canım arkadaşlarım hepinize günaydın. hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar. dün kızkardeşim doğum yaptı. kardeşimin de bebeğimizinde (hüseyin kıraç) sağlık durumları gayet iyi allaha binlerce kere şükürler olsun. bebişimiz bir tatlıki sormayın serpilciğimin dediği gibi cennet kokuyor hepinizin yerine kokladım onu. ve dün yine anladımki Allah'ın Kur'an dan sonra en büyük mucizesi bebek
günaydın kızlar :))))))))))
canım arkadaşlarım hepinize günaydın. hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar. dün kızkardeşim doğum yaptı. kardeşimin de bebeğimizinde (hüseyin kıraç) sağlık durumları gayet iyi allaha binlerce kere şükürler olsun. bebişimiz bir tatlıki sormayın serpilciğimin dediği gibi cennet kokuyor hepinizin yerine kokladım onu. ve dün yine anladımki Allah'ın Kur'an dan sonra en büyük mucizesi bebek
:Saruboceq::Saruboceq:
canım ya rabbim el açıp isteyn hiç kimseyi boş çevirmesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
.))))) günaydınnnnnnnnnnnnn cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelülülülülülülülülülülülü
günaydın kızlar
ateşim 36,6 oldu kaydirigubbakcemile3
bugün dr gidiyorum 5,15 vapuruyla :roflol::roflol: dermişim bakalım dr neler diycekk opuyorumnanaktan
valla ateşten anlamadığın için bi yorum yapamıyacam busecim :)))
anladığım kadarıyla hala regl olmadın zaten git bakalım dr a ne diyecek ultrasonla bakıp görür in bebişimizi :)))
milyonda bir olay başıma gelirmiki inş hayırlısı bakalım
rabbim büyüktür busecim neden gelmesin :)))
inş hayırlı haberler olur olmasa bile yapacağımız şeyler belli biliyosun :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?