busecan loveli pek yanılmaz bekleyelim görelim neler olacak evet stres ve hav değişimi böyle garipliklere yol açıyor
kumsalım cidiid merak ettik allahtan sen iyiisin tattalım şimdiiden ikinci aşılaman hayırlı olur inşallhhh
cimcimememe yok bir değişiklik sende yarın benim doğum günüme bana güzel bir haber verirsin inşalalhhh
mısracımmmmmmmmmmmmmmm canım bebeğim nasılsın minikimiz nasıl büyüyor değilmii yerim ben onuu
tualina fasulye oldu demekkii :)))) severim taze fasulyeyeii
şekrleblebii ya bayılıyorum şu nikine
fatoo soğan kürü bir harika bende uygulayacağım bu aydan sonra
wen har nasılsın canım temilik işlerini nihayetinde biitii değilimii artık kedini kuş gibi hafif hiisediyorsundur
kızlar zeytin girdimi bugün göremedimde
kızlar
canım arkadaşlarım
dün gittik dr. çok endişelendi o da..yolculuktan olmuş bir de cts günü köpeğim için yani doğumda ne olucak ilgilenemicem die çok ağlamıştım stres yaptın mı dedi..muayene etti çok şükür rahim ağzım kapalıymış.doğum sancıları başlamış resmen karnım acayip sertti ve ağrılar vardı..4 gün yatacaksın dedi sadece lavoboya kalkacaksın ve günde 4 lt su içeceksin dedi bak gör nasıl hissedeceksin düzeldiğini..bi de dün hiç oynamamıştı dr gidene kadar Ege çok korktum.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlar nasılsınız hepinizi geçmiş bayramı mübarek olsun
varmı güzel haberler bir yaramzlık yoktur inşallah
kızlar çok yoğun tempoda çalışıyoruz giremiyorumm bu yoğunluğu atlatınca yine burda olucam
bende bir değişiklilk yok aynı yine adetim geçikti ama biliyorum bişey yok biraz daha bekleyip farlutal kullanıcam ekim ayında 2. aşılama için start vericem inşallah bu sefer herşey daha güzel olucak
siz neler yapıyorsunuz
Biz iyiyiz teyzesi bugün dr amcaya gideceğiz
fatoşcuğum ne güzel stres atmışsındır canım, adet düzeninede çok sevindim..çok dikkat ediyorum canım inan kendime merak etme o konuda , rabbime emanet sonuçta daha ötesi yok ya...
mısracığım güzel haberlerle gelin canım dr dan...
saol canım iyim ne olsun sabah sabah sinir oldum müşterinin birine ......
kızlarrrr slmmmmmm
çok yoğunummm ama aklım burda okuyorum çıkıyorum muckssssssssssss
oh şükür patron gitti rahatım kızlarrr zemuszemus
nihaliiiiiiiiiiiiiim nasılsın bebeğim
aman allaha şükür hasret kaldık sana
hormonalll kankiiiiiiiiiiiiiiiiii ölzedim seniiiiiiiiiiiiiiiiii
serpil soğan suyuna nede ihtiyacın var. hem sen kilo almay çalışıyorsun ayrıca adetlerinde düzene girdi soğa suyuna filan ihtiyacın yok. sen bugünlerde sadece kafanı rahatlatmaya çalış hepsi o kadar ve sabahları aç karnına pekmez canım
sezencim çok geçmiş olsun ama sende hakikaten çok yolculuk yaptın ya. neyse şimdi sende ege de iyi ya allaha şükürlerolsun. yat iyice dinlen.
aaaaaaaaaa kumsalım gelmiş. kız ne kadar özledim seni.olumunekankayizsmile nerelerdesin kaçak. bizi bir daha bu kadar çok boşlama olurmu
iyi haberlerle gel inşallah annesi.
valla tatil olurda kötü olurmu hiç
hayırdır ne oldu. senin işin fatura ödeme merkezimiydi cimcime.
:sinifsinif: evet herkez yoğunkimseler yok bilmiyorumkismile
ebraraın pc giremiyor yasaklamışlarr(
yine kimseler yok( iyi akşamlar canlarım :sinifsinif:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kötü bakalım sıra kimde :)) beni hala yakalayamamışlar demekki msn face yasak k.k yı daha çözemediler :hooray:
ebraraın pc giremiyor yasaklamışlarr(
yine kimseler yok( iyi akşamlar canlarım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?