Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar a.s. hepinize hayırlı sabahlar

tualina nasılsın canım umarım herhangi bir skıntın yoktur. lütfen kendine ve yiğenimize iyi bak. :CüvCüv:

nihaaaaaaaaal birtanem seni çok yanlız bıraktık değilmi ama ben yoğunluktan giremiyorum. fırsat buldukçada girip bir ceeeeeee demeye çalışıyorum.

zeytin nasılsın

sezen senide epeydir göremiyoruz.

ahsen sen nasıl oldun kuzum oğluna isim düşündünüzmü

fatoşum dün çok kötüydüm işe bile gelemedim bulantı kusma berbattı, buğün iyiyim ama tatlım..merak etme yigenin iyi :)) sen nasılsın kuzum...

fatoşum dün çok kötüydüm işe bile gelemedim bulantı kusma berbattı, buğün iyiyim ama tatlım..merak etme yigenin iyi :)) sen nasılsın kuzum...

bende iyiyim allaha şükür. kızkardeşimin bir oğlu oldu geçen hafta. şu anda bebekle meşgulüz. :ecrin_bebek:aman bebişin iyi olmasına sevindim canım. kaç aylık oldu şimdi tualinam

geçmiş olsun canım tuzlu şeyler yemek lazımmış sabah yatakten kalkarken öyle duymuştum opuyorumnanaktan

bende iyiyim allaha şükür. kızkardeşimin bir oğlu oldu geçen hafta. şu anda bebekle meşgulüz. :ecrin_bebek:aman bebişin iyi olmasına sevindim canım. kaç aylık oldu şimdi tualinam

ne tatlıdır şimdi fatoşcuğum yiğenin maşallah ona, haftaya pazartesi 3 aylık olacak canım...

işin garibi akşam oluyor benim bulantım buseciğim...sabah en rahat saatlerim...

allah allah ii işte ne güzel evde olmuyomusun o zaman sabah olması daha kötü ay işe gitmek bende regl bazen oyle oluyordım sabah ilk günü istifralı ağrılı ayyy haturladım da boshayallersmile

günaydın arkadaşlar, nasılsınız a.s.

günaydın cnmmm a.s.

kızlar ya eşim test için gitcez yarın da

tüp bebek merkezine yolladı dr bi arkadaş daha giitti oraya yanlış sonuç çıkarıp tüp bebeğe yönlendiriyolarmış ne yapsamkı yaaa
özel laboratuvarlar ii midir ilk defa yaptrcazz gerçi allah korusun bişey çıkarsa tkrar yaptırırızz bencede inş çıkmazda
kafam allak bullak oldu dr da dediki ii bi yer olmalı o yüzden oraya yolluyorum arkadaşda öyle diyince ne yapayım yaa sizceeekafamçokkarıştı

hayatım tüp bebek merkezi bence daha iyi benim e şiminde tahlileri tüp bebek merkezinde olmuştu kafan karışmasın

hayatım tüp bebek merkezi bence daha iyi benim e şiminde tahlileri tüp bebek merkezinde olmuştu kafan karışmasın

sonuçlarla oynamazlar dimi dr da ii bir yer bu tahlıleri yorumlamak önemli oraya gitmenizi tavsıye ederim dedi ama biliyosun bi arkadaşında yanlış çıkmış dediğine göre ama kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…