Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısracım sağlılklı gebelik sağlıklı doğum ini kucağına aldığın günleride okuruz burdan inşş
hayırlı evlat olsun inşş isim araştır biraz nasılsa vaktıin var daha alican bence de hoşş değil
berk olabilir eşinle ismin ne bilmiyorum karşımı olabilir isim çıkarsa yada size uygun bir isim bulabilirsin ???

Teşekkürler cnm.Eşimle ikimizin isimlerinden anlamlı bişey çıkmıyor.Eşimin ismi Can ben Berkcan,Doğacan olabilir diyordum.Bakalım artık hep birlikte karar veririz ;
-Yağız
-Yiğit
-Ataberk
-Efe

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mısraaaa oğluşumuşşşşşşş hadi hayırlısııı isim olarakta ya arda yada berk isimlerini severim

Teşekkürler cnm.Eşimle ikimizin isimlerinden anlamlı bişey çıkmıyor.Eşimin ismi Can ben Berkcan,Doğacan olabilir diyordum.Bakalım artık hep birlikte karar veririz ;
-Yağız
-Yiğit
-Ataberk
-Efe

bence eymen ismi çok güzel anlamını okumuştum bir yerde ama ununttum bir bak istersen

Mrb cnm evet Tosun Paşamız geliyormuş hayırlısı olsun.
Bana müsait olduğun birgün yeniden bir takvim düzenler misin rica etsem;
Sat 23 Mayıs
Tosun Paşamız Yolda yazabilirsin cnm.
Şimdiden teşekkür ederim.

-Yağız
-Yiğit
-Ataberk
-Efe

can koymayın varmış ailede farklı ama güzel anlamlı olsun bence kulağa hoş gelen siz bilirsiniz de berkcan doğacan beyazın espririlerinde vardı ya hoş değil kaydirigubbakcemile3

canım benim hayırlı uğurlu olsun oğluşumuz, kocaman maşallah ona...alican bencede hoş değil başka isim düşünelim oğluşumuza..:))

günaydın venharcım. kız her geçen gün beni daha bir şaşırtıyorsunuz bunları okudukça acaba beni çok cahilmişim diyorum kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi::lepi: sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun en önemlisi bu. bu yıl hiç kız anneside duymadım hep erkek hep erkek. isim konusunda sadece CAN olamazmı :lepi::lepi::lepi:

zeytincim nasılsın birtanem. bir kız yapıcam ama yapamıyorum sempatiksalakcinni

günaydın canım ben burdayım [/QUOTE]

Ayyy ben ne tuhaf alıntı yapmışım editte yok düzeltemiyorum

Hepinize teşekkür ederim.

Fatoşcum eşimin ismi CAN:)

Ayyy ben ne tuhaf alıntı yapmışım editte yok düzeltemiyorum

Hepinize teşekkür ederim.

Fatoşcum eşimin ismi CAN:)

mısra canım hayırlı olsun cinsiyeti belli olmuş topaç gibi bir oğlumuz daha olacak inşallah.gerçekten ya topikte hiç kız yok hadi hanımlar elinizi çabuk tutun bizim oğlanlar evde kalacak valla:)))

canlarım benim neler yapıyorsunuz özledim hepinizi

mısracım dedim bu yıl hep erkek yılı sen ısrarla kız dedin ve ben haklı çıktımm hahahhahahahahah

zeytinim sabah erken tapuya gitmek zorundaydım canım ama aklım sizde kaldı gelir gelmez açtımm

ahsenim nasılsın keyfin nasıl bebeğim umarım herşey yolundadır

yavuzgüray inşallhh hamilesindir bir test yapsan heyecan bastı beni inanırmıısn

busecan nasılsın tatalım adetlerine ne oldu

nihalim senin keyfin nasıl ben bu ara biraz yoğunum yazamıyorumm dün benim için halay çekmişsiiniz harikasınız umarım bundan sonraki hayat bana güler temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…