dansözüü gördünmüüdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar siz oynayın ben çıkıyım.işlerimvar.görüşürüz.serpilcim ekledim seni msn ye.gelmedi mi
bende geldim kızlarrrr:)))))))))))
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, Mısra+, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757+ ayy aşkolsun fatoo olsaydı hemen halay başı çekerdi hahahahhahahha
tatlım gelmedilülülülülülülülülülülülü
neden beni kimse halaya çağırmıyooo yoksa sadece kırmızıları görenlermi halaya katılabiliyor anlamadım ben bu işin raconu ne kıslar merak etmeyin bende bu h.sonu kırmızıyı görücem bayanssulusmile
neden beni kimse halaya çağırmıyooo yoksa sadece kırmızıları görenlermi halaya katılabiliyor anlamadım ben bu işin raconu ne kıslar merak etmeyin bende bu h.sonu kırmızıyı görücem bayanssulusmile
bende ekli gözüküyorsun.hatta iletinde yazıyorumdemir yazıyo:)
yanlış bakmışım necathelvacığolu yazıyo:)ama onlien değilsin
serpil02507+, cimcimes53+, nhlkpr+, yavuzguray0757+ canlarım ne yapıyorsunuz bu yaz zaten aşk yazıydı bebekler gelirse gelecekti ama esas maraton kışın hadi bakalım herkesler ayakalnsın ve rahat olsun kızlar fatoonun kızkardeşi doğuma girdii hepimiz hem ona hem tüm doğum yapan kadınlara dua edelim meleklerini sağ salim kucaklarına alsınlar
nihal sana özelden msj attım görmedinmi???
eyvahedigeldismile wenhar kime ekledin kız adamın biri galibaayyy o kim tövbe tövbeeeeeeeeeeeeeee adresi tekarrar oku ekle selinaemlak gerisini biliyorsun zaten
eyvahedigeldismile wenhar kime ekledin kız adamın biri galibaklava:
kayboldu wenhar kandırmasın onu adam eyvahedigeldismile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?