Herkese iyi akşamlar kendinize güzel davranın çok yoğun bir gündü o yüzden aranızda fazla olamadım yarın inşallah bu arada adet 15 eylül inşallah olmam diyecem ama yok sancılar başladı bize aşılama yolu görünüyor sanırım önce hsg sonra aşılama
saol canım sanada iyi akşamlar......
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra aranızdayım...buğün başladım işe izin verdi dr um bende sıkılmıştım evde yatmaktan onun için başladım...herşey yolunda allahıma binlerce kez şükür..2,5 aylık oldu mercimeğim..sizler nasılsınız ne var ne yok
canım benim maşallhh mercimeğin büyüyor bizlerde iyiz senin ve diğer hamişlerin iyi haberlerini duyunca mutlu oluyoruz
cimcime regl oldunmu ? hımmmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehir
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra aranızdayım...buğün başladım işe izin verdi dr um bende sıkılmıştım evde yatmaktan onun için başladım...herşey yolunda allahıma binlerce kez şükür..2,5 aylık oldu mercimeğim..sizler nasılsınız ne var ne yok
günaydın canlarım ne haber millett
zeytinim nasıl oldun merak ediyoruz senii
sezen10 canım dr ne dedi kanaman durdumu canım bize haber ver
fatooözel eşinin durumu nasıl yine ateşlimi
busecan son durum aynı galiba sende
kumsalımm yoksun sende kaçtınmı uzaklaştınmı iyi olda gerisi önemli değil
nihal dün yoğunduk hepimiz ondan pek giremedik çalışıyor olurken zor oluyor ama aklımızda burada oluyor
Herkese iyi akşamlar kendinize güzel davranın çok yoğun bir gündü o yüzden aranızda fazla olamadım yarın inşallah bu arada adet 15 eylül inşallah olmam diyecem ama yok sancılar başladı bize aşılama yolu görünüyor sanırım önce hsg sonra aşılama
günaydın kızlar.......
serpilim daha olmadım ama durumuda biliyosun şans hayırlısı olsun bakalım :))))))
busecann hiç görüşemiyoruz kankii((
şekerleblebii ne haber canım nasılsın
cnm evet patrojn burda gitcek görüşürzzz bende özledim vallaaopuyorumnanaktan
serpil bak regl neler yaptı bana ya kaç gün oldu yok ortada idrarada da çıkmıyo silik çıksa ok diycem kaydirigubbakcemile3
vallhii bizde böyle merakla seni bekliyoruz garip bir ateş tablosu anlaödık giitii tuhafbilmiyorumkismile
buse bir doktora görün artık tatlım yaaaaaaa
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?