Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatocummm gözünaydın dünya tatlısıı bir yeğenin oldu bizim yerimize kokla lütfen cennet kokuyordur o muhteşem kokuyu çek içine derinnnnnnnnnnnnnn derinn

canım arkadaşlarım hepinize günaydın. hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar. dün kızkardeşim doğum yaptı. kardeşimin de bebeğimizinde (hüseyin kıraç) sağlık durumları gayet iyi allaha binlerce kere şükürler olsun. bebişimiz bir tatlıki sormayın serpilciğimin dediği gibi cennet kokuyor hepinizin yerine kokladım onu. ve dün yine anladımki Allah'ın Kur'an dan sonra en büyük mucizesi bebek

:Saruboceq::Saruboceq:
canım ya rabbim el açıp isteyn hiç kimseyi boş çevirmesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli analı babalı bütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inş....

:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya rabbim el açıp isteyn hiç kimseyi boş çevirmesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnn

fatoşcumm allah analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun sağlıkla mutlulukla inşşşş opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

ateşim 36,6 oldu kaydirigubbakcemile3
bugün dr gidiyorum 5,15 vapuruyla :roflol::roflol: dermişim bakalım dr neler diycekk opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

ateşim 36,6 oldu kaydirigubbakcemile3
bugün dr gidiyorum 5,15 vapuruyla :roflol::roflol: dermişim bakalım dr neler diycekk opuyorumnanaktan

valla ateşten anlamadığın için bi yorum yapamıyacam busecim :)))

anladığım kadarıyla hala regl olmadın zaten git bakalım dr a ne diyecek ultrasonla bakıp görür in bebişimizi :)))

kızlar sonuçlarımı aldım temiz dedi dr folik asit relbinel mi ne isimli bi ilaç yazdı yumurtaları sağlamlaştırıyomuş kötü yumurtaları temizliyomuş sanırım günde bitane içecem :))))

adet gecikmemi söledim 10 güne kadar normal dedi....

gözün aydın allah analı babalı büyütsün rabbim hiç kimseyi cennet kokusundan mahrum etmesin

fatoşcuğum gözünüz aydın olsun canım maşallah bebegede kardeşinede allah nazarlardan saklasın canım, güle güle büyütsünler, darısı tüm isteyenlere ve bana olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…