allahım duysun dualarını inşallah
Evetttt aylardır beklediğimiz o büyük gün geldi çattı.Dr amcamız organlarıma baktı herşey normal dedi.
Babacık büyük bir heyecanla cinsiyetimi sordu dr amca erkek bakın bu pipisi dedi,annem biraz üzüldü neyseki kısa süre sonra toparlandı.Bebek mağazalarını gezdi kıyafetlerime ve arabama baktı.
Şimdi annecik ve babacık bana isim düşünüyorlar babacık Alican olsun diyor annecikte ilkokulda arkadaşlarım dalga geçer diye olmaz diyor.
Teyzeciklerim sizde annemle babama yardın edin güzel bir ismim olsun.
Haaa birde arkadaşlarımda hemencik gelsin inşallah
hepimizin inşallah allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
mısracım sağlılklı gebelik sağlıklı doğum ini kucağına aldığın günleride okuruz burdan inşş
hayırlı evlat olsun inşş isim araştır biraz nasılsa vaktıin var daha alican bence de hoşş değil
berk olabilir eşinle ismin ne bilmiyorum karşımı olabilir isim çıkarsa yada size uygun bir isim bulabilirsin ???
Teşekkürler cnm.Eşimle ikimizin isimlerinden anlamlı bişey çıkmıyor.Eşimin ismi Can ben Berkcan,Doğacan olabilir diyordum.Bakalım artık hep birlikte karar veririz ;
-Yağız
-Yiğit
-Ataberk
-Efe
günaydın mısra nasılsın canım
ben demiştim sana erkek hissediyorum diye
sende kız istiyorum adı mısra olacak demiştin hatırlıyosun değilmi
bir erkeğimiz daha oldu kızlarrr elinizi çabuk tutun topik kızzıs kaldı
canlarım kız melekeler çabuk konun annelerinizin göbüşünee
ahsenin cinsiyeti belli olmuşmu kızlar
allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin
isteyen herkesede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
benim işler hala yoğun kızlar hepinizi kocaman öpüyorum serpoş erkenciydin nerdesinn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mısraaaa oğluşumuşşşşşşş hadi hayırlısııı isim olarakta ya arda yada berk isimlerini severim
Teşekkürler cnm.Eşimle ikimizin isimlerinden anlamlı bişey çıkmıyor.Eşimin ismi Can ben Berkcan,Doğacan olabilir diyordum.Bakalım artık hep birlikte karar veririz ;
-Yağız
-Yiğit
-Ataberk
-Efe
canım benim hayırlı uğurlu olsun oğluşumuz, kocaman maşallah ona...alican bencede hoş değil başka isim düşünelim oğluşumuza..:))
hadi hayırlısı tatlım. inşallah güzel haberlerle dönersin
Saol cnm
QUOTE=ven_har;15172359]ah edit tuşu ahh nerdesin:)
nese sana ilk oğlun olcak galiba dediğim de üzülmüştün.annen de sanırım kıza alıştırmıştı kendini.haa mısracım bişi okudum bugün topiclerden birin de.bakalım doğrumu sen de yap.
şimdi erk ve kadın hücrelerinin yenilenme zamanları varmış.kadın hücreleri 3 yıl da bir erk hücreleri ise 4 yıl da bir yenileniyomuş.hamile kaldığın da en son kimin hücresi yenilenmişse çocuğun cinsiyeti de o oluyomuş.bi yapsana çok merak ettim.mesela ben 79 eşim 75 li hesapladım eşimin hücreleri 2011 de yenilenecek benim ki ise 2009 da yenilenmiş en son.yani ben ocaktan önce hamile kalırsam ki kasım da bırakıcaz korunmayı kız olcak ondan sonra ki 4 sene kız için heç şansım olmayacakkaydirigubbakcemile3
Ayyy ben ne tuhaf alıntı yapmışım editte yok düzeltemiyorum
Hepinize teşekkür ederim.
Fatoşcum eşimin ismi CAN:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?