Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende geldim kızlarrrr:)))))))))))

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, Mısra+, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757+ ayy aşkolsun fatoo olsaydı hemen halay başı çekerdi hahahahhahahha

neden beni kimse halaya çağırmıyooo yoksa sadece kırmızıları görenlermi halaya katılabiliyor anlamadım ben bu işin raconu ne kıslar merak etmeyin bende bu h.sonu kırmızıyı görücem bayanssulusmile

NE DEMEK KATILIN TABİKİ KIRMIZI KAHVE HİÇ ÖNMELİ DEĞİL YETERKİ HAYATLA DALGA GEÇMEK İSTE HADİ KALK OYUNA YANDAN YANDAN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

şekerimm halay hepimizin canımm ben bütün nikleri kopyalamıştım hadiii stres yok kırmıız görenlerin şerefinekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayır canım isteyen çekiyo halayını kimse kimseyi özel çağırmıyo yani kırmızısı gelenlere moral dansı bu :))

amannn ne güzrl rabbım bir avazda inşallah sağlıkla kucağına alır :Saruboceq: :Saruboceq:

nihal sana özelden msj attım görmedinmi???

gördüm canım yazdım sana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…