Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şekerkleblebim üzlme balım en kısa zamanda sende kalacaksınn

üzülmeyeceğim, biliyorum zaten bu ay olmayacak diyordum
olmadı da
ama insanın içinde hep bir ümit varmış demekki
sık sık wc gidip çamaşır kontrol etmeler
kırmızıyı gördüğüm anda da yine boğazım düğümlendi
dedim kendime hani üzülmeyecektin olmayacak zaten diyordun
neden bu üzülmenin sebebi
bende bilmiyorum
hayırlısı artık öbür aya, 5 denemeye bismillah diyeceğiz

canlarım çıkıyorum ben iyi akşamlarrr

cimcimemmmmmmm dikkat et kendine dinlen bu ara bolbollll muckssssssss

saol canımederim tabi iyi akşamlar sana ....

olsun canım tabiki üzüleceksin ama şükür ederim besmele çekerek yeni aya başlayacaksın hayırlııyla rabbim verecektir....

insan yinede üzülüyor tabiki şeker leblebi ama çabuk at o üzüntünü çünkü allaha şükürler olsunki adet görüyoruz. benim binada oturan bir komşum var 38 yaşında ve bekar menapoza girdi kaç tane doktora gitti çaresi yok yapılacak bir şey yok. üstelikte komşum çocuk hastası birisi. yine halimize bin şükür

canım o hayal kırıklıklarını ve her ay umutla bekleyişi tam 19 ay bekledim benim için kabus 19 ay hayatımın en iğrenç evreleri ne acılar çektim ne ağlama krizleri yaşadım ne bardaklar kırdım ne fırtınlara koptu içimde tam 19 ay ve ben hem pskolojimi hem beden sağlığımı hem işimi kaybettim ve çok ama çok ağır bir fatura ödedim şimdi biiti herşey umurumda değil artık tınlamıyorum zaten tek düşüncem işim ve kendim bundan sonraki yaşamım işim ve ben temennim o ki sizler bu acılarla karşılaşmadan anne olmanız buna dünyada en çok sevinecek insan benim hatta kk da adını bile duymaya tahammül edemediğim insanlara bile dua ediyorum inşallhh anne olurlar tıpkı topiğimizin güzel hamişleri gibii

sırada ebrara busecan nihal şekerleblebi fatoözel ve yavuzgüray var onlarda hamiş olunvca işte bu topic bomba topic diyeceğim

evet biz ısrar ettik bana kalsa dün yaptırtcaktım ama fatoş illa ilk idrar dedi

kızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmmm:))))))))))))))))

cnm benim çok sevindim.ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin.kolay bir hamilelik geçirirsin inş.a.s.

günaydın kızlar denetim sonunda bitti
hayırlısıyla atlattık nasılsınız hamişimiz var sanırım
cimcime allahım sağlıkla ve hayırla bütün hamişlerin kucağına
almayı nasip etsin isteyen herkese göndersin meleğini mevlam
mısraa günaydın nasılsın
tosuna isim buldun mu
erkek topiği oldu valla bizim topik
tualinadan bekliyorum kız hayırlısı olsunda içime doğan öyle
bakalım ne olacak allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
serpoş nasılsın
benim paşa büyüyo pazartesi kontrolümüz var
bakalım nasıl
kızlarrr artık daha sık gelebilirim

Mrb zeytincim
Yeni başlayan kramplar haricinde iyiyim cnm.
Tosuna isim henüz düşünmedim.
Eşime kalsa Alican koyacak:)))
Senin bebişin ismi ne olacak?

canım günaydın şükür dentimlerin bitmiş hayırlı olsun balım demekk tosun paşalarımız büyüyor vallhii erekekler topiği oldu tualinaında erek gibime geliyor zeytinim dün cimcimenin sevgili asisatnımızın hamailelk haberini aldık şükür bu çok iyi oldu bayağıdır böyle güzel habere hasrettik ebrarada tüpe başlıyor rabbim emeklerini boşa çıkartmasın

kızlar gizem79 pzt saat 10 da ameliyat olacak hep,miz onun için dua edeceğim pozitif enerji gönderceğiz ayrıca cimcimeyye çok selamı var ve tebrik ediyor çok ama çok sevinmiş

bilmiyorum farkındamıısnınz 400 lü syfalarda hep hemile çıktı hadi hayırlısı hepineze kaçtım bennnnnnnnnnnnnnn bye

aman nihayet zeytincim denetimin bittiğine sevindim artık daha sık görüşücez ne güzel

Günaydın şekerler,ben halen işyerindeyim

günaydın mısracım kaçta çıkıcan. epey yorgunsundur

kızlar gizem79 pzt saat 10 da ameliyat olacak hep,miz onun için dua edeceğim pozitif enerji gönderceğiz ayrıca cimcimeyye çok selamı var ve tebrik ediyor çok ama çok sevinmiş

serpilcim gizeme çok selam söyle dualarımız onunla birlikte
bilmiyorum farkındamıısnınz 400 lü syfalarda hep hemile çıktı hadi hayırlısı hepineze kaçtım bennnnnnnnnnnnnnn bye

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

geçmiş olsun canım denetimin, sinemciğim hayırlısıolsun bakalım 1,5 hafta sonra ankaraya gideceğim kontrole galiba oradaki dr um bilir cinsiyetini :)) o işin merak kısmı inanın sağlıklı ve sıhhatli doğsun meleklerimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…