Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aynen canım ya dün k.validem sıkıştırdı beni napıyosunuz ne bekliyosunuz falan ayyyyy çok uyuz oluyorum sorulara bende allahtan napalım bekliyoruz şimdilik dedim yok aktarda bitkiler falan dedi ben hepsini biliyorum ama bana uyan bitki yok dedim kaldı böyle ohaoldumsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: canım yaaa ben o kadar yapmıyorum :roflol:

istekli değilsin sanırım yeterince ondan bu kadar rahatsın baksana ertelemeye bile girmişsin yaşın kaç kı?????

kendine zaman ayırmaya başladıysan devamı gelir inan bana sadece kendine deil çevrene ailenede zaman ayır hayatta ne zorluklar ne acılar yaşanıyor belki birini bir sıkıntısından kurtarabilirsin hem zamanını iyi değerlendirmiş olursun hemde kafanı dağıtmış olursun diyorum ya bende sokak hayvanlarına yardım ederek kendimi tatmin ediyorum rahatlıyorum mutlu oluyorum eminim herkesin buna benzer bir faaliyete yatkınlığı isteği vardır önemli olan bunu bulup çıkartmak

busecan35 çiğim istekliyim ama öyle abartı bir tapınası isteğim yok herşey allahtan korunmayı bıraktık olursa olucak olmucaksada olmucak ama gün gelirde tamam artık biz bu işe birde yandan destek alarak ciddi ciddi bir el atalım dediğimde yardım edecek o elin varlığını bilmek beni rahatlatıyor o kadar yaşım öyle genç felanda deil yanlış anlaşılmasın 31 oldum artık ama ruhumu büyütemedim daha

evet yeni uğraşlar bulmak gerek benimde çevremde sıkıntılı bir çok insan var ailem akrabalarımda falan tabiki onlarda aynı anda ilgileniyorum ama daha çok bunalıyo insan hem kendi sorumlulukların hemde onların dertleri aslında hayat çok zor

evet bunu başarmak lazım ama yinede işte geçen zamana inat anne olmak istiyor insan bunu kafadan atmak mümkün değil ama takılı kalmakta gerçekten acı veriyor

tapınası durumda değiliz bizde zaten sebilceğimmm 31 yaşındayım bende ama ertelemek doğru değil bazı şeyler zamanında güzel bence benim fikrim ve hayırlısı diyoruz bebek sahıbı olmak için verende o alanda oo allah önce sağlık versin hayılrısını versin inşş herkese
zaten allah akıl vermiş bize elimizden geleni yaparız baktık olmadı ilahi adalet bi tarafımızı yırtsakda olmaz zaten herşeyde hayır vardır ama allah kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyiii opuyorumnanaktan:Saruboceq:

:gitme: ne güzel dua etmişsin arkadaşımmmm aminnnnnn

hayat zor bari daha fazla zorlaştırmayalım ben dışarıdaki yaşamları zorlukları sıkıntıları gözlemledikçe benim bebek isteğim, olmaması ve olması için ısrarım gözümde o kadar küçük geldi ki dedimki benim derdim ne ki insanlar ne dertlerle savaşıyorlar bense oturmuş ağlıyorum sızlanıyorum isyan ediyorum bana bu yaptıklarım şımarıkça, bencilce ve fazla lüks geldi açıkçası. Kaç kişi tanıyorum bebeği yok diye sızlanırken sokaklarda bir parça ekmek için dilendirilen bir çocuğun başını okşamayan hatta görmeyen çocuk bakım evlerine bir kez olsun ziyaret etmezken sırf kendi çocuğu olsun diye uğraşan paralar döken dualar eden bu bencillik bence başka birşey deil halbuki o sırada kimbilir kaç anne çocuğunun karnını doyuramadığı, okutamadığı yada bakamadığı için ağlıyordur (sinirlendim şimdi kendi kendime)

canım hayatın gerçeği taiki bunlar ama zorlukların sorumluluklarını kendine yüklemende yanlış tabiki herkez elinden geldiği kadar etrafına yardımcı olmak zorunda müslüman kardeşlerine yardım edin hadisi bile var ama kendine bencillik etmemli insan

kızlaaaaaaaaaaaaaar hadi halaya serpilin şerefine :içelim: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlaaaaaaaaaaaaaar hadi halaya serpilin şerefine :içelim: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::

cimcimes53, nhlkpr+, serpil02507, yavuzguray0757, şeker-leblebi klava: hadi kızlar halaya dedim :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nihalimde gelmiş. şimdi ebrarııııııııııııııııın yerine halay çekiyorum :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Nasıl anlatılırki çocuk sevgisi ona her bakışında içimi titrer insanın gözünden yaş mı gelir ben bunları yaşıyorum çünkü miraç can melis naz zehra,zeynep adında 4 tane yiğenim var onları öyle bir seviyorum ki şöyle göğsümü yarıp içime sokasım geliyor üzerlerine titriyorum içim gidiyor zehra daha bugün anasınıfına başladı onu ilk okul gününde yanlız bırakyım diye gözümün yaşı durmadı miraçım ikinci sınıfa başlıyor okuma yazmayı ilk öğrendiği güz annesine ve bana mektup yazmış evlendim düğün salonunda bana okudu ve evlenme vazgeç dedi vazgeçemedim ama onu asla ihmal etmedim ne güzel illa anne olmak mı gerekiyor diye düşünmüyor değilim ben öyle sevgi dolu hala ve teyzeyim ki anlatamam nasıl anlatılır bilmiyorum ama yiğenlerim bana niye evlendin diye sorduklarında sizin gibi çocuklarım olsun mutlu bir yuvam olsun diye demiştim miraç bana ne dedi biliyormusun sen beni dinlemedin evlendin bende allaha dua ettim senin halamın çocuğu olmasın hep beni sevsin diye acaba allahım duayı kabul mu etti hani hiç sebep yokken olmuyorya ne bileyim içim bir tuhaf oldu

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…