fatoşum dün çok kötüydüm işe bile gelemedim bulantı kusma berbattı, buğün iyiyim ama tatlım..merak etme yigenin iyi :)) sen nasılsın kuzum...
fatoşum dün çok kötüydüm işe bile gelemedim bulantı kusma berbattı, buğün iyiyim ama tatlım..merak etme yigenin iyi :)) sen nasılsın kuzum...
bol bol elma ye derler bulantısı olanlara birde kızkardeşim sabah saltalık yerdi bulantısı geçsin diyegeçmiş olsun canım tuzlu şeyler yemek lazımmış sabah yatakten kalkarken öyle duymuştum opuyorumnanaktan
günaydın şeker leblebi iyiyim canım sen nasılsıngünaydın arkadaşlar, nasılsınız a.s.
bende iyiyim allaha şükür. kızkardeşimin bir oğlu oldu geçen hafta.şu anda bebekle meşgulüz. :ecrin_bebek:aman bebişin iyi olmasına sevindim canım. kaç aylık oldu şimdi tualinam
geçmiş olsun canım tuzlu şeyler yemek lazımmış sabah yatakten kalkarken öyle duymuştum opuyorumnanaktan
bol bol elma ye derler bulantısı olanlara birde kızkardeşim sabah saltalık yerdi bulantısı geçsin diye
AMANDA MAŞALLAH KIZ NE ÇABUK GEÇTİ ZAMAN 3 AYLIK OLDU HAne tatlıdır şimdi fatoşcuğum yiğenin maşallah ona, haftaya pazartesi 3 aylık olacak canım...
AMANDA MAŞALLAH KIZ NE ÇABUK GEÇTİ ZAMAN 3 AYLIK OLDU HA
işin garibi akşam oluyor benim bulantım buseciğim...sabah en rahat saatlerim...
günaydın arkadaşlar, nasılsınız a.s.
kızlar ya eşim test için gitcez yarın da
tüp bebek merkezine yolladı dr bi arkadaş daha giitti oraya yanlış sonuç çıkarıp tüp bebeğe yönlendiriyolarmış ne yapsamkı yaaa
özel laboratuvarlar ii midir ilk defa yaptrcazz gerçi allah korusun bişey çıkarsa tkrar yaptırırızz bencede inş çıkmazda
kafam allak bullak oldu dr da dediki ii bi yer olmalı o yüzden oraya yolluyorum arkadaşda öyle diyince ne yapayım yaa sizceeekafamçokkarıştı
Günaydınnnnn şekerler
ahada geldimmmmmmmm fıstıklar misafir vardı ofiste :))))
hayatım tüp bebek merkezi bence daha iyi benim e şiminde tahlileri tüp bebek merkezinde olmuştu kafan karışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?