Nasıl anlatılırki çocuk sevgisi ona her bakışında içimi titrer insanın gözünden yaş mı gelir ben bunları yaşıyorum çünkü miraç can melis naz zehra,zeynep adında 4 tane yiğenim var onları öyle bir seviyorum ki şöyle göğsümü yarıp içime sokasım geliyor üzerlerine titriyorum içim gidiyor zehra daha bugün anasınıfına başladı onu ilk okul gününde yanlız bırakyım diye gözümün yaşı durmadı miraçım ikinci sınıfa başlıyor okuma yazmayı ilk öğrendiği güz annesine ve bana mektup yazmış evlendim düğün salonunda bana okudu ve evlenme vazgeç dedi vazgeçemedim ama onu asla ihmal etmedim ne güzel illa anne olmak mı gerekiyor diye düşünmüyor değilim ben öyle sevgi dolu hala ve teyzeyim ki anlatamam nasıl anlatılır bilmiyorum ama yiğenlerim bana niye evlendin diye sorduklarında sizin gibi çocuklarım olsun mutlu bir yuvam olsun diye demiştim miraç bana ne dedi biliyormusun sen beni dinlemedin evlendin bende allaha dua ettim senin halamın çocuğu olmasın hep beni sevsin diye acaba allahım duayı kabul mu etti hani hiç sebep yokken olmuyorya ne bileyim içim bir tuhaf oldu
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: : :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyteytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr
iyi akşamlar kızlar mucksssssssssssssssssss
iyi akşamlar tatlımKonuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr
iyi akşamlar kızlar mucksssssssssssssssssss
Evetttt aylardır beklediğimiz o büyük gün geldi çattı.Dr amcamız organlarıma baktı herşey normal dedi.
Babacık büyük bir heyecanla cinsiyetimi sordu dr amca erkek bakın bu pipisi dedi,annem biraz üzüldü neyseki kısa süre sonra toparlandı.Bebek mağazalarını gezdi kıyafetlerime ve arabama baktı.
Şimdi annecik ve babacık bana isim düşünüyorlar babacık Alican olsun diyor annecikte ilkokulda arkadaşlarım dalga geçer diye olmaz diyor.
Teyzeciklerim sizde annemle babama yardın edin güzel bir ismim olsun.
Haaa birde arkadaşlarımda hemencik gelsin inşallah
Evetttt aylardır beklediğimiz o büyük gün geldi çattı.Dr amcamız organlarıma baktı herşey normal dedi.
Babacık büyük bir heyecanla cinsiyetimi sordu dr amca erkek bakın bu pipisi dedi,annem biraz üzüldü neyseki kısa süre sonra toparlandı.Bebek mağazalarını gezdi kıyafetlerime ve arabama baktı.
Şimdi annecik ve babacık bana isim düşünüyorlar babacık Alican olsun diyor annecikte ilkokulda arkadaşlarım dalga geçer diye olmaz diyor.
Venharcım ben bu testi yapmıştım ve erkek çıkmıştı
Günaydınnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Ben birazdan 4lü tarama testi için Üniversiteye gideceğim sizlere iyi sohbetler.
günaydın mısra nasılsın canım
ben demiştim sana erkek hissediyorum diye
sende kız istiyorum adı mısra olacak demiştin hatırlıyosun değilmi
bir erkeğimiz daha oldu kızlarrr elinizi çabuk tutun topik kızzıs kaldı
canlarım kız melekeler çabuk konun annelerinizin göbüşünee
ahsenin cinsiyeti belli olmuşmu kızlar
allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin
isteyen herkesede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
benim işler hala yoğun kızlar hepinizi kocaman öpüyorum serpoş erkenciydin nerdesinn
günaydın kızlar ...
mısracım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun inş...
kızlar nerdesinizzzzzzzzzz............
günaydın birtanemgünaydın kızlar...naber nasılsınız, benden iyilik...
günaydın arkadaşlar bugün içim kıpır kıpır nasıl anlatayım dün normalde kırmızıların gelme günüydü yani 28 günde adet olurum yani geçen ay 18 de olmuştum normalde 15 de olmam gerekirdi ama hala ortada birşey yok buna sevinsemmi şaşırsammı eşimle sabaha kadar uyuyamadık dün anlatmıştım görümcem hamile diye eşim 9. kez dayı oluyor nasıl sevindi anlatamam demekki baba olacak olsa yere göğe sığamayacak (((((((((( allahımm isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver yarabbim)))))))))))))))))))))
günaydın arkadaşlar bugün içim kıpır kıpır nasıl anlatayım dün normalde kırmızıların gelme günüydü yani 28 günde adet olurum yani geçen ay 18 de olmuştum normalde 15 de olmam gerekirdi ama hala ortada birşey yok buna sevinsemmi şaşırsammı eşimle sabaha kadar uyuyamadık dün anlatmıştım görümcem hamile diye eşim 9. kez dayı oluyor nasıl sevindi anlatamam demekki baba olacak olsa yere göğe sığamayacak (((((((((( allahımm isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver yarabbim)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?