yer ararken şehrin bi ucuna gittik neredeyse kısmet değilmiş artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…