Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoşcuğum bende seni ve sizleri çok özledim...nasılsın canım inşallah yolundadır..mercimeklikten çıktı teyzesi fasulye artık o :))

fatoşcuğum bende seni ve sizleri çok özledim...nasılsın canım inşallah yolundadır..mercimeklikten çıktı teyzesi fasulye artık o :))

canım ben iyiyim. tatile gidip geldim. herhangi bir yaramazlık yok. bu ay adetim düzene girdi çok şükür soğan suyuna devam ediyorum. o fasulyeyide yerim beeeeeeeeeen cokacimcoook sen lütfen bebişede kendinede iyi bak.

evet buse 2 gün daha bekle o zaman tatlım loveli bu işi biliyor

günaydın herkese
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun

günaydın seninde geçmiş bayramın kutlu olsun şeker leblebim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canııııııııııııııııım

cimcime nasılsın tatlım

saol canım iyim ne olsun sabah sabah sinir oldum müşterinin birine ......

fatoşcuğum ne güzel stres atmışsındır canım, adet düzeninede çok sevindim..çok dikkat ediyorum canım inan kendime merak etme o konuda , rabbime emanet sonuçta daha ötesi yok ya...
mısracığım güzel haberlerle gelin canım dr dan...

günaydın kızlar nasılsınız hepinizi geçmiş bayramı mübarek olsun
varmı güzel haberler bir yaramzlık yoktur inşallah
kızlar çok yoğun tempoda çalışıyoruz giremiyorumm bu yoğunluğu atlatınca yine burda olucam
bende bir değişiklilk yok aynı yine adetim geçikti ama biliyorum bişey yok biraz daha bekleyip farlutal kullanıcam ekim ayında 2. aşılama için start vericem inşallah bu sefer herşey daha güzel olucak
siz neler yapıyorsunuz

kızlar
canım arkadaşlarım
dün gittik dr. çok endişelendi o da..yolculuktan olmuş bir de cts günü köpeğim için yani doğumda ne olucak ilgilenemicem die çok ağlamıştım stres yaptın mı dedi..muayene etti çok şükür rahim ağzım kapalıymış.doğum sancıları başlamış resmen karnım acayip sertti ve ağrılar vardı..4 gün yatacaksın dedi sadece lavoboya kalkacaksın ve günde 4 lt su içeceksin dedi bak gör nasıl hissedeceksin düzeldiğini..bi de dün hiç oynamamıştı dr gidene kadar Ege çok korktum.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

cimcime sende kaç gün oldu gecikme??2 günmü normlde kaç günde bir di adte

valla canım normalde bi önceki ayla aynı zamanda oluyodum ama iki aydır dengem değiştiği için :)) netteki hesaplamalara göre 15i diyo canım geçmedi yani daha zaten olurum bi umut yok biliyosun ama serpilinde dediği gibi bu işler süprizde olabiliyo :)))))

yat dinlen canım geçmiş olsun evet rabbim kimseyi evladıyla altından kalkamayacağı şeylerle sınmasın ...

canım benim kıyamam sana uğurlu hamiş dün bayağı korktuk bebebğim ama ben sana söylemiştim yat dinlen istrahat et aldırma hiçbirşeye strese girme zorlu süreçlerdesiniz az kaldı sıkın dişinizii dualarımız siiznle canım panikleme bol su iç ufaklık maşallhh canavar gibi annnesi sorun etme rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin amminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

busecan loveli pek yanılmaz bekleyelim görelim neler olacak evet stres ve hav değişimi böyle garipliklere yol açıyor

kumsalım cidiid merak ettik allahtan sen iyiisin tattalım şimdiiden ikinci aşılaman hayırlı olur inşallhhh

cimcimememe yok bir değişiklik sende yarın benim doğum günüme bana güzel bir haber verirsin inşalalhhh

mısracımmmmmmmmmmmmmmm canım bebeğim nasılsın minikimiz nasıl büyüyor değilmii yerim ben onuu

tualina fasulye oldu demekkii :)))) severim taze fasulyeyeii

şekrleblebii ya bayılıyorum şu nikine

fatoo soğan kürü bir harika bende uygulayacağım bu aydan sonra

wen har nasılsın canım temilik işlerini nihayetinde biitii değilimii artık kedini kuş gibi hafif hiisediyorsundur

kızlar zeytin girdimi bugün göremedimde

Ayy canım sevindim bebişe birşey olmadığına lütfen yat dinlen çok sıkta yolculuk yapıyorsun biraz ara versen iyi olacak sanırım.

Serpilcim biz iyiyiz bugün dr amcamıza gideceğiz.
Soğan kürü falan uygulama lütfen iyice zayıflayacaksın.

Zeytin i görmedim.

Serpilcim biz iyiyiz bugün dr amcamıza gideceğiz.
Soğan kürü falan uygulama lütfen iyice zayıflayacaksın.

Zeytin i görmedim.

ayyy evet ya klo almak için yırtınıyorum zaten :)) demek dr amacasına gidecek hadi güzel haberlerle gelin canım benim sen iyimiisn sağlığın nasıl olumunekankayizsmile

Biz iyiyiz teyzesi bugün dr amcaya gideceğiz

iyiyim cnm sen nasılsın.yemizlik işlerim evet bitti çok şükür bayramdan önce.şimdi keyif yapıyorum.

edit olmayınca böle oluyo 2.msj yazıyosun yanlışlık yapınca:)mısracım cins,yet için mi gidiyosunuz.ayy inş gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…