Günaydın cnm mercimeğinin iyi olmasına çok sevindim
fatoşcuğum bende seni ve sizleri çok özledim...nasılsın canım inşallah yolundadır..mercimeklikten çıktı teyzesi fasulye artık o :))
evet bende anlamadım hayatım ne olduğunu ya mevsim değişikliği çünki hepimizde oldu yanı nihalde gecikme oldu kaçıncı günü adet 40 mıydı cimcime de oldu şimdide anlamadım
gitcem hayatım regl gelsin takıbe başlıycam loveli biliyosun yorumlar konusunda çok doğru 38. günü bekle 24. gün olduysa geç döllenmden çıkmayabilir değer yada düşük çıkar artmaz moral bozma bekle sabırlı ol dedi haklıda 2 gün daha bekliyim gelmesse idrar testi yaparım sonrada kan testi buldum burda alsancakta bi labrotuvar çok uygun gebelik 15 tl eşimde oraya gitcek test vermeye sonrada dr gitcez beraber sonuçlarla inş hayırlısı olur hakkımızda
günaydın cnmmmmmmmmmmm
günaydın herkese
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım ben iyiyim. tatile gidip geldim. herhangi bir yaramazlık yok. bu ay adetim düzene girdi çok şükür soğan suyuna devam ediyorum. o fasulyeyide yerim beeeeeeeeeen cokacimcoook sen lütfen bebişede kendinede iyi bak.
evet buse 2 gün daha bekle o zaman tatlım loveli bu işi biliyor
günaydın seninde geçmiş bayramın kutlu olsun şeker leblebim
günaydın canııııııııııııııııım
cimcime nasılsın tatlım
günaydın canım sağolasın mısracığım ...sen nasılsın meleğin nasıl..
cimcime sende kaç gün oldu gecikme??2 günmü normlde kaç günde bir di adte
kızlar
canım arkadaşlarım
dün gittik dr. çok endişelendi o da..yolculuktan olmuş bir de cts günü köpeğim için yani doğumda ne olucak ilgilenemicem die çok ağlamıştım stres yaptın mı dedi..muayene etti çok şükür rahim ağzım kapalıymış.doğum sancıları başlamış resmen karnım acayip sertti ve ağrılar vardı..4 gün yatacaksın dedi sadece lavoboya kalkacaksın ve günde 4 lt su içeceksin dedi bak gör nasıl hissedeceksin düzeldiğini..bi de dün hiç oynamamıştı dr gidene kadar Ege çok korktum.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar
canım arkadaşlarım
dün gittik dr. çok endişelendi o da..yolculuktan olmuş bir de cts günü köpeğim için yani doğumda ne olucak ilgilenemicem die çok ağlamıştım stres yaptın mı dedi..muayene etti çok şükür rahim ağzım kapalıymış.doğum sancıları başlamış resmen karnım acayip sertti ve ağrılar vardı..4 gün yatacaksın dedi sadece lavoboya kalkacaksın ve günde 4 lt su içeceksin dedi bak gör nasıl hissedeceksin düzeldiğini..bi de dün hiç oynamamıştı dr gidene kadar Ege çok korktum.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar
canım arkadaşlarım
Serpilcim biz iyiyiz bugün dr amcamıza gideceğiz.
Soğan kürü falan uygulama lütfen iyice zayıflayacaksın.
Zeytin i görmedim.
Biz iyiyiz teyzesi bugün dr amcaya gideceğiz
busecan loveli pek yanılmaz bekleyelim görelim neler olacak evet stres ve hav değişimi böyle garipliklere yol açıyor
kumsalım cidiid merak ettik allahtan sen iyiisin tattalım şimdiiden ikinci aşılaman hayırlı olur inşallhhh
cimcimememe yok bir değişiklik sende yarın benim doğum günüme bana güzel bir haber verirsin inşalalhhh
mısracımmmmmmmmmmmmmmm canım bebeğim nasılsın minikimiz nasıl büyüyor değilmii yerim ben onuu
tualina fasulye oldu demekkii :)))) severim taze fasulyeyeii
şekrleblebii ya bayılıyorum şu nikine
fatoo soğan kürü bir harika bende uygulayacağım bu aydan sonra
wen har nasılsın canım temilik işlerini nihayetinde biitii değilimii artık kedini kuş gibi hafif hiisediyorsundur
kızlar zeytin girdimi bugün göremedimde
iyiyim cnm sen nasılsın.yemizlik işlerim evet bitti çok şükür bayramdan önce.şimdi keyif yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?