Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil soğan suyuna nede ihtiyacın var. hem sen kilo almay çalışıyorsun ayrıca adetlerinde düzene girdi soğa suyuna filan ihtiyacın yok. sen bugünlerde sadece kafanı rahatlatmaya çalış hepsi o kadar ve sabahları aç karnına pekmez canım

sezencim çok geçmiş olsun ama sende hakikaten çok yolculuk yaptın ya. neyse şimdi sende ege de iyi ya allaha şükürlerolsun. yat iyice dinlen.

aaaaaaaaaa kumsalım gelmiş. kız ne kadar özledim seni.olumunekankayizsmile nerelerdesin kaçak. bizi bir daha bu kadar çok boşlama olurmu

Biz iyiyiz teyzesi bugün dr amcaya gideceğiz

iyi haberlerle gel inşallah annesi.

valla tatil olurda kötü olurmu hiç

saol canım iyim ne olsun sabah sabah sinir oldum müşterinin birine ......

hayırdır ne oldu. senin işin fatura ödeme merkezimiydi cimcime.

evet canım ödeme merkezi insanlara laf anlatmak zor canım ya elektrik faturasını geçen ay bende ödemiş ama temmuzun faturası şimdi fatura gelmiş altta borç var diyo baktım diyorumki borcunuz ağustos borcu burda temmuz ödemişsiniz anlamıyo adam sinir oldum hala diyo var bunda bi problem gidin sorun ayedaşa dedim bi daha buraya gelmem falan diyo dedim siz bilirsiniz sinir oldum yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ama deminde bi adam geldi iskide sorun var dedim parayı faturayı bıraktı ilk defa geldi hemde :))) ödeyin alırım diyo para üstü bile almadı adam :)))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kötü bakalım sıra kimde :)) beni hala yakalayamamışlar demekki msn face yasak k.k yı daha çözemediler :hooray:

aman allah korusun sizin orda bir de kk yı yasaklarlarsa senle irtibatı tamamen kesicez demektir

ebraraın pc giremiyor yasaklamışlarr (

bu patronlar salak ya kötükedihüso üstelik ebrar işlerini hiç ihmal etmiyordu

yine kimseler yok ( iyi akşamlar canlarım :sinifsinif:

iyi akşamlar bebeğim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…